Sa shkojne cunat durrsak me gocat tironce e?lol
EKONOMI
INFORMATIKE
INXHINIERI
JURIDIK
GJUHE TE HUAJA
SHKENCA POLITIKE
HISTORI GJEOGRAFI
MJEKSI
MATEMATIKE
TJETER
Sa shkojne cunat durrsak me gocat tironce e?lol
ahahahahahahahahaha ore qe je ai qe them une je ti por stregon:P:PPostuar më parë nga Homza
Kush eshte aq i mencur sa te thote une jam budall???![]()
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
E kemi konsumu ket ceshtjen e indetitetit i her bashk, nuk besoj qe njifemi.Postuar më parë nga Michaela
Tashi. nje budall qe e din se osht budall nuk osht budall,,,,,,ti psh se prano gjall hahahha as une vallai. loool
Ti je i zgjum more aman ca thuPostuar më parë nga Homza
E kemi diskutu ne por qenke puro si ai mos jeni klonu gje??
Postuar më parë nga Michaela
Une i zgjut e ti e zgjut, nuk bon, hajt i her luje rrolin e budalles se te ka hije hahahhaha shaka mi shakaaa lol
Po edhe nqs jam ai e ca pastaj ehh?
Kot more ska gje jo....po ishte cun i mire ai qe them une ishalla je ti:P:P
vec role sdi me lujt sjam e mire ne aktrim lale:P:P...jam vetvetja ste ndihmoj dot![]()
te qenit vetvetja eshte aktrimi mei mire moj ca thu ti hahahahhaPostuar më parë nga Michaela
te thash hajde ne privat se me plase krejt tashi.
se kape jo jam vetvetja se luj mire rolin e budallait e kisha fjalen nejse se e bom chit chat temen:PPostuar më parë nga Homza
Une jam ne gjimnas kur te filloj fakultetin ju them une mo kini merak se ka edhe nja 2 vjet te tjera![]()
un studioj art and fashion design,cdo gje qe ka te bej me artin pikturen,designoj tesha ,pra fashion,allqi,gazeta,revista,video,etj..
une momentalish studioj matematik-informatiken kkukku mos mem pa profi qe pa e kom shkrujt se po duhet matematike-informatike hahha pak hagare.....mendoj qe pa shkoll nuk ka jete
Krijoni Kontakt