Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 70
    Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anëtarësuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga rezi 1
    une qenkam me 'e vjeter'. une jam matura 1994 dhe kam mbaruar tek Naimi. tani sapo mbarova Master's in Education ketu ne Phoenix, Arizona. me ka marre malli shume per Durresin. kam qe ne gusht 2003 ketu dhe nuk jam kthyer asnjehere. kushedi si eshte transformuar Durresi...
    Kryetar bashkie Lefter Koka
    Per te ndryshu cdo prag zgjedhjesh ndryshon gati komplet.Gjithe vitin mund te jete rruga me gropa sa vijne zgjedhjet ndryshon si nata me diten.
    Te gjithe ne sa jemi studenta durrsak na merr malli per dr.Sikur te ishte ndonje universitet ne Durres mbase dhe nuk na shkonte ne menje te shkonim jashte per te studiu.
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    204
    Sherro..edhe un kam pas bo kurs me xhavitin...noshta kemi qen shok grupo.
    Me dergo nji PM.

Xhaviti ishte rob i mir...kur i nodhi fatkeqesia u derrmu moralisht fare.Me dhem zemra kur kujtoj ate dite.
    Une respekt per ate shkolle kom per Ilmi Bekteshin.njeri i perkryer.Profesor i shkelqyer. Serioz...i edukuar.
    Elsa e letersise me kishte shume qejf...nuk e di nga bohet se kom vite pa u kthy.
    Zysh Teuta ishte klas me gjithmend....une kisha ne klas gocen e vet dhe ne boshim palle ariu...e dini vet ju.

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anëtarësuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Hahaha, ja pershtypjet e mia. Mbani shenim!

Kujtimi i Fizikes: Presor persmari ene njeri persmari. Mbante distance ene mesoje prej tij. Ka alamet familje. Kom rrespekt per to. Jane ketu ne USA tani.

Gzimi matematikes: I njifte mire njerezit! Me ato qe u gerricnin, u gerricte keq fare. Me ato qe i rrinin tamom, kishte respekt. I gjysem fjale te keqe s'ma ka thone ne 4 vjet qe e kam pas presor matematike. Vetem se pinte shume alkol e duhan. Gocen e madhe e ka pas klas fare. Te pakten ne ate kohe.

Zysh Kali e filozofise: S'me kujtohet emri i kesaj por ka qene persmari. Vetem se ishte icik kshu...rigid, dmth s'na lente me bo gallate. Po temat qe hapte ne klase ishin shume interesante. Kena bo qef me SOROSIN dhe PEACE CORPS nga kjo...se organizonte shume konkurse, aktivitete, ekskursione etj.

Mihallaqi i letersise:Pfffff, tip romantiku. 3 here me ka nxjerre nga klasa se medemek po beja muhabet kur po fliste lartmadhnia e tij. Me hile kjo se s'eshte e vertete po i kishte miq ato qe s'po me lenin rehat. I bertiti Kutimi i fizikes pastaj. Lollllllllll.

Xhaviti i Fizikes/Elektro: Burr i mir por msus kot. I llaf se kam msu prej ktij. I harronte provimet e elektros ne klase medemek ene gjith kalamajte duke kopju librin. Lenda qe urreja me shum.

Mirela e Frengjistes: Bjonde si shpirt. Rob zoti. Cfare s'na sillte kur u kthente nga Franca.

Ilmiu i matematikes: Si ai, si motra vet, si vellai tjeter, mesues persmari. Vellai i tij (qe e ka pas ambasador) me ka dhene anglisht; motra kimi; ky matematike once in a while. Kam shhhhh. respekt per keto.
    If I Only Could....

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anëtarësuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Citim Postuar më parë nga sherri
    Po ate Gim Dhulla ca ka qene per informatike apo per teknologji e man men?
    Gim LLulla se e pinte duhanin me llulle ka pas dhene MATEMATIKE. 7 ishter nota me e larte qe jepte ai. Pffff.

Hey, cfar i ka ndodh Xhavitit?

Sherro, TEUTA e historise mos eshte ajo bjondja e gjate shume...tip sh. i hedhur?
    Ndryshuar për herë të fundit nga BRADYKININ : 02-07-2005 më 10:08
    If I Only Could....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Ne det...
    Postime
    383
    Pershendetje DURRESIIIIIII!!!!!!!!!!

Hej , po hyj dhe une tek ISH studentat Durrsake , sepse e kam mbaruar shkollen e larte Kam mbaruar gjimnazin Naim Frasheri. Tani nuk e di si ia kane vene emrin.
    Me ka marre malli per Durresin dhe nuk e nderroj me asnje qytet tjeter.
    Me ka marre malli per detin.....
    Shamikuqje , po durrsak/e qenke !?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    kjo teme me beri qe te rregjistrohem ne forum.

mire se ju gjeta mer ujqer. suksese te gjitheve kudo qe te jeni. shkurt me therrasin Bake. Ne Durres mbarova Nene Terezen (1994) dhe nje semester tek Naimi 1994. Po e shof se Gjergjasit bokan ligjin ktu. Pastaj vazhdova kolegjin turk ne tirane. Lashe Durresin me pluhur e shkova ne Tiranen me zhurme. Pas kater vjetesh ne Tiranen e mrekullueshme: aty e ne Turqi. Pas kater vjetesh linja Turqi- Amerike. Tani vazhdoj ketu doktorraturen.

Kete vere isha ne durres, para tre javesh u ktheva. Gjeja e pare qe me ra ne sy ishte vendi i tregut. E kishin heq nga vendi i vjeter dhe e kishin cu shume larg. Te pakten ishte pastru ai vend.

Gjeja e dyte ishin rruget qe po shtroheshin per fushate, fotografite e kandidateve si dhe rreklamat e DJ Albanit. Ne fakt rreklamat e DJ Albanit ishin me shume se e te gjithe kandidateve se bashku. Kam frike se mos ka marre ndonje vote ky i fundit.

Kulmi: ishte prish rruga e trenit. Nuk shkonte treni ne tirane. Te gjithe nxenesit e universitetit kishin nje vit qe shkonin me autobuza. Autobuzat Durres-Tirane ishin mire, jo keq. Rinia neper autobuza fliste sikur po dilnin ne televizor: me ze te larte. Nje pjese ndersa bente sikur po fliste ne CELULAR i binte zilja e CELULARIT.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Hey Durrsak/e!!!
    Une per vete, me duket sikur jam me e vogla ketu nga ju ne forum. E lash Durresin kur isha ne klas te gjasht (as ate se marova). Shkolla e kishte emrin Maliq Muco (Shaqe Mazreku). S'kam qene mbrapsht ne durres asiher dhe tani eshte bo 8 vjet. Ne fakt, do iki ne fund te muajit per heren e pare. Ketu sa marova vitin e dyte te per mjekesi. Ciao dhe shnet te gjitheve. Kisses, nga Chicago.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    204
    Ke shkolla Maliq Muco kam pas shume kujtime...lusha futboll masditeve ne vere...edhe deshen te me rregjistroshin te ajo shkoll po e kisha shume larg na shpia...nejse

Ku po e mbaron MED SCHOOL ..University of Chicago?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Po e mbaroj une med. school???Lol....
    Une shkoj tek Loyola Univ. of Chicago, lal. E pelqej shume. Nje shoqja ime sa maroi U of C (vlonjate), edhe them "mire qe eshte akoma ne rregull".

Like The Dead Maska e Erindi
    Anëtarësuar
    12-07-2002
    Vendndodhja
    Ka Fry Era
    Postime
    203
    Hi PAtriote Shyqyr qe e paskeni Bo te gjithe Shkollen ke Gjergji eNE vLLAi Im atje E ka bo Po ka ngel 3 vjet ne vit te pare hahahahahahha.Kurse un i shkreti Kom vazhdu Per Guzhinier gjasme si mo i squt qe jom hhahahhahahah atje me keq.Pastaj Marova anej Shkollen Ene erdha ketej.Mos kujtoni se po punoj Ketej Guzhinier hahhahahha.Vllai Im e ka Pas Emrin Gylteni Nqs Njihni Me thoni Ciao Cioa Patriote

Me Respkte ERINDI
    Dio C'è

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Greva e urise - 1991 - Shembja e komunizmit
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-02-2012, 21:10
  2. Shinasi Rama: Ju rrëfej kujtimet e mia mbi lëvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  3. Përurohet Universiteti Europian i Tiranës
    Nga Albo në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 06-10-2008, 17:19
  4. Ramiz Alia: Rrëfej gabimet e komunizmit
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-12-2006, 19:33
  5. Kur studentët detyrohen të blejnë libra nga profesorët e tyre
    Nga StormAngel në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-10-2004, 09:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •