Kjo teme ka si qellim te mbledhe te gjithe studentet durrsake qe studjojne jashte.Hajde pra mos kini turp e futini noj mesazh!
Kjo teme ka si qellim te mbledhe te gjithe studentet durrsake qe studjojne jashte.Hajde pra mos kini turp e futini noj mesazh!
si osht puna
plaku
Hiç mer plak!Hapa ket temen me mledh studente durrsake po der tashi s'na e kan var fare!
po studente tironce pranoni ktu ju???????![]()
Po si jo mi lal!Nuk ka problem se jemi komshi.pastaj ju plazhin ne durres e boni!
hhahahahah vallaj lal per qef kisha shku ne sarand po nuk me doli llogaria ene ngela ne durres hahahah me mir se po gjo fare, nejse nejse u knaqa gjithsesi.![]()
undefinedho mer ku ju kam dele durrsake shyqyr ju doli koka njihere.
une jom sherri durrsak e kom maru gjimnazin te gjergji tani jam ne itali per ing.telekomunikacioni.
gjeni mer studente durrsake se vetem cuna ene nji studente tironse po shof grune e michael douglas qeka.
mgjs desha me ju pyt ju ca nick keni ne chat ju ene ku studioni???
hajt shnet
O sherro un pranej e hapa temen e bo 2 pare muhabet po siduket gocat tona i kena te turpshme e tironset jan i çike ma pak!
Ene un ke Gjergji kom qene po dy vite se pastaj me doli me ardh ushtar ktu ne SHBA.
Hej SHERRO...nese je maturs ime....ka pas nji roje Gjegji qe ishte kshu cop cop fare dhe ne cunat i thoshim BIONDI...si e ka pas emrin e vertet ai se nuk e kujtoj dot
hahhahah gocat durrsake nuk rrin para ekranit te kompjuterit lal po shkojn e gjejn "aktivitete" me bo. nuk i mjaftojn vetem shkrimet e ju cunave po ju dun origjinalPostuar më parë nga neo p
( hej se bona shaka se me gocat dhe cunat durrsak jena shoqe/shok) nji big kisssss per durrsin x x x
Krijoni Kontakt