Para...disa kohesh 1 muaji e ca pash nje ender qe mu duke shume e vertet dhe pasi u ngrita nga gjumi. Nuk kisha pare ndonjeher te ketille enderre, por c`me cuditi me shume ishte nje enderr me nje goce qe une as nuk e kam idene se si mund te duket ne realitet, sepse nuk e kam pare asnjeher, vetem qe shkembejme mp ralle here.
Me cuditin shume gjera, jo vetem pse e pash ne ender, por pse pikerisht te shohe ate qe s`me shkonte mendja dhe pse te shohesh nje ender me dike, qe ne te vertet nuk e ke ne mendje, sepse nuk e njof por ne te njejten kohe ndihesh sikur e ke afer. Mu personalisht me eshte gjendur per disa situata, dhe e konsideroj si moter te madhe sepse ashtu eshte...!
Endra vijoji keshtu-
Mu shfaq me nje karroce femije, se ishte e ndar? se ishte e martuar... nuk e di..!
E pyeta ........... qenkeni martuar? Kur kaq shpejt...? Dicka e ketille, sepse tani me eshte shfarosur nga memorja...! Ajo sikur donte t`me tregonte dicka, por sikur nuk e nxirrte dote, dhe pastaj kur me tha me duhet te iki ose, iku ma kthyer koken prapa me doli gjumi...!
Sinqerisht, se kam per te keq kete qe po shkruaj, vetem dua ndonje mendim me shume nga juve qe merrni vesh pak a shume nga endrrat.
Pres pergjigje..!
Krijoni Kontakt