Jam shume dakort me mendimin qe pavaresia ekonomike eshte pika kyce e emancipimit dhe e nje shoqerie te barabarte.
Ka plot gra qe vuajne gjithe jeten me nje palo burre, por qe per hir te femijeve dhe pamundesise per t'i ushqyer e edukuar vetem, nuk ndahen.
Pse??
Po te kesh nje pune dhe shtepi ku te fusesh koken ja ben naften qe ne momentin e pare, qe e sheh qe abuzon me ty.
Po nuk i ke keto (gje qe ndodh ne Shqiperi), ku do shkosh ??? Tek babai, apo vellai???Tek asnjeri nuk mundesh, pasi mjaftohen me shprehjen qe motra ose vajza ka burre..
Pastaj dhe dicka tjeter.Natyra mashkullore nuk e duron dot qe femra te dale mbi te. E marrin per dobesi.
Ketu ku jam une (ne Spanje) perdite ne televizion japin vrasje te bera nga burrat kundrejt bashkshorteve te tyre apo ish - eve. Gjendja eshte shume problematike, saqe qeveria e re po ben gati ligjin kunder dhunes bashkshortore.
Kjo ndodh se grate duan te ndahen dhe burrat s'e pranojne dot kete fakt.
Tek ne puna eshte shume here me keq.
Mgjte ato qe do e ndryshojne kete gje jane vetem femrat.Sigurisht qe nuk eshte e lehte,por qe te mos presim qe burrat te na e bejne vendin gati.Gjithcka fitohet vetem me sakrifica.
Krijoni Kontakt