Mire Se Erdhe Perseri!
Fat the mbaresi ne jete...
Me Respekt,
Arbresha
Mire Se Erdhe Perseri!
Fat the mbaresi ne jete...
Me Respekt,
Arbresha
Hajde bujrum...Nuk jetoke larg nga Keele and Finch...shkruame nje rrjesht po deshe nje kafePostuar mė parė nga Gege Toska
Ju pershendes une Gege Toska dhe iu deshiroj te taneve fat e mbaresi!Sic mund ta kene verejte frekuentuesit e rregullt te Albasoulit une kam munguar shume kohet e fundit kjo sepse jam marre shume me tentativat per te ikur nga UK!Me ne fund ia dola mbane dhe tani gjendem ne Kanada,qyteti Toronto ne lagjen Downsview!Erdha ketu dhe shpresoj te fitoj statusin e letrat pse me pati ardhe shpirti ne Angli pa letra!Ne ju kujtohet ne fillim kur kam hyre ne kete forum kam treguar se nuk e le pa shkele ne token e Re dhe e mbajta fjalen!Do shihemi ne kete Forum dhe besoj me shpesh kesaj here!...TUNG NGA GEGE TOSKA!![]()
Hi mireseerdhe!
Ja kalofsh mire ne Toronto dhe ne forum, po c'tu desh ne Downsview ty ore cun?? Atje eshte larg nga cdo gje. Kam jetuar vete andej dhe e di si eshte, tani shyqyr qe kam levizur.
NEjse, ja kalofsh sa me mire.
Remember your yesterdays
Live your todays
Dream your tomorrows!
mire se ke mberrit ne kanada
te uroj te plotesohen te gjitha deshirat atje ku je
shnet e pare ka Denisi.
mire se shkove .Ēoje nje garanci edhe nga ne te vijme dhe neve atje
.................................................. ..........
Te uroj suksese , dhe mire se erdhe perseri![]()
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Mberrite ne canada?? wow po ca do me nga jeta ti?...tani i ke te gjitha...me thuaj mua se te thot motra ty ku eshte ajo rruga qe eshte mbushur me lek te vesh te maresh dhe ti ca se jan qe jan atie mos ti lem kot ti mari era.
Megjithate Gege, mire se erdhe prap ne forum dhe ne Canada dhe te uroj ti maresh ato "fletushkat" dhe sinqerisht te kesh fat ketu dhe te ven te gjitha ashtu si do ti!
Alda
Malli, me korrigjo nese jam gabim, por a nuk jeton ne Belgjike ti?Postuar mė parė nga malli
Te uroj suksese , dhe mire se erdhe perseri![]()
e hengree dhe ti :P.looooool se kanadaja nuk eshte edhe aq e mire se sa duket .... po nejse se nuk dua tė te tremb :P... mireserdhe...... ja kalofsh mire ...ola
~*~LIL_CUTE_ELBASANLLIE~*~
tč tjerė dUaM
tė tjerč na duaN
e me tė tjerč pčrfundojmė....( qyqa qyqa u prish bota :P)
mY liFe was wrItteN by tHe AngRiesT mAn in HelL.... ( man where the hell is mY LUCK!!! )
~*~DoN't Me$$ wiTH ME buddy!!!!!!~*~i'm not in the mood!!!!!
ahahahhahaPostuar mė parė nga komshia
ahahaahahh rreme loooooooool
PS: ste mjaton nuria tyaty ne montreal na dashke ne kalamaja tjer ee ...po se kupton ti se dun me ju lan vetem ju qe te beni cik jet note
![]()
ēa ti baj un qe se kuptoj.
Se kam un fajin por e ka zoti qe mka ba mu kshu
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Krijoni Kontakt