per mua ishte kjo se se kuptova![]()
per mua ishte kjo se se kuptova![]()
"bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci
Mua me duket me shume tip reklame kjo se sa ne nje forem "PYETJE"Postuar më parë nga BOY_Michigan
"Syt pasqyrojne shpirtin ndricojne zemren dhe identifikojne karakterin e nje personi"
Feel the pump √
Syte jane gjeja e fundit qe njeriu meson te kontrolloje me menyre te vetedijshme, prandaj shpesh ne to mund te shohesh te verteten, pafajsine.
Pjesa ime e preferuar bashke me kembet (kembet jane kapitul tjeter)
Kembet- ato te veshura, apo te pa veshura??Postuar më parë nga gurl
Syte une personalishte i kam fiksim, pasi nje djale qe ka syte e bukur..i shkelqejne qe nga larg - ashtu si per 1 vajze. Po ashtu jane pasqyra e shpirtit (sic jan shprehur mesiper) ne sy mund te shikoshe te pa thenen.
Une i kam fiksim, por preferimi eshte ne 1 nivel me hunden e 1 mashkulli![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Un syt si kam fiksim tek nje cun. Nefakt mendoj se cunat me sy kafe/te zinj jan pak me terheqes se ata me sy blu/jeshil.
E qeshura dhe floket jan qe me bien pak me shume ne sy.
Ndryshuar për herë të fundit nga FierAkja143 : 23-12-2006 më 01:12
jam plotesisht dakort me kete sweet_babe po doja te shtoja se syt sjan gjithcka me thoj kush eshte ai njeri qe ska syt te bukurPostuar më parë nga sweet_babe
njeri i ka jeshil njeri kafe njeri blu njeri te zeza shdo sy ka bukurin por jo se jan gjithcka ne radh te par kur shikon njeri nga larg shikon gjatesin shkon a nuk shkon :P pastaj kur e nje i shikon zemren shpirtin e ti cfar njeriu eshte genjeshtar apo tjeter
pra syt vin ne fund si tha edhe sweet_babe kur ke ren brenda kok e kemb se te ndricon fytyra shnet
Partizoni
plotesisht dakort me tyPostuar më parë nga mario_kingu
![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Te jem e sinqerte cuno,meshkujt i shoh ne totalitet e jo vetem syte,syte vetem s'me bejne asnje efekt po s'pati nje trup te gjate/te mireformuar per ti mbajtur.Postuar më parë nga BOY_Michigan
Kam vetem nje limit: qiellin!
Syt jane makine e se vertetes kur rrejme nga nje cik , por ka shume shprehje me shikim . Por eshte dhe pjese terheqese per femrat sic eshte luku etj .
DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA
Te nderuar moderator!
Kisha nje pyetje per ju
Cfare kriteresh perdoren per fshirjen e postimeve?
Kisha derguar nje postim ne kete teme dhe eshte fshire.
Mesa mbaj mend nuk pata ofenduar apo fyer dike!!
Jo se kishte ndonje vlere si postim,por te pakten mendoj qe duhet te keni pak me shume respekt per kohen qe marrim per te qene aktiv, apo per tu pergjigjur ksaj apo asaj teme
Miqesisht
Krijoni Kontakt