Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 70
    Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anëtarësuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Baku, mirese erdhe lal se asnje pershendetje s'te derguam. T'ja kalosh sa me mire ne kete forum, ku shpresojme te besh vec miq. Dhe suksese me doktoraten. Ben te pyesim per cfare vazhdon?

Dhe ju durrsaket e tjere kudo ku jeni, ju pershendes te gjitheve me kengen "E vika deti mi lale". Suksese ne shkolle, pune, jete e Zoti qofte me ju.
    If I Only Could....

menefregist Maska e WaRrIoR
    Anëtarësuar
    04-09-2003
    Vendndodhja
    Me nei plazh tropikal
    Postime
    191

Talking warrior loves durresi

po une spaskam shkrujt ktu e....

ciao tgjith durrsakve dhe durrsionve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar më parë nga Fiona
    Hey Durrsak/e!!!
    Une per vete, me duket sikur jam me e vogla ketu nga ju ne forum. E lash Durresin kur isha ne klas te gjasht (as ate se marova). Shkolla e kishte emrin Maliq Muco (Shaqe Mazreku). S'kam qene mbrapsht ne durres asiher dhe tani eshte bo 8 vjet. Ne fakt, do iki ne fund te muajit per heren e pare. Ketu sa marova vitin e dyte te per mjekesi. Ciao dhe shnet te gjitheve. Kisses, nga Chicago.
    Maliq Muco, sic ka thene nje here ky cuni i Kujtimit te Fizikes se e kam pas shok klase: Maliq Muco eshte MADE IN ALLAHU NA RUJT!

BRADYKININ une vazhdoj per fizike. Faleminderit per urimet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    204
    Citim Postuar më parë nga Erindi
    Hi PAtriote Shyqyr qe e paskeni Bo te gjithe Shkollen ke Gjergji eNE vLLAi Im atje E ka bo Po ka ngel 3 vjet ne vit te pare hahahahahahha.Kurse un i shkreti Kom vazhdu Per Guzhinier gjasme si mo i squt qe jom hhahahhahahah atje me keq.Pastaj Marova anej Shkollen Ene erdha ketej.Mos kujtoni se po punoj Ketej Guzhinier hahhahahha.Vllai Im e ka Pas Emrin Gylteni Nqs Njihni Me thoni Ciao Cioa Patriote

Me Respkte ERINDI

gyltenin e njof une...boji te fala dhe thuji mos te boj si ****

Anëtarësuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Citim Postuar më parë nga bakudr
    Maliq Muco, sic ka thene nje here ky cuni i Kujtimit te Fizikes se e kam pas shok klase: Maliq Muco eshte MADE IN ALLAHU NA RUJT!
    Prej drejtoreshes qe ka pas! S'e di ne akoma vazhdon a jo! Cuni Kujtimit ka pas qen as ne Fizike/matematike me sa maj mend...nje nga me t'miret ne Shqiperi ne kohen e vet.
    If I Only Could....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    ore te na falin subjektet ne fjale qe po i marrim neper fjale!
    ky cuni i kujtimit ka qene i mire ne matematike, po behet fjale per tetvjecaren.

shoke te pregatitur kemi pasur shume.
    por ama nje trim mbi trima e keni pasur tek gjergji, qe c'faredo lende qe te kapte me dore e shkaterrronte. ujk i gjuheve te huaja, memorje te hatashme, (po tju them qindrat e faqeve te fjaloreve e librave shkencore qe ka mesuar permendesh luani mendsh) neper hartime bente poezi, nje semester ju fut matematikes- doli me mire se te gjithe nxenesit qe shkonin ne olimpiaden e matematikes, nje semester ju fut fizikes- shkoi e perfaqesoi durresin ne olimpiaden kombetare.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    268
    Pershendetje durrsakeve .

Xhaviti ka qene Bobe fare. Fizika per mu = ore pushimi . Edhe nqs me prishje menja me hy , me nxirrte Xhavi pa mungese hic .

Mgjths nuk bona shume vite ke Gjergji- e lashe ne 97 , viti i 2 - kam kujtimet me t'mira per ate kohe

Anëtarësuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Citim Postuar më parë nga bakudr
    por ama nje trim mbi trima e keni pasur tek gjergji, qe c'faredo lende qe te kapte me dore e shkaterrronte. ujk i gjuheve te huaja, memorje te hatashme, (po tju them qindrat e faqeve te fjaloreve e librave shkencore qe ka mesuar permendesh luani mendsh) neper hartime bente poezi, nje semester ju fut matematikes- doli me mire se te gjithe nxenesit qe shkonin ne olimpiaden e matematikes, nje semester ju fut fizikes- shkoi e perfaqesoi durresin ne olimpiaden kombetare.
    Po flet per veten baku? J/k. Varet per cfare periudhe flet lal. Rreth vitit 1991 ka qene Erioni. Rreth 95, ka qene Oli, Edori, e ca te tjere. Nga 97 ka qene Juli. Po flet per ndonjerin nga keto?
    If I Only Could....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Brady e di qe po dal nga tema...po une s'te jepkam dot reputacion ty..lol.
    Uuuuu...deri ke 91, keni shku juve, he he he...une isha ne klas te par atehere. Ciao dhe Shnet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar më parë nga BRADYKININ
    Po flet per veten baku? J/k. Varet per cfare periudhe flet lal. Rreth vitit 1991 ka qene Erioni. Rreth 95, ka qene Oli, Edori, e ca te tjere. Nga 97 ka qene Juli. Po flet per ndonjerin nga keto?
    per vete nuk flas dot se nuk e kam kaluar as edhe njehere deren e Gjergjit. po per njerin nga ata aty qe ke permendur po flas. edhe jo te gjithe ata qe ke permendur i plotesojne kushtet. J.K.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Greva e urise - 1991 - Shembja e komunizmit
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-02-2012, 21:10
  2. Shinasi Rama: Ju rrëfej kujtimet e mia mbi lëvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  3. Përurohet Universiteti Europian i Tiranës
    Nga Albo në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 06-10-2008, 17:19
  4. Ramiz Alia: Rrëfej gabimet e komunizmit
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-12-2006, 19:33
  5. Kur studentët detyrohen të blejnë libra nga profesorët e tyre
    Nga StormAngel në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-10-2004, 09:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •