gjith fjalet e botes per ty i kam thene,dhe prap ndjej se sot s'me mjaftojne....se dashurija per ty o nene kurre,kurre smbaron.....per nenen kam thurur poezine e pare,kur belbezova emrin e saj.....per nenen kam kompozuar melodin e pare ,kur qava me emrin e saj....per nenen kam hedhur hapat e pare,kur renda drejt qenjes se saj.per nenen te paren here duart kam zgjatur,kur pash te hapur krahet e saj...bote virtyti-miresie.burim jete-dashurie.engjell mbrojtes-meshireplote...ze i embel-fjale e ngrohte....rend pas ylberit dhe perpara me shfaqet nenea.a ka ylber me te bukur se nena?....ti ngjan me djellin qe me mallengjendhe me henen qe ndrit.ti je si flladin qe fryn andej- ketej,si lulet qe celin ter shendet cdo dite.dhimbjen qe ndonjehere ndiej,ti kerkon me ty ta ndaj, kurse gezimin,ma le te tere mua ta mbaj...sa shume te dua moj nena ime...prandaj te kam ne zemer dhe te permend ne emer...o nene o shpirt,ti je zemra ime qe rreh me nje muzik,qe bota se ka. Gezuar 8 marsin nga thellesia e zemres "nene"
Krijoni Kontakt