Close
Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 150
    i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga DMC Babloki Lexo Postimin
    edhe une kam pasur te njejtin Problem por mu nuk mu eshte hapur disku "D" dhe me eshte dashur ta bej format Pc-n
    Nuk ke pasur nevoj ta Formatosh, eshte dashur vetem ta fshishe nje virus " autorun" dhe kete ke mundur edhe me nje program Flashdisinfector.Kete e them per tjera here nese te ndodh. Perndryshe eshte nje teme keu e hapur, po me duket me titullin Nuk me hapet Local Disk D:

qe se e gjeta duke kerkuar http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=112911
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 20-02-2010 mė 19:19
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e DMC Babloki
    Anėtarėsuar
    10-11-2009
    Postime
    58
    Nuk me paska ren ne sy ajo tem por mesiguri do ta keroi qe te mund te njoftona me gjersisht ne te.. Faleminderit Per Njoftim

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161

Ndihme.me shfaqet nje tabele

Sa here qe e hapi Cubase5 programin per muzike me del kjo tabele nuk e di a ka ndonje konflikt me programet tjera apo eshte ndonje virus mund te me ndihmoni..
    Kam te installuar Windows XP sp3
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    spaska asnje ekspert ketu..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Duhen shum pytje ...Cili version cubase? a esht i licensuar apo cracked? qfar perdor tjera instrumente ne cubase aki shum plug-ins te instaluar? a te ndodh sa hap ndonje projekt ky error apo vetem si ta hapesh cubase,gjithashtu nese kilkon continue qka ndodh pastaj

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,819
    Citim Postuar mė parė nga number Lexo Postimin
    Sa here qe e hapi Cubase5 programin per muzike me del kjo tabele nuk e di a ka ndonje konflikt me programet tjera apo eshte ndonje virus mund te me ndihmoni..
    Kam te installuar Windows XP sp3
    Provo te pastrosh kompjuterin me antivirus dhe antispyware.Mund te kete virus,nuk perjashtohet mundesia edhe nga ndonje skedar krak i shkarkuar qe mund te kete edhe skedar shtese virus.Shkon ne manaxherin e pajisjeve.Klik start,klik i djathte ne my computer/properties/hardware/devicemanager,kliki djathte ne flopi drajv dhe caktivizoje(disable).Ristarton kompjuterin.
    Shtyp ne tastjere alt ctrl del,do hapet taskmanaxher klik ne procese.Nqs sheh wscript,klik ne
    wscript dhe klik poshte ne end proces(vret procesin).
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    E kam te installuar Cubase versionin 5 nuk eshte me license normal.. Errori vetem kjo eshte nuk ka tjera erore edhe continue me kliku nuk del asnjegje normal vazhdon programi vetem sa e hapi cubasen me shfaqet..
    benseven i kam bere scan me malwarebytes dhe me tjera gjeti vetem dy viruse. e bera defragmentin, ccleaner e pastrova te gjithe, kompjuteri nuk ka flopi drajv per ta be Disable si thuash ti, dhe (wscript) nuk gjendet ne taskmanaxher...
    besoj se problemi eshte se nuk eshte installuar mire ose ka virus kubejsi

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,819
    Pamvarsisht se nuk e ke si pajisje hardware,flopi disk drajvi eshte ne liste te device manaxheri,i duhet bere klik i djathte dhe disable dhe ristartohet kompjuteri.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Mund te jet virus por nuk esht virus, esht problemi tek dongle ne cubase (cracku). Nuk e shfaq vetem ket error por nganjeher nuk ta njeh kompelt particionin nuk mund ta skanon gjat hapjes dhe mer error afresisht te njejt te kti lloji. Shiko per dongle emulator fix ekziston nje patch per per versionin 5.1

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    161
    cvcx dhe bensever
    problemi u regullua e bera disable flopy drive si me tha benseven, flm shumee
    tash normal qe kubejsi e ka fajin nuk eshte dicka tamam por kriesorja tabela nuk del me, se une nuk merem me muzike per nje shok eshte
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga number : 23-02-2010 mė 20:05

Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Windows XP
    Nga Tornado nė forumin Pyetni ekspertėt
    Pėrgjigje: 186
    Postimi i Fundit: 07-03-2012, 09:48
  2. Si krijohet njė 'CD Boot' i Windows XP me SP2 tė integruar
    Nga benseven11 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 02-03-2010, 20:01
  3. Windows Vista (ish Longhorn) - versioni i ri i Windows
    Nga Nickmaster nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 06-09-2007, 04:26
  4. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •