Anesti ,
qe te te qartesoje disi idete , se shikimin e paske si puna e qenit , bardh e zi .
Une dhe shume nga ata qe mendojne dhe e shikojne boten si une , nuk jane per mbylljen e Shqiperise dhe as per izolimin e saj . Dy fjale per punen e izolimit : E pe si u qurraviten shtetaret tane por dhe populli i thjeshte perse ne 2010 - ten Europa hoqi vizat ?
Dhe te vazhdoj aty ku ta lash qe une nuk jam per mbylljen e izolimin , por qe ti te kuptosh sado pak nga punet e kesaj bote duhet dish minimalisht se "Zoti kur i beri gjuhen njeriut apo dhe kafsheve , ia vendosi ate pas dhembeve ", nga ku rezulton se sa me te forte dhe te shendeshem te jene "dhembet" aq me shume vend ze "gjuha" , pra fjala .
Qe e thene shkurt , sa me i forte te jesh aq me shume shanse ke qe problemet t'i zgjidhesh me bisedime dhe t'i fitosh keto bisedime !
Nesti , shqiponja fluturon se zoti e beri te fluturoje , i dha muskuj te forte , krahe te forte , sy te mprehte , mendje te zhdervjellet , sqep shqyes te forte por edhe kthetra te forta !
Kot u lodha se perseri jam i sigurte se nuk kuptove gje !
Pershendetje miqesore .....
Krijoni Kontakt