.....dua te kuptoj deri ku shqipot mund te ndjekin hap pas hapi Kafken, Kamyne, Sartrin....dua te kuptoj deri ku mund te shkoje thellesia e gjykimit njerezor ne lidhje me tema te tilla si: Vdekja ....dua te kuptoj se ne fund te fundit kjo analize kaq e hollesishme dhe kaq ngjethese a te shtyn ta shohesh Jeten si nje Gje qe i ka syte te dy te zinj apo te dy jeshile...
Dorian, nuk kam ndermend te te them te lumshin dockat apo mendja, por dua te te them kete:
Kujdes ....kujdes....kujdes....Pertej gjithe kesaj une shoh shenjat e nje cmendurie te ardhshme
E di qe nuk ke frike nga cmenduria, dhe nuk ke arsye te kesh frike, eshte nje gjendje euforie, e kendshme per ate qe e ka dhe problem per te tjeret qe e rrethojne. Nqs je shume i ri sic kam dhe frike se je, nga njera ane jam e detyruar te them se je krejt i pazakonte dhe nga ana tjeter po shtoj se duhet te ruhesh nga banaliteti( jo i fjaleve, por i skemave). Ky eshte rreziku me i madh per nje talent...
Go ahead
Gjithnje mendo qe gjeja me e mire eshte ajo qe nuk ke shkruar akoma...
Pentesilea shume e lodhur dhe e deshperuar sot, pasi kuptoi qe rrugeve te botes dergjen talente shume kercenues dhe shume te kercenuar.....
Tung
Krijoni Kontakt