Mire se na gjete pra GjIlAnAsI cSi
dhe ja kalofsh sa me kendshem
ktu ne forumin shqiptar
![]()
Mire se na gjete pra GjIlAnAsI cSi
dhe ja kalofsh sa me kendshem
ktu ne forumin shqiptar
![]()
CYA AROUND
O Thenkjuuu Kaēurrelsja edhe ti kalofsh sa me bukurPostuar mė parė nga Kaēurrelsja
ktu ne FORUMIN Shqiptar
![]()
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
weeeee o deksha un ca vllai kommmm ja kalove tgjithve :PPPP
mmmwwwwwaaaaahzzzz yvoooo bofsh sa mo shum qef
ele shifena :P
Klejzi dora vet![]()
thnxxx Motla qummmmm hgahaghaghaghaghPostuar mė parė nga MiLaNiStE
tonii dora vet![]()
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
kur te duash vllai,ej se kam studiuar per letersi,gramatiken xham e di,Postuar mė parė nga Gjilanasi_csi
kur te nisesh per SHQIPERI na trego
tung yllo
[size]Ashtu kuptova se ne te vertet
kisha arritur ne SHQIPERI
nje vend me nje mije bukurira
por i shkelur nga nje turme,e cila
ushqen nje fare urrejtje kunder bukuris
keshyu n.q.s ne SHQIPERI bukuria eshte e perbuzur dhe shkelmuar ska dyshim se fisnikeria nje nga
virtytet e vjetra te kombit shqiptar
eshte ende gjalle......
FAIK KONICA[/size]
Thnxx shumm se shpejti do dal ka Tirana. Ele ka Durresi. ele me shihniPostuar mė parė nga selvie
ma i bukul se n`foto jam ejj hahahah ( Po du me met pa Martu )
Thnx shummmmmmmmmmmm Kalofsh Mire Bye![]()
gaghaghagahagh
une e kom dit qe je njeri moreeeee
hahhahaahahah
allton tka babi ty hahhah te shperblej me nje root pra masi je kaq simpatikshoki i jem i dashur
e te pershendes shum i fort je niceee a???
AlbaSoul Network
hgaghaghaghaghaghagh o ti sje normal dite e nat rrin me mu e se ke diten qe jam kaq Simpatik ghaghaghaghagh edhe rooten kur op don me ma dhonen be ma shpetj se po du me dek ghaghaghaghagh tung bro se po shkoj Ora Policore prej 21.00 e Xeki pe mshell AlbWEB hyagghaghaghagh tungPostuar mė parė nga MrSafet
![]()
ty tkom loqk per ty e kalliallton tkom qite edhe ni foto timen ketu po te fusin baned hgahahahaah
llokum tkom ty DANDIRI jem te jap ca root loqka jem
![]()
AlbaSoul Network
mire se erdhe
ia kalofsh bukur ne forum
Une jam Puro shqipetare
me mua nuk te ecen fare!!
Krijoni Kontakt