Fjala e Drejte !
Bukur , bukur
Qysh kur paske filluar te vallezosh me penen ne pisten e letersise ?!
Fjala e Drejte !
Bukur , bukur
Qysh kur paske filluar te vallezosh me penen ne pisten e letersise ?!
Vargje te bukura. Me pelqen thjeshtesia dhe lehtesia me te cilen shkruan. Urime!
Per tema te tjera ka nenforume te tjera. Tek ky nenforum le te ndalemi tek Letersia.
Pershendetje
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
Faliminderit per urimet te gjitheve
Emigrimi
Ne
Emigrojmë
Qiejve
Në shoqërine e engjëjve dhe yjeve
Djalli
Le të mbretërojë në tokë
me egërsirat koke me koke!
"Me mire i drejte dhe i zhytyr ne balte se mashtrues dhe tek sarajet e mbretit".
33:23.
Prej besimtarëve kishte burra që vërtetuan besën e dhënë All-llahut, e disa prej tyre e realizuan premtimin duke dhënë jetën, dhe ka prej tyre që janë duke pritur (ta zbatojnë) dhe ashtu nuk bënë kurrfarë ndryshimi
Paradoks aktual
Pandershmëria,
Prostituta moderne,
Në
Qoshe,
Nderi te dera…
Dridhet, kërcet dhëmbët nga era…
"Me mire i drejte dhe i zhytyr ne balte se mashtrues dhe tek sarajet e mbretit".
Prej besimtarëve kishte burra që vërtetuan besën e dhënë All-llahut, e disa prej tyre e realizuan premtimin duke dhënë jetën, dhe ka prej tyre që janë duke pritur (ta zbatojnë) dhe ashtu nuk bënë kurrfarë ndryshimi
Ca ke ti zemra????Dikush fshihet pas gjithe ketyre mendimeve!!Mere ngadale,se nuk je i vetem!!!Pastaj vajzat vijne nga Venusi.....Mi ke nxjerre brengat e shpirtit tim ketu....Je i mire
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Avash avash se na kepute shpirtin:P(lol)
Komplimete, poezite jane me nje bukuri te vecante![]()
Kam parë
Kam parë degë të lëkunden
edhe kur erë s’kish gjëkundi.
Kam parë si nguleshin në pellgje
gozhdë shiu edhe në ditë me diell.
Gjethe të kthenin faqen tjetër
dhe lule të lëpinin me petale
shkeljen e tyre, kam parë.
Postuar më parë nga Fjala e drejte
Ervin hatibi
Ti je Ervin Hatibi?
Krijoni Kontakt