Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    hahahahahhaahahahhaahahahahahah

Autoportret me te fryre se ky nuk kam kane zene syte e leximit.
    Autoportret me pa art e me pa modesti se ky nuk mund te gjesh ne asnje lloji botimi, dhe sidomos ne botime letrare-poetike.
    ..........
    Poezia e fundit ka dicka, duke shtuar se me teprice ka shprehje prozaike, e fare pak poetike. Ta qujame poezi meqe eshte hedhur tek forumi i letersise, apo se eshte poezi.
    .........
    Keto poezi (vargje) krejt te dobeta artistikisht, nuk me heqin asnje prejse nga admirimi qe kam per indritin.Ose e anasjellta pershtypjet jo gjithmone pozitive , qe kam ne lidhje me shkrimet e Indritit te nderuar prej meje, nuk ndikojne aspak ne ate qe pohoj pas leximit ne forumin e letersise.
    ...........
    Dikujt diku i kam thene se;
    Perendia ime e ka emrin Letersi, dhe se apostujt e mij jane gjenite e saj.Pra forumi i letersise eshte terreni, ku jam me e prekshme, me e sinqerte, dhe me kerkuese.(duke i vleresuar te gjithe krijuesit , lexuesit e tij, ketu sigurisht e ndoshta dicka me shume , edhe perpjekjen e Indritit.)
    pra Indrit me gjithe sa shenova me lart, e bej si nje lutje te mos me paragjykosh.
    Ka forume te tjera ku mund te bejme tifozllek e te mbeshtetim postuesin , se ashtu na e duan bindjet tona, ndersa forumi i letersise eshte mundesia me reale ne albasoul per te qene te sinqerte.Dhe sinqeriteti eshte me i dobishmi, per ata qe provojne te krijojne, e qe duan te bejne dicka te mire -artistikisht!
    Me shume dashamiresi Elinda! [/B]
    Elinda degjo!
    Nese ka dicka ku e ndjej vetem me te dobet eshte poezia pasi sjam marre shume me te.
    E pranoj dobesine dhe nuk me mbetet qejfi nese ti si pelqen por nje verejtje te vogel kam per ty une.
    Kur nje njeri qe eshte i dobet ne dicka e dikush ja kujton dobesine si thua ti e nuk demoralizohet???
    Nese Indriti qe ti admiron(sikur thua vete) ka bere nje poezi qe nuk quhet poezi a nuk ja pret forcat qe te mesoje??
    Askush ska lindur i ditur do gabojme nje here dy tre, dhjete por ama ndonjehere do mesojme, pasi oreksi dukje ngrene vjen apo jo??
    Nje here nje njeri donte te mesonte dicka, e provon per here te pare, ska rezultat, e provon te dyten prape jo, tre kater.... deri tek e teta.
    me ne fund u dorezua edhe po rrinte jashte ne bace edhe i merzitur sic qe, shikon nje milingone qe donte te ngjitej ne nje fije bari mirepo edhe miliongona shkonte deri ne mes edhe nuk ngjitej dot.
    Dicka e cuditi kete njeri se milingona nuk dorezohej kollaj, rreshqiste dhe e provonte prape, dhe kjo gje u perserit shume here, aty nga hera e 15 milingona arriti te ngjise ne maje te fijes se barit dhe ja arriti qellimit. Tashme ky njeri mendoi me vete, Kjo e provoi 15 here edhe nuk i humbi shpresat se do ngjitet deri ne maje, po une pse te mos e provoj prape???
    e provoi njeriu edhe nja dy here te tjera dhe ja arriti qellimit te tij.

edhe une si puna e milingones jam, nuk dorezohem kurre derisa te behem i mire por dua edhe pak kurajo nga ju. Ti dakort qe ke verejtjet e tua dhe ndoshta ke shume te drejte por ama jo cdo fjale e drejte thuhet ne cdo vend.
    spo zgjatem me shume se fjalet e shumta jane fukarallek, por dicka me habit tek ti qe ske lene njeri pa kundershtuar!!!
    ika tani gjithe te mirat.
    Injoranca nuk zhduket me top

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Kur do te vij koha qe muslimanet te bashkohen ne nje!!!
    Nga Gostivari_usa nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2010, 15:12
  2. Menyra se si duhet ne ta kuptojme fene tone
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  3. Udhėtimi nė tė kaluarėn!
    Nga besarti nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-10-2006, 12:49
  4. Udhėtimi i shpirtit!
    Nga Zana e malit nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 18-02-2006, 09:49
  5. Poezi nga permbledhja Shtegu i Vashes - Lumnije Hoxha
    Nga Lumnije Anamal nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2004, 10:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •