lolPostuar më parë nga Ervisa
mos u lodh rrusho se ktu e kom po qe nga kto 5 gocat qe jan ne grupin ton ktu, ska nevoj per detaje. Po kam pershtypjen qe osht "Teta Subway" lol (nickname), se ajo ka ardh nga jugu. Gjithsesi rrusho
![]()
EKONOMI
INFORMATIKE
INXHINIERI
JURIDIK
GJUHE TE HUAJA
SHKENCA POLITIKE
HISTORI GJEOGRAFI
MJEKSI
MATEMATIKE
TJETER
lolPostuar më parë nga Ervisa
mos u lodh rrusho se ktu e kom po qe nga kto 5 gocat qe jan ne grupin ton ktu, ska nevoj per detaje. Po kam pershtypjen qe osht "Teta Subway" lol (nickname), se ajo ka ardh nga jugu. Gjithsesi rrusho
![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
ok mbase ajo eshte...ti e njeh?..e kam llafin qe ke shoqeri?Postuar më parë nga Pyes_Lotin
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Postuar më parë nga Ervisa
Une ja kom von emrin se ngeli tu na cu ke THE SUBWAY per te hong kur takohena. Kshuqe normalisht kena shoqeri te modhe bashk.
![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
beji ta fala nga nje shoqe e vjeter....edhe pse s'ishim per shume kohe shoqe...di qe eshte goce e mirePostuar më parë nga Pyes_Lotin
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Postuar më parë nga Mr_Right
pershendetje Ervisa
Mesa lexova paske vendosur te vazhdoshe sutdimet me tej- por dicka doja te shtoja, mesa mbaj mend ti nuk jeton ne Londer, ke provuar te aplikoshe per pune ne Londer (ne city) pasi nuk ma do mendja do jete aq e veshtire.
1 shoqa ime sa mbaroi universitetin ne vere qe kaloj, ju desh 2 muaj te gjente pune ne City- tani punon accouting ne 1 firme te mire kur i paguajne edhe udhetimin. (edhe pagesa vjetore shum mire) per vit te pare pune.
Londora njihet per pune ne gjith boten, jeta eshte e veshtire por ama (nqfse je mire me lekun) eshte e perballushme.
Provo te aplikoshe ne disa firma- businessi ne Londer.
Tani Mr Right- jo per gje, po ca pret ca pune mund te bej tjeteri po te ket mbaruar per Drama-me fal qe po kapem me ty- por kur degjoj disa dega qe disa po bejne- me te vertete me vjen keq per ato- pasi po humbin kohen kot. Ne leksonet e mia ka shum studenta qe po bejne degree te dyte- pasi e pare eshte Drama, Geography etj dege... :S
Zjedh 1 dege qe mund ta shfrytezoshe deri ne kulm- ejo te te shfrytesoj ajo ty.
suksese te gjitheve
How can she fall, if there is no one there to catch her
juridik ne SEEU ne Tetove
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Mjeksin
esht profesioni me mirnjohes me duket ne bot![]()
eshte profesioni me HUMAN ne botePostuar më parë nga KaQuRRele
Per at e zgjodha qe esht human dhe kuptohet se edhe paguhet mir loool![]()
mire lol te uroj suksese te me tutjeshme si profesion ashtu edhe ne jetePostuar më parë nga KaQuRRele
![]()
Krijoni Kontakt