Te dy njesoj , po nqf se do vecoja dike , patjeter do ishte mamaja ajo qe me kupton me shume![]()
Te dy njesoj , po nqf se do vecoja dike , patjeter do ishte mamaja ajo qe me kupton me shume![]()
Asnjeri nga te dy per fat te keq .. jemi shume te ndryshem dhe gjithmone kemi kontradikta ne mendime .. se shpejti do i kem larg fare keshtu qe sdo kemi me mosmarveshje ... mbase nje dite do me kuptojne![]()
Varet se ne c'teme?Se kshu ne pergjithsi me kuptojn mire te dy..Edhe diskutojme,debatojme me zjarr, shpesh marr nga babi edhe replika te tipit "Ti kujton se di me shume se un"..lol..po ja dalim te merremi vesh.
Kur vjen fjala per ceshtje e tema "delikate" mamin e kam me te kuptueshme dhe me tolerante..
Nje gje kam vene re vetem, qe prindrit e mi kane ndryshuar shume.,, sikur po behen gjithmone e me te kuptueshem. Ndoshta se dhe ne rritemi gjithnje e me shume edhe kohet ecin..
Megjithate si me motren qe kam 4 vjet me te vogel s'kuptohem me askend!![]()
vllai im me kupton me shume ne familjen time![]()
Kam raport me te hapur me vellane ( skemi shume diference) sesa me mamin dhe babin. Fatkeqesisht jeta me ka detyruar ta shijoj indipendencen prej kohesh keshtu qe keshilltarja me e mire eshte vetja![]()
mua babi se ai o njish ka qen i pakapshem i ri![]()
Partizoni
Qeni me kupton me mire na te gjithe as nuk flet fare dhe o shume i kuptush :P
B
mu as njoni as tjetri........mami llap kot ter diten...ene s'merrr vesh asigjo nga ato qe i them....babi nuk llap po prap asi gjo nuk merr vesh as ai...kshu qe meqe jam çun i vetem, as moter e as vlla.....perpiqem te kuptohem me timen.....
firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!
Te dy prinderit me kuptojne shume mire, por me mamane flas me shume. Ne, po nuk beme te pakten nje ore muhabet ne dite te nesermen rrime dy ore duke folur. Babi behet ndonjehere xheloz e vjen te ulet me ne, kur vjen ai ne i kemi thene te gjitha c'kishim per te thene lol e na thote -'po ca flisni ca flisni gjithe diten' lool Flasim per gjithcka dhe asgje![]()
Ju Persh Te Gjitheve Sepse Gjith Se Cili Keni Dhene Pergj Te Vecanta.
Ju Falenderoj Per Pjesmarrjen Tuaj Dhe Ju Uroj Marredhenje Sa Me Te Mira Me Te Gjith Pjestaret E Familjes Tuaj, Si Me Prinderit Por Dhe Me Vllezer E Motra.
Se Sot Vetem Familja Na Ka Mbetur Se Te Tjer, Si Nga Rrethi I Shoqerise Si Dhe Nga Rrethe Te Tjera Vetem Po Na Zhgenjejne Dhe Po Na Therin Pas Shpine..........
Bye .................................................. .....
CYA AROUND
Krijoni Kontakt