Turbulence e ndjenjave i thone kesaj.
E di qe ndoshta jam gabim,po ja qe cdo gje perfundoi ndoshta ne menyren qe duheshte.
No more 2 girls in 1![]()
Turbulence e ndjenjave i thone kesaj.
E di qe ndoshta jam gabim,po ja qe cdo gje perfundoi ndoshta ne menyren qe duheshte.
No more 2 girls in 1![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Shyqyr se une kisha qe kur kisha pare kete teme qe nuk me zinte gjumi...Postuar mė parė nga StormAngel
![]()
Mirepo kjo nuk don te thote qe Odeon_Relax nuk ka te drejte,ashtu e ka jeta,i here me 1 i here me 3 i here me asnje.
Eshte ndjenje...Te cilen e jep e merr e transmeton e humbet e keshtu me rradhe.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
marcello lippi is the answer
Money Makes Man act Funny
Ti je duke genjyer veten pasi dy njerez njekohesisht s'mund te dashurosh,por besoj qe me kohen do e kuptosh se cila eshtee duhura.
P.S papapa sa sukses qe kane ca rob me goca![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Mbani vesh ktu mer karafila e karafile, C`fare ka bo cuni mer qe ja boni mendjen dhalle merr kete e len ate. jeta o e shkurter mer daje dhe nuk ngryset me nje femer pranej shijojeni e mos me beni oratori ktu sikur ju jeni te ndershmit e dynjase, ashtu si te tha daja ty mer capajev qe ke hap kete teme gjej edhe nje beji tre ene mos mboj llafe shume, lene lene po qeke vra edhe ne ndergjegje zotnia jote, ec mer perpra boj qef se tere bota eshte tendja, ja tha mer ja tha po kujt ja tha ktyre qe ste lene rehat me pas nji dashnore jo dy ncncncn. iku koha kur behesh dashuri me ideal sot ca del perpara hahetpleqte tane po duheshin tamom ene sbonin tradhtina jo si ju te sotmit te dashuroni tre muaj ene pastaj te boni naften, teoria eshte e bukur po ajo dreq praktike te con ke gruaja e komshiut. Ma boni hallall se e teprova por daja i thote gjerat sic jane. hajt shnet e pare ahhh se desh harrova edhe raki bye
Mund te dashurohesh me te dyja NP,.
njeriu Ndihet me mire,kur e dashurojne sesa kur Dashuron,mgjth nje Fraze nga SHEKSPIRI"Dobesi ke emrin GRUA"
Nqs je mire midis te dyjave mbaji te dyja,se ke po tradheton???ate gjeje vete,ne fund te fundit me nje ke per te perfunduar,Bye te gjitheve.
PER MENDIMIN TIM AS MOS E LODH TRUNIN HIC MBAJI TE DYJA!!!!
NQS MUNDESH DOT MBAJI TE DYJA SE PERDERISA EDHE ATO RRINE ME TY NORMAL QE TE DUAN ;ME VAZHDIMIN E KOHES DO E VESH RE SE KE DO DUASH ME SHUME ,NDOSHTA KA RREZIK MUND TE TE IKIN NDJENJAT PER TE DYJA EDHE MUND TA KETE FATIN NDONJE TJETER TE JETE ME TY.
NEJSE MBAJI TE DYJA AS MOS E VRIT MENDJEN SE JE DUKE BERE GABIM TI I DO TE DYJA KESHTU QE SKE PSE TE MENDOSH ME GJATE .MENDO PER VETEN SE ASNJE SMENON PER TY.
UNE TE UROJ PAC SA ME SHUME FAT NE JETE EDHE U BEFTE ASHTU SIC DESHIRON TI!!!!!!!![]()
Krijoni Kontakt