Dita dites po ambjentohemi.
Komplimentat po i ruaj per me vone kur forumi te kete marre pamjen e plote te atij qe ju deshironi.
Dita dites po ambjentohemi.
Komplimentat po i ruaj per me vone kur forumi te kete marre pamjen e plote te atij qe ju deshironi.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Edhe dicka tjeter,pasi jane shume dhe nje nga nje na vijne ne mendje.
Ne lidhje me opcionin ku klikojme per te miratuar apo jo nje post.Me duket pak absurde,nuk shkruajme ketu te miratohen mendimet nga te gjithe dhe te diskutohet apo te vleresohet reputacioni,i sejcilit prej nesh.
Dhe ja me te shumtit qe dy ditet e para e kane mbyllur duke e nxjerre krej jasht loje ne nje fare menyre.
Edhe "report bad post"me duket se fut ne loje kedo te peshoje sipas kandarit te tyre,postet e shkruara.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 24-03-2004 mė 03:39
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Tani mund tė zgjidhni edhe njė veshje tjetėr, me ngjyrė blu.
Ndryshe nga versioni i vjetėr, zgjedhja e veshjes tani bėhet nė fund tė faqes kryesore.
Edi
Votova "sme pelqen"per faktin se:Nuk eshte aspak estetik,shume i ngaterruar dhe me komanda te kotaper mendimin tim.Versioni i vjeter ishte shume me i mire dhe me i bukur.Nuk eshte se numri i postimeve ka rene per arsye te veshtiresive te komandave sepse ato jane te lexueshme por jane shume te shperndara.
Nga anetaret e forumit qe kom fol nuk i ka pelqu aspak versioni i ri dhe deshira per te postuar eshte ulur.
Me respekt Ambasadori !
~Let's Roll~
mua me mungojne yjetme mungoje cume cume sha do me male mali pel yjet e mi qe mezi i alita ti bej tle
![]()
jam melxitul nuk di ca te fem
pershendetje
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Pershendetje!!!
Keq nuk duket....por me mire ishte me versionin e vjeter pasi te gjithe ishin mesuar me te .... :P
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
Jo gjithmone e reja pritet mire. Per kete arsye mua me pelqen te vleresoj forumin pasi te jete mbaruar perfundimisht. Mund te them vetem qe me duket si nje hardhi e krasitur per tu rinovuar me ardhjen e pranveres. Te shohim kur te mbaroje se deri tani po ambjentohem me veshtiresi.
Pune te mbare.
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
kot fare po me duket. tre dite as ja kam hedhur syte fare.
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
pra, me pelqen....Urime!
e vetmja gje qe me mungon , ose qe nuk di ta bej eshte se e dua sfondin te blute sic e kisha.![]()
kam nje pyetje,
persa i perket pikeve te reputacionit perse nuk mund ta shoh se kush me komenton mbi postet e mija? me kan ardhur komente te anetareve per ato qe shkruaj une por nuk jam ne gjendje te shoh se kush jane keta anetar qe komentojne.![]()
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Krijoni Kontakt