Une vdes per pizza po ce do qe si ha dot shpesh se pastaj sna pelqen me njeri![]()
Une vdes per pizza po ce do qe si ha dot shpesh se pastaj sna pelqen me njeri![]()
Tani sapo engra nje pice ,
Spara me pelqeu , u bera pishman , do shkoj tja kerkoj lekat![]()
C'do gje eshte nje gje , dhe asgjeja eshte nje gje !
DYNJAJA pa FUND....
papapapapa...,,,,,,,,,,,,,,,pastaj ankoheni pse shendosheni ........Postuar më parë nga bebushe
![]()
ore dina po ty me duket se te paska marre malli per pica te keshilloj te hash nje pice maree monti lal me fruta detii pastaj flasim bashke....
kurse kur ha ne shpi, qe i porosis me tel, normalja eshte 3-4.
ore ju se nuk po e marr vesh une, po pizza qe te jete e mire duhet ta kete sa me te holle brumin. per me brum te trashe pastaj shko e ha buke!!!
Postuar më parë nga Isomer937
Pse s'thua ti qe hake buke me djathe dhe domate![]()
Pizzat qe behen ne PUNCH jane te mrekullueshme, vetem pizza napoletane....vetem se nuk te ngopin kollaj
edhe une te caj per pica. Si haet nje me kerpurdha dhe me peperoni tani apapapapapa.
nuk e di cfar i pelqejn robt picave
ha brum me salce
te duket sikur ha llastik
te hash crispy chicken ja vlen
ato te boston marketi dhe kfc shume te shijshme
i fut dhe nje kanace birre ose gote vere dhe je ne
rregull
Kush ka provuar beef patties
jane si byreke te vegjel me mbushje mish i grire brenda
shum te mira(thone qe eshte ushqim me origjine nga xhamajka)
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 25-08-2004 më 22:37
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
hani hani se keni drejtorin e mir. Po pizza ti mbyll ato arterjet ta con kolesterolin te stratospfer. Pizza esht ushqimi me i demshem ne nje rank me duhanin, alkoholin dhe narkotiket.
Krijoni Kontakt