Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 70
    Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anëtarësuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Citim Postuar më parë nga sherri
    Sa kam qesh me ket se po me kujtohen te fortat me Gzimin
    Si te Gzimi ene Xhavidi kam pas shku ne kurs ene kam akoma shume muhabet me te dy kto prof.
    Te banka funit kam pas nejt ca here se aty rrinte i nga shoket e mi dhe Gzimi na vinte e bonte shoqeri na fliste per femrat si me e pas shokun ton e jo prof
    Per te shajt ka qene i vetmi sja ndjente per asnji.
    Sa te maroj tu gatujt dhe po ju tregoj te fortat me Gzimin
    o Sherro si ke qene ti ihere se jena bo per mall.Amon kush e ka hap ket teme se u bom melankolik(hajde fjale hajde ).Ka pase te forta te Gjergji. Me fillu e me i thane ato qe kane pas nodh te klasa ime duhet nji jave duke nejt me shkrujt.Kshuqe po rri po lexoj te fortat e tuja se po pertoj me shkrujt
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542

Talking

Citim Postuar më parë nga Chingy
    o Sherro si ke qene ti ihere se jena bo per mall.Amon kush e ka hap ket teme se u bom melankolik(hajde fjale hajde ).Ka pase te forta te Gjergji. Me fillu e me i thane ato qe kane pas nodh te klasa ime duhet nji jave duke nejt me shkrujt.Kshuqe po rri po lexoj te fortat e tuja se po pertoj me shkrujt

Pse mer histori qyl dashke zotnia jote??? lol

MIre se ju gjeta i here!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    S'kam history nga gjimnazet atje, se nuk isha. Na fillorja s'para maj mend.

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anëtarësuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Po filloj i histori tjeter ket here me Gzimin se kam kaq shume se me duhen dite me jua tregu.Vjen Gzimi ne klase ene ishte gjithe qef.Ate dite shkova te banka funit se te banka para meje lashe i shokun tim me i goce.Mrapa po rrija me i shokun tim ene shoqen e ngushte te asaj shoqes perpara.
    Kjo goca qe ishte te banka mrapa meje i terhiqte sutjenat shoqes se vet nga mrapa me tallje.Ne mes te msimit ma bo mu kjo he terhiqja ene ti.Po jo mi dreq se kush rri e degjon ate skam nerva me u mor.
    Bla bla bla kjo spushonte derisa me tha Ik re nuk qeke burre ti.
    Ouuu ja bona un aq mu desh
    Rri e shif i them ksaj kur ja terheq paffffffff ene kur i kercet trauuuu ene ja fut kjo goca perpara i te bertitme MANJAKKKKKKKKKKKK.
    Gzimi tuj shkrujt qet e qet ne tabele kthe koken te kjo goca qe ishte skuq ene po shifte dhe klasen me kujdes.
    Ti Alk*** ca po boje??
    -Hic profesor sa i mora i laps ksaj goces.
    -E di un cdoni ju -ja bo Gzimi
    Se kuptoni qe un jua fus ene jua nxjerr pa kuptu gjo ju
    Opaaaaa ja bona un e nezi karikatorin prof Gzimi ene vec kur fillo ene sha spyste mo.
    E kishe kuptu qe i kisha terheq un skutiqet asaj goces po sme thonte gjo se shkoja ene ne kurs ene kisha muhabet.Kur na e bo hec nxirrni nai flete ene provim 20 min.
    Isha tape fare shkrujta emer mbiemer ene nja dy tre ushtrime bona.

Ne fun fare shkoj i them prof me fal se i kerkova i stilolaps asaj goces ene bertiti.
    Po mire ti stilolapsin tuj ja terheq sutjenat ja kerkoke femrave ma bo Gzimi.
    aty me kap nje e qeshme ene ma bo gzimi ik mer ik se sot mi hipe nervat.

gocat e klases u skandalizun kur degjonin prof tuj shajt
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sherri : 28-11-2005 më 21:51
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542

Talking

Citim Postuar më parë nga sherri
    Po filloj i histori tjeter ket here me Gzimin se kam kaq shume se me duhen dite me jua tregu.Vjen Gzimi ne klase ene ishte gjithe qef.Ate dite shkova te banka funit se te banka para meje lashe i shokun tim me i goce.Mrapa po rrija me i shokun tim ene shoqen e ngushte te asaj shoqes perpara.
    Kjo goca qe ishte te banka mrapa meje i terhiqte sutjenat shoqes se vet nga mrapa me tallje.Ne mes te msimit ma bo mu kjo he terhiqja ene ti.Po jo mi dreq se kush rri e degjon ate skam nerva me u mor.
    Bla bla bla kjo spushonte derisa me tha Ik re nuk qeke burre ti.
    Ouuu ja bona un aq mu desh
    Rri e shif i them ksaj kur ja terheq paffffffff ene kur i kercet trauuuu ene ja fut kjo goca perpara i te bertitme MANJAKKKKKKKKKKKK.
    Gzimi tuj shkrujt qet e qet ne tabele kthe koken te kjo goca qe ishte skuq ene po shifte dhe klasen me kujdes.
    Ti Alk*** ca po boje??
    -Hic profesor sa i mora i laps ksaj goces.
    -E di un cdoni ju -ja bo Gzimi
    Se kuptoni qe un jua fus ene jua nxjerr pa kuptu gjo ju
    Opaaaaa ja bona un e nezi karikatorin prof Gzimi ene vec kur fillo ene sha spyste mo.
    E kishe kuptu qe i kisha terheq un skutiqet asaj goces po sme thonte gjo se shkoja ene ne kurs ene kisha muhabet.Kur na e bo hec nxirrni nai flete ene provim 20 min.
    Isha tape fare shkrujta emer mbiemer ene nja dy tre ushtrime bona.

Ne fun fare shkoj i them prof me fal se i kerkova i stilolaps asaj goces ene bertiti.
    Po mire ti stilolapsin tuj ja terheq sutjenat ja kerkoke femrave ma bo Gzimi.
    aty me kap nje e qeshme ene ma bo gzimi ik mer ik se sot mi hipe nervat.

gocat e klases u skandalizun kur degjonin prof tuj shajt

kshu ka qen ai. un shume pak e maj men se 1 vit kam qene ke Gjergji, po ene ate vit me shume tu pi ja kom kalu sesa ne shkolle! lol

sme kujtohet mer amon asnji e forte se ka pas shume vallaj! ato shkumsat i kishte qef me i gjujt! kohet e funit (flas para 7-8 vjetesh) filloi me pi keq fare, i vinte era klases alokol i gjalle. mezi e mashin komet!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-11-2008
    Postime
    1
    salutoj te gjith durrsaket qe jan ne forum. eshte hera e pare qe po fuem ne ket forum. doja te kerkoja shoket qe kam pasur ne klase por nuk mbaj mend emrat dhe mbiemrat se kam shum kohe qe kam ikur ne itali dhe nuk kam pasur mundesi te lidhem mo me shoket e mi. po lej adresen time te e-mail dhe disa te dhena: un jam erioni dhe vitin e pare gjimnaz e kam bo te industrialja. (nuk lejohen adresat e emailit) shpresoj qe ne nji te behet i gjalle.
    kam qen ne klas me nard veshin, aldo shapken dhe me lilin .ciao
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 07-12-2008 më 03:26 Arsyeja: perdorimi adrese email.

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anëtarësuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Kane kalu nja 3 vjet qe nga hera funit qe kam shkrujt ne ket teme.Kane hum studentat durrsak apo ka akoma nonji si puna ime akoma verdalle ne kete forum?

Ciao njerez.
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    ahahhahahahah SHERRI i fundit i Durrsakeve (studente)neper Bote akoma ne Forumin Shqiptar

Kalofsh sa me mire ene shiko shnetin, $$, komshijet se te tjerat vene e vijne miku im

Miqesisht
    D.

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Belgjike
    Postime
    73
    Kam bere disa vite tek Marie Kaçulini ne Durres pastaj kam ikur andej nga vitet +/-96...

Mbaj mend shume mire edhe emrat et mesuesve

Xhovalini ne histori
    Dani ne gjuh
    Nje ... ne anglisht shkoi tek Naimi me von ku u martua me nje nga nxenset e tij.

...
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 01-12-2008 më 06:11

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga Lorena1 Lexo Postimin
    Nje "..." ne anglisht shkoi tek Naimi me von ku u martua me nje nga nxenset e tij.

...

Edhe aq ... nuk paska qene jo, te pakten nuk e ka martuar lagjia

ps: Lorena1

Bonne soirée rayon de soleil
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 01-12-2008 më 06:11 Arsyeja: kundra rrymes!

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Tema të Ngjashme

1. Greva e urise - 1991 - Shembja e komunizmit
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-02-2012, 21:10
  2. Shinasi Rama: Ju rrëfej kujtimet e mia mbi lëvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  3. Përurohet Universiteti Europian i Tiranës
    Nga Albo në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 06-10-2008, 17:19
  4. Ramiz Alia: Rrëfej gabimet e komunizmit
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-12-2006, 19:33
  5. Kur studentët detyrohen të blejnë libra nga profesorët e tyre
    Nga StormAngel në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-10-2004, 09:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •