Etno Engjejt
Cfare mendoni per kete grup ?
Per tekstet
Muziken
Klipet
etj etj
Etno Engjejt
Cfare mendoni per kete grup ?
Per tekstet
Muziken
Klipet
etj etj
Kane Vullnet shume hallall po te them te drejten nuk i kuptoj shume ca thone neper kenge sedi ca flasin.....
Ne Qoftese e ke zemren e paster
Mos prit te tjeret per te ndihmuar
Duhet te perpiqesh vet per te fituar
Se sa me shume ke per te ndihmuar
Aq me shume kane per te tradhetuar
Se shqiptaret e sotem
Pas interesit kane shkuar
(`-Florjan Furxhiu ````n.n.s Fixhu-`)
.................................................. ..........
Una qe po flas keto fjal nuk jam as Filozof as Politikan thjesht nje 18-vjecar qe shume gjera kisha por tani cfar kam.......
Po ku te paskemi pasur se nuk e ke idene sa jam munduar dikur t'ia kuptoj fjalet, dhe edhe pse nuk ia merrja vesh te gjitha jam e kenaqur nga vetja qe i kisha gjetur mire mbi treēerekun. Me vjen shume keq per veten qe kam mungesa ne shqipen veriore dhe te Kosoves! Po per te qene nga jugu ekstrem (gjeografikisht) nuk eshte keq ti biesh ne koke treēerekut te fjaleve eee?Faleminderit per tekstin se muziken e ka class kjo kenga!
Kur ke mall pi nje gllenke te pijes se preferuar! Ishte e kripur?! S'ka gje, qe loti im mjaftueshem i nxehte sa per te ngrohur zemren me pranine time!
Mendoj se "etno engjujt" kan bere njefar revolucioni ne rapin Kosovar e ate Shqipetar ne pergjithesi.
Jan akoma te rinje dhe premtojne shum. Un shpresoj se ata do te arrinje akoma me shum ne te ardhmen.
Ju them vetem perpara.
go crazy
E ca thoni per klipin " e shtuna " ?
shiqoje ne www.etnoengjujt.com
nuk me pelqejne kenget e ketyre dhe aq..
me pelqen shume njeri prej atyre djemve
eshte hmmmmmm
nuk ja di emrin... eshte ai simpatiku![]()
Ai quni simpatik eshte Genci.
Ai jeton jo shum larg shtepis sime. Edhe ne jeten e perditshme eshte shum qun i mire.
Per videoklipin " e shtune" mendoj se eshte nje videoklip shum interesant. Ka bere revolucion ne Videoklipet tjera mund te them.
Shum nuk e pelqejne shkaku i atyre vajzave ne rroba banjo, por duhet te mesohemi me keto sepse eshte nje gje te cilen ne videoklipet e huaja e shikojme me endje. Kurse ne ato shqipetare nuk e preferojme.
Pershendetje
go crazy
Etno Engjujt jane grup i mire edhe ate videoclipin "E SHTUNE" e kane bere NICE po vetem nje gje kisha edhe une tekstin s'e kuptoj dot fare. po me gjithate mire mire jo keq!!!!
ne vete keq po i bejme qefin vetes se ka edhe me keq
Po mundohu icik dhe do ti kuptosh .
Jane yll fare . Do te doja ti shifja live ndonjehere
Per ate kengen " ti je bich " do ti kisha sugjeruar ta bejne edhe pjesen e dyte .
Jane njesha...![]()
Grup Kosovar qe me pelqen shume. Na paskan dhe nje kenge qe eshte ndaluar nga UNMIKu. Me poshte ehste nje link me kenge nga albumi i tyre i fundit:
http://www.mhweb.ch/~em/etno/
Doja te dija nqfse keni ndonje tekst te kengeve te tyre se per mua eshte pak e veshtire ti kuptj gjith fjalet qe thone.
Falemnderit
Krijoni Kontakt