Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688

E pa shpjegueshme!!

Para...disa kohesh 1 muaji e ca pash nje ender qe mu duke shume e vertet dhe pasi u ngrita nga gjumi. Nuk kisha pare ndonjeher te ketille enderre, por c`me cuditi me shume ishte nje enderr me nje goce qe une as nuk e kam idene se si mund te duket ne realitet, sepse nuk e kam pare asnjeher, vetem qe shkembejme mp ralle here.

Me cuditin shume gjera, jo vetem pse e pash ne ender, por pse pikerisht te shohe ate qe s`me shkonte mendja dhe pse te shohesh nje ender me dike, qe ne te vertet nuk e ke ne mendje, sepse nuk e njof por ne te njejten kohe ndihesh sikur e ke afer. Mu personalisht me eshte gjendur per disa situata, dhe e konsideroj si moter te madhe sepse ashtu eshte...!

Endra vijoji keshtu-

Mu shfaq me nje karroce femije, se ishte e ndar? se ishte e martuar... nuk e di..!
    E pyeta ........... qenkeni martuar? Kur kaq shpejt...? Dicka e ketille, sepse tani me eshte shfarosur nga memorja...! Ajo sikur donte t`me tregonte dicka, por sikur nuk e nxirrte dote, dhe pastaj kur me tha me duhet te iki ose, iku ma kthyer koken prapa me doli gjumi...!

Sinqerisht, se kam per te keq kete qe po shkruaj, vetem dua ndonje mendim me shume nga juve qe merrni vesh pak a shume nga endrrat.

Pres pergjigje..!
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Dynamic Maska e good devil
    Anėtarėsuar
    23-12-2002
    Vendndodhja
    jgyuery
    Postime
    260
    qe te shpjegohet endrra na thuaj pak nqs ti je i martuar apo jo. nqs jo.

kjo do te thote qe ti ke deshire te martohesh.

po kjo eshte vetem hamendja ime.
    Forumi ėshtė tepėr i ngarkuar nė kėtė moment. Ju lutemi na vizitoni mė vonė.

Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    I martuar nuk jam, por i dashuruar po, me dike tjeter !
    Per tu martuar nuk me shkon neper mend, sepse kam pritoritete te tjera..!

Pse mendon se dua te martohem?
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Anėtarėsuar
    23-12-2002
    Vendndodhja
    jgyuery
    Postime
    260
    je i sigurte qe sdo te martohesh ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-03-2004
    Vendndodhja
    GREQI
    Postime
    56
    per briret e satanait me duket nje enderr qe te paralajmeron per nje lidhje kurore ne qofte ae ke moshen pse jo? megjithese mos e streso trurin sepse sepse endrrat jane stresi i dites te uroj nje fat te mire bye bye........

Anėtarėsuar
    23-12-2002
    Vendndodhja
    jgyuery
    Postime
    260
    Pyes Lotin - un nuk e kam lexuar Freudin shum, po mund te them qe endrrat kane nje kuptim (subconciusness). O shkenctar i krujes mos e genje tjetrin kot me ate mendjen e mbush tende plot.

me ane te endrrave mund te kuptosh vetveten, megjithese ka edhe endra qe ne nuk i kuptojme, edhe pastaj themi qe jan stress i jets.

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    nese endrra eshte telepati
    mbase ajo goca ka menduar per ty ne ate kohe kur te eshte shfaqur ne enderr

nese endrra eshte aktivizim i subkoshiences
    mbase ne menyre te pavetedijshme nje pjese e trurit tend e konsideron ate gocen me shume se nje moter te madhe

nese endrra eshte profetike
    mbase do te thote qe martesa eshte larg per ty pasi ajo largohet kur ti pikerisht pyet per marteses sic mund te largohet oportuniteti per tu martuar

Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar mė parė nga Rebele
    nese endrra eshte telepati
    mbase ajo goca ka menduar per ty ne ate kohe kur te eshte shfaqur ne enderr

nese endrra eshte aktivizim i subkoshiences
    mbase ne menyre te pavetedijshme nje pjese e trurit tend e konsideron ate gocen me shume se nje moter te madhe

nese endrra eshte profetike
    mbase do te thote qe martesa eshte larg per ty pasi ajo largohet kur ti pikerisht pyet per marteses sic mund te largohet oportuniteti per tu martuar
    Verte s`ma merrte mendja qe, nje njeri te vinte kaq afer sac ke ardhur ti Rebele.

Te 3-ja me duken posibilitete, e dyta me duket me e forte se e para, kurse e 3 me duket me spontane per realitetin e kohes te tashme, dhe pse jo per shume vite me rradhe.

Shume flm e dashur per pergjigjet, dhe mundimin qe more te shkruash, ne kete teme. Falenderime te perzemerta..!
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Drilon se me bere te rremoj neper sirtare librin e endrrave ok ketu thote (po se di se sa e vertet mund te jete : te shohesh nje karroce femije do te thote qe "Te pret nje martese e gezuar me shume femije" gje qe per ty eshte shume larg ajo pune.
    Takohesh me dike do te thote ezim

tani jepi kon o drilon se mua me duket pak wird por nje gje di te them se femija ne enderr eshte shqetesim. dhe persa i perket vajzes qe e ke pare mbase asjo vajze vertet mund te jete e martuar ose" pret nje femije"te padeshiruar dhe realiteti eshte se ty pavaresisht qe ste njeh mbase mundohet te te tregoj ty dicka qe i eshte grumbulluar ne shpirt .

me don't know ((
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar mė parė nga White_Angel
    Drilon se me bere te rremoj neper sirtare librin e endrrave ok ketu thote (po se di se sa e vertet mund te jete : te shohesh nje karroce femije do te thote qe "Te pret nje martese e gezuar me shume femije" gje qe per ty eshte shume larg ajo pune.
    Takohesh me dike do te thote ezim

tani jepi kon o drilon se mua me duket pak wird por nje gje di te them se femija ne enderr eshte shqetesim. dhe persa i perket vajzes qe e ke pare mbase asjo vajze vertet mund te jete e martuar ose" pret nje femije"te padeshiruar dhe realiteti eshte se ty pavaresisht qe ste njeh mbase mundohet te te tregoj ty dicka qe i eshte grumbulluar ne shpirt .

me don't know ((

Te them te drejten s`me shkon mendja fare keto gjera, se di pse s`me mbushet mendja. Gjithsesi uroj te jete mire, dhe i uroj nga zemra c`do te mire, nje jete sa me te lumtur! S`d te them me shume...

Nese dikush ka informacion me konkret se keto dy me larte te me kontaktoj ne MP.

Tema Mbyllet Ketu!!!!

Moderator Veproni!
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •