Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 104
    i/e regjistruar Maska e crudelia
    Anëtarësuar
    02-11-2006
    Postime
    123
    per mua ishte kjo se se kuptova
    "bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

!!

Citim Postuar më parë nga BOY_Michigan
    Hey nje pyetje u bera ju gocave !! pse kur takoheni me nje cun ne radhe te pare i shifni syte nje ngjarje qe me ka ndosh mua !!
    Kur jam taku me nje goce me ka thene sa sy te bukur ke dhe nje here tjeter kur kam fillu pune ne nje vend me ka thene nje kamarjere you have beauty eyes dhe disa raste te tjera dhe tani kur jam takur me nje goce qe e kam dhe te dashur me tha te te bej nje kompliment ok i thashe por vetem mos me thuaj per syte ajo tha ate do thesha se ke sy te bukur !!! nje pergjigje me dy fjale nga Gocat !!!
    Mua me duket me shume tip reklame kjo se sa ne nje forem "PYETJE"

"Syt pasqyrojne shpirtin ndricojne zemren dhe identifikojne karakterin e nje personi"
    Feel the pump √

Lady Kad Maska e gurl
    Anëtarësuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    Syte jane gjeja e fundit qe njeriu meson te kontrolloje me menyre te vetedijshme, prandaj shpesh ne to mund te shohesh te verteten, pafajsine.

Pjesa ime e preferuar bashke me kembet (kembet jane kapitul tjeter)

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Citim Postuar më parë nga gurl

Pjesa ime e preferuar bashke me kembet (kembet jane kapitul tjeter)
    Kembet- ato te veshura, apo te pa veshura??

Syte une personalishte i kam fiksim, pasi nje djale qe ka syte e bukur..i shkelqejne qe nga larg - ashtu si per 1 vajze. Po ashtu jane pasqyra e shpirtit (sic jan shprehur mesiper) ne sy mund te shikoshe te pa thenen.

Une i kam fiksim, por preferimi eshte ne 1 nivel me hunden e 1 mashkulli
    How can she fall, if there is no one there to catch her

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Un syt si kam fiksim tek nje cun. Nefakt mendoj se cunat me sy kafe/te zinj jan pak me terheqes se ata me sy blu/jeshil.
    E qeshura dhe floket jan qe me bien pak me shume ne sy.
    Ndryshuar për herë të fundit nga FierAkja143 : 23-12-2006 më 01:12

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar më parë nga sweet_babe
    Syte e nje cuni tregojne embelsine qe ka ai edhe me vone dashurin. Kot si thone : Cke o djal qe te ndricojne syte, mos valle ke rene ne dashuri??
    jam plotesisht dakort me kete sweet_babe po doja te shtoja se syt sjan gjithcka me thoj kush eshte ai njeri qe ska syt te bukur

njeri i ka jeshil njeri kafe njeri blu njeri te zeza shdo sy ka bukurin por jo se jan gjithcka ne radh te par kur shikon njeri nga larg shikon gjatesin shkon a nuk shkon :P pastaj kur e nje i shikon zemren shpirtin e ti cfar njeriu eshte genjeshtar apo tjeter

pra syt vin ne fund si tha edhe sweet_babe kur ke ren brenda kok e kemb se te ndricon fytyra shnet
    Partizoni

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga mario_kingu
    jam plotesisht dakort me kete sweet_babe po doja te shtoja se syt sjan gjithcka me thoj kush eshte ai njeri qe ska syt te bukur

njeri i ka jeshil njeri kafe njeri blu njeri te zeza shdo sy ka bukurin por jo se jan gjithcka ne radh te par kur shikon njeri nga larg shikon gjatesin shkon a nuk shkon :P pastaj kur e nje i shikon zemren shpirtin e ti cfar njeriu eshte genjeshtar apo tjeter

pra syt vin ne fund si tha edhe sweet_babe kur ke ren brenda kok e kemb se te ndricon fytyra shnet
    plotesisht dakort me ty
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga BOY_Michigan
    Hey nje pyetje u bera ju gocave !! pse kur takoheni me nje cun ne radhe te pare i shifni syte nje ngjarje qe me ka ndosh mua !!
    Kur jam taku me nje goce me ka thene sa sy te bukur ke dhe nje here tjeter kur kam fillu pune ne nje vend me ka thene nje kamarjere you have beauty eyes dhe disa raste te tjera dhe tani kur jam takur me nje goce qe e kam dhe te dashur me tha te te bej nje kompliment ok i thashe por vetem mos me thuaj per syte ajo tha ate do thesha se ke sy te bukur !!! nje pergjigje me dy fjale nga Gocat !!!
    Te jem e sinqerte cuno,meshkujt i shoh ne totalitet e jo vetem syte,syte vetem s'me bejne asnje efekt po s'pati nje trup te gjate/te mireformuar per ti mbajtur.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

RebeL AnGeL /IrC STaFF Maska e angel_guy
    Anëtarësuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Hic
    Postime
    322
    Syt jane makine e se vertetes kur rrejme nga nje cik , por ka shume shprehje me shikim . Por eshte dhe pjese terheqese per femrat sic eshte luku etj .
    DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA

i/e regjistruar Maska e ani-d
    Anëtarësuar
    18-11-2006
    Postime
    208
    Te nderuar moderator!
    Kisha nje pyetje per ju
    Cfare kriteresh perdoren per fshirjen e postimeve?
    Kisha derguar nje postim ne kete teme dhe eshte fshire.
    Mesa mbaj mend nuk pata ofenduar apo fyer dike!!
    Jo se kishte ndonje vlere si postim,por te pakten mendoj qe duhet te keni pak me shume respekt per kohen qe marrim per te qene aktiv, apo per tu pergjigjur ksaj apo asaj teme
    Miqesisht

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Pse me ka ngelur fiksim..
    Nga KrejziiDurrsake në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-08-2005, 13:23
  2. Me ka ngel FIKSIM!
    Nga Tironce_Moderne në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 06-09-2002, 07:48
  3. Dashuri e vetemohuar
    Nga Tironce_Moderne në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 06-08-2002, 16:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •