Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    gjithmone e me larg
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    tani e lexova kete teme, ose me mire kete bashkebisedim mes miqsh (keshtu mu duk sikur te gjithe ishit ulur ne nje tavoline me nje filxhan kafeje perpara dhe me zemer te pastra)
    pse s'ke shkruajtur me te na tregosh c'ben, si ndjehesh dhe c'vendime ke marre?
    keshtu edhe ne mund te te japin ndonje mendim me shume, megjithese ne punet e zemres nuk ka formula.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Me vjen vertet keq Alisha tek lexoj cfare shkruan, nese vertet e perjetoni ju kete gjendje une odeoni ju sugjeroj ose me mire uleras qe ju jeni problemi me pasigurine tuaj. pra riktheni gjithcka si me pare flisni me djalin qe ju mungon dhe thuaja cope qe i mungon. eshte me mire nje perulje momentale se sa nje vuajtje e gjate qe vitet e sherojne. Alisha kete ja u thote nje odeon qe i ka ndodhur pikerisht keshtu dhe une bera ate cka mendova te drejte i fola asaj qe me mungonte dhe tani ndjehemi mire. PRA PERSERI BASHKE.

Suksese .

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Mesa kuptoj une ai bukuroshi vjen tek ti sahere qe ndihet vetem,ne momente dobesie dhe me pas"Ku te pashe?Ku me pe?"
    Ne kete forme ti po i mungon respekt vetes,po le ate te luaje me ndjenjat e tua.Ndoshta tani ti mendon qe ja vlen ky flijim por po te ishe cike me kthjellet ne mendje do flisje ndryshe.Ai e do akoma ate tjetren,ty po te perdor...beji indiferenten,thuaji qe ishte gabim cdogje dhe qe do te keni serish maredheniet shoqerore pa pune dashurie.Nese ky ka ndier dicka per ty ndonjehere do bej te pamunduren te te ribeje per vete,ndryshe,shiko rreth e rrotull bota eshte plot me cuna!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

* Yllëza e forumit *
    Anëtarësuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Tung e nderuar Alisha !
    Ta di gjendjen se pakashume e kam kaluar nje situate te tille . Do te ta tregoj "strategjine " time se sia ia bej qe ta plas ate tipin qe me ka palsur mua .
    Kur jemi ne ndonje miting pune , une nuk ia var fare e aq me pak po ta shoh kund tjeter .
    Nuk po te them te mundohesh ta harrosh sepse e di edhe vete se eshte e pamundur por mundohu ta shmangesh biseden per lidhjen tuaj , thjesht injoroje siq ka bere ai me ty .

Respekte.... Ermel !
    ArsGothicë

Alisha...
    Nga cfare lexova nje mendje me thote qe ti i bie te jesh thjesht guri i tij rezerve.
    E ke degjuar shprehjen: "Kur e humbet dicka ia merr vesh vleren"?
    Besoj e njejta do ndodhe me mikun tend nese fati e sjell qe nje dite, ti t'ia kthesh shpinen. Keto jane gjera personale, asnjehere nuk kam besuar se cdo mendim sado i studiuar mund te udhezoje sikur dhe pakez fare. Sepse jane me mijera detaje, teper te imta qe keshilluesi nuk i di e s'ka per ti ditur kurre dhe qe ndoshta as ti vete nuk i di.

Me habit dicka perhere; shume meshkuj jane te dobet te reagojne ashper me femrat qe nuk i vleresojne. Dhe jane cuditerisht te zotet te vene pikat mbi "i" me femrat per te cilat ndjejne vertet dicka dhe i vleresojne per kete apo ate arsye.

Eshte dhe nje variant tjeter arsyeja e gjithe kesaj:
    Ja psh qe ai mund te te vleresoje shume, e ke menduar ndonje here?! Pse jo, (mos te duket cudi fare) i dukesh perfekte dhe ka frike mos nuk eshte, ai qe duhet per ty...
    Po shikoja para ca ditesh filmin "Good Will Hunting"...psikologu qe ndihmonte djalin e ri (gjeni) ne film kishte humbur gruan e tij nga kanceri. Te cilen e konsideronte si "his soulmate"...Dhe kur djali i tregon per nje vajze qe donte e cila i dukesh perfekte-te cilen e la nga frika se (duke qene perfekte ne koken e tij) do ta linte ajo e para...psikologu i tha pak a shume dicka te tille...Nuk ka njerez perfekte, dhe eshte pa sens te vleresosh dike tjeter si perfekt. Soulmate (njeriu i zemres) nuk duhet te jete aspak dikush perfekt...por dikush me te cilin kombinohesh ne nje menyre perfekte (me te mirat dhe te metat qe keni me nje fjale).

Nuk kam per ta harruar kurre kete dialog nga ky film, me beri shume pershtypje. Sa here kemi hequr dore nga gjera qe i duam aq shume prej mendimesh qe jane thjesht ne koken tone?! Them qe shume mire mund te jete dhe kjo "arsyeja" qe iu ndan nga njeri tjetri.

Vertet uroj qe cdo gje te marre per mire!
    green

P.S Tani qe lexova komentin e Rexhines...vertet tema eshte hapur muaj me pare. Damn, keto datat...gjithmone une se ishte mesazh i dhjetorit...
    Ndryshuar për herë të fundit nga green : 19-12-2004 më 20:59 Arsyeja: shtese:)

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Nq se ajo ka të dashur, por ju e doni...
    Nga Hardware në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 01-09-2008, 06:18
  2. Një dite do t'i kujtoni këto që po ju them
    Nga qorri_30 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-09-2006, 11:47
  3. "I dashur armik"
    Nga dodoni në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 31-08-2004, 16:24
  4. Nuk mundem të të quaj e Dashur
    Nga zemri në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 23-08-2002, 06:04
  5. Pershedetje o Populli im i dashur!!
    Nga Eriglen në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 07:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •