per mu jo
mase ka e boj qe jom ne canada dhe pak a shum ka lloj lloj robsh ene rracashh
klejzi vetlla vet
PO
JO
per mu jo
mase ka e boj qe jom ne canada dhe pak a shum ka lloj lloj robsh ene rracashh
klejzi vetlla vet
Ncuq ketu ku jam une ,
nuk eshte i theksuar racizmi .
edhe ktu ku jam une nuk ka shume rracizem...
mund te them qe ndoshta ka pak shqiptare pastaj pjesa me e madhe e forumisteve jane studente dhe nuk ndjehet rracizmi....
sepse tralala e tralali studentet e kane mendjen per qef kudo ndodhen...
ne vendin ku jam un vallaj nuk para ka rracizem.
dhe nuk ndjej rracizem.
po t'isha anej nga greqia edhe ndjenja rracizem sepse atje esht ven re me shum rracizmi ndaj shqiptareve.
LeNNoN !
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
JO ....
ketu ku jam une, shqiptaret jane te privilegjuar biles.
dhe "jo e bardh" lol une ne fakt ngulja kemb me perpara qe jam e bardhe (por ata/ato (hispanic, and african americans) me thoshnin "jo je shqiptare,"...Postuar më parë nga Tironsja_PHILLY
dhe mendoja "po keta idotet cfare ngjyre konsiderojn shqiptaret
...pastaj morra vesh qe e kishin fjalen per amerikanet e bardhe
Nejse Tironse, ata adoleshentet sjan rraciste, thjesht adoleshent budallenje qe zakonisht kur shikojn dike qe s'eshte si ata ose do ta shajn ose do ta admirojn...(varet nga personet...ketu ne amerike pothuajse amerikanet behen kurjoz per te hujat/huajet, dhe nuk tregojn shume rracizem, sepse pothuajse te tere jemi te huaj)
But anyways, une ndihem e huaj, por nuk ndjej ndonje rracizem ndaj njerzve ne shkolle apo ne pune
Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 09-12-2004 më 14:47
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Ketu ku jam jo nuk e ndjej aspak. Kur me pyesin nga jam dhe them jam shqiptare me shikojne me nje kenaqesi dhe kuriozitet.![]()
Be yourself and you will always be in fashion.
Jo ... asnjehere![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
per ketu ku jam un,ka me shumice qe nuk e shfaqin
por ka dhe nga ata qe e c'faqin shum hapturazi deri ne ofendim..........
por cudia me e madhe eshte,se ZEZAKET AFRIKANE jan me rraciste
se sa vendasit [anglezet].
eshte ralitet
skyline
[QUOTE=XimiD]Ne Itali eshte e justifikuar se ata e kane vuajtur vete rracizmin si fenomen por po ti shtosh dhe gabimet tona ata kane te drejte qe te jene te tille. Nuk ka si te jete ndryshe kur nje pjese jo e vogel e patrioteve tane aty bejne tutorin e prostitutave, vrasin vendasit per nje makine, vjedhin, eshte normale. Imagjinoni te kishte emigrante ne Shqiperi dhe te benin ato qe bejne nje pjese shqiptareve aty ; cfare do te ndodhte ??[/QUOT
Ne radhe te pare rracizmi nuk eshte kurre i justifikuar sipas mendimit tim, edhe une jetoj ne itali dhe e kuptoj sh. mire ate qe ke shkruar. Shume bashkekombetar kane bere akte ilegale dhe e kane shkelur ligjin, mgjth kjo nuk duhet te behet shkak per rracizem sepse te gjithe njerezit behen njelloj...Njerezit nuk jan njelloj jane te ndryshem nga cdo pikpamje,ato jane njelloj vetem perpara ligjit per kete arsyeje duhet te kene te drejta te barabarta.
Italia ka aq shume probleme sa e sheh te leverdisshme ta bej "mizen bull" duke terhequr vemendjen e popullit tek ekstrakomunitaret dhe jo te borxhi publik qe kane etj,etj. Pastaj historia duhet ti mesoje njerezit te mos i perserisin gabimet dhe jo te hakmerren tek te huajt duke u sjellur ne te njejten menyre qe amerikanet u sillnin me ta 1 shekull me pare.
POSHTE RRACIZMI DHE RRACISTET!!!!!!!!!!!!!!![]()
Krijoni Kontakt