kam qene, jam, dhe do te mbetem fans per Baggion...vai bobi!
kam qene, jam, dhe do te mbetem fans per Baggion...vai bobi!
TBD
Lojtari me i madh qe ka nxjerre Italia ne 20-vitet e fundit.
Xhentellmen dhe magjik ne fushen e blerte.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Lojtari me i luftuar nga barrikada Milaniste dhe Juventine me Sacchi-n dhe Marecello Lippi-n ne krye.
Ky njeri nuk duhet te kishte lindur ne Itali, i perket futbollit brazilian dhe jo Italian.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Ka luajtur dhe me Interin me duket.
Nejse nuk ka rendesi kjo gje.
Ajo qe eshte e rendesishme eshte fakti qe Baggio do te mbetet legjenda e futbollit botetor dhe atij italian, jo vetem per talentin dhe ato qe ka dhene ne fushen e futbollit, por dhe per karakterin e hekurt qe tregoi gjate karrieres se tij.
Qe i ri u tha se nuk bente e se ishte i thyer e i dobet. Koha tregoi te kunderten: qe ky njeri nuk u thye kurre ne fushe dhe jashte saj, por arriti te bej mrekullira deri ne fund.
Perse Baggio nuk u preferua kurre nga trajneret me te medhenj te kohes, mbetet per te diskutuar.
Trapattoni premtoi qe do ta marre Baggion ne Kombetaren italiane per nje ndeshje te fundit si pasoje e presionit te medias me ne krye "La Gazzetta dello Sport".
Shpresoj qe ta shohim akoma ne fushen e futbollit, megjithese ai ka deklaruar qe do te terhiqet ne fund te sezonit.
Shume simpati kam pasur per Baggion
Gotitjet e denimit , pasimet spektakolare dhe aq te fshehta , driblimet fantastike kane qene tiparet qe e dallonin kete lojtar...
Edhe si temperamet ishte perfekt . I qete ne lidhje me kundershtaret , luante shume per ekipin dhe mendoj qe numri i kartonave te marre prej tij duhet te jete shume i vogel.
Per mendimin tim Baggio ishte nje organizator famoz !
Kush e falimentoi Baggion ?
...vetem Arrigo Sacci ( se di nese e shkrova emrin tamam )
...edhe Media Italiane e fundosi keq fare. Biles italianet jane populli me i ndyre ne demoralizimin qe u bejne lojtareve.
E gjithe kjo ndodhi pas humbjes se penalltise ne boterorin '94 !
Heh,e mbaj mend isha femije kur shifnim Euro 90 dhe Baggion ne zenitin e karieres.Ka qene dhe eshte nje nder lojtaret me te medhenj te keti sporti.Sa talent dhe sa i gjindshem eshte ne loje,thjeshte te ngelin syte ne televizor.Eshte e rralle te shohish kesi soj lojtari diku tjeter.Luanim futboll si femije ne shkolle...dhe kur ndonje jepte gol e thirrte emrin Baggio...hehe kjo vet tregon se sa simpati ka ky futbollist neper tere boten.Thjesh eshte futbollist,nuk i interesojne zenkat dhe nuk eshte dallaverexhi.
Robbi Baggi (Buda) eshte dhe do te ngel nje nder me te mirit te ketij sporti.E ka merituar fare te ngjitet ne krye te piedestalit te futbollisteve me te medhenj te Italise.
P.S: Mendimi im eshte qe duhet te kete me shume tema kesij soji,pasurohet edhe forumi me impresionet tona per lojtaret e medhenj te ketij sporti.Po nejse...Ju pershendes![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
BAGGIO ESHTE NJE NGA ME TE MEDHENJTE E FUTBOLLIT BOTEROR.Postuar mė parė nga Redi
Ka luajtur dhe me Interin me duket.
Nejse nuk ka rendesi kjo gje.
Ajo qe eshte e rendesishme eshte fakti qe Baggio do te mbetet legjenda e futbollit botetor dhe atij italian, jo vetem per talentin dhe ato qe ka dhene ne fushen e futbollit, por dhe per karakterin e hekurt qe tregoi gjate karrieres se tij.
Qe i ri u tha se nuk bente e se ishte i thyer e i dobet. Koha tregoi te kunderten: qe ky njeri nuk u thye kurre ne fushe dhe jashte saj, por arriti te bej mrekullira deri ne fund.
Perse Baggio nuk u preferua kurre nga trajneret me te medhenj te kohes, mbetet per te diskutuar.
Trapattoni premtoi qe do ta marre Baggion ne Kombetaren italiane per nje ndeshje te fundit si pasoje e presionit te medias me ne krye "La Gazzetta dello Sport".
Shpresoj qe ta shohim akoma ne fushen e futbollit, megjithese ai ka deklaruar qe do te terhiqet ne fund te sezonit.
DHE SI I TILLE NUK MUND TE RRINTE PA LUAJTUR NJE HERE DHE PER INTERIN....
KURSE NUK MUND TE THUSH TE NJEJTEN GJE PER FUTBOLLIN ITALIAN. SE DI A VAZHDON TE JESH TIFOZ ME ITALINE A JO?
UNE KAM KOHE QE E KAM NDERRUAR SKUADREN. TANI JAM ME SENEGALIN. TE PAKTEN TE KONOQIN KUR LUJNE, JO SI ATO PEPINOT QE TE CAJNE ******.
PS. MERRR NE TELEFON, O PEMTHYM...![]()
Robi Baggio eshte RoBi Baggio
te gjithe e njohin se sa i madh eshte.
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
e kathene vet MARADONA eshte BUDA i futbollit boteror
Krijoni Kontakt