kam honger nje tip gurabie (lebaneze) te shkrin ne goje..harrova ti pyes ato dreq me cfare e benin...Dini gje ju shoqnia nese perdorin niseshte' vetem ato per gurabiet e bardha?
kam honger nje tip gurabie (lebaneze) te shkrin ne goje..harrova ti pyes ato dreq me cfare e benin...Dini gje ju shoqnia nese perdorin niseshte' vetem ato per gurabiet e bardha?
Larsus, qenke ngritur me oreks per embelsira qe ne mengjesPostuar më parë nga Larsus
![]()
Hi Di-je:
U ngopa me te kripura pranaj: me ka dale nje lakror misri qe c'te te them; te shkrin ne goje ..pale tu piqte ne sac me zjarr si do u bente!
kto gurabiet qe them une ishin shume te mira..mban mend ne kohen e te ashtuquajturit ishin ca gurabie ne forme rombi qe u hudhnin pluhur sheqeri mbi te. Me cfare i benin ato vetem me niseshte?
Postuar më parë nga Larsus
Nga ato qe thua ti, une sapo hengra dy cope ne mengjes, po une nuk i kam bere vete se s'me jepet fare per embelsira, me duhet ta pyes se si behet, po me duket se perdoret niseshte dhe sheqer pluhur....
Dije more vesh si e bejne ata nga ana jote?
Une e provova dje me bleached flour po me doli kek ne vend te gurabieveIshte shume i lehte mielli...duhet me gjet niseshte tamam
Bobo c'nepsqare qe paske qene....ok, tani sa pyeta ne tel per keto dhe me thane the following:Postuar më parë nga Larsus
3 gota miell
1.25 gote sheqer puder
1 luge kafeje sode buke
2 pako gjalpe, pakot si ketu ne US, nuk e di sa i bie me gramature.
Sorry, po ia paskam fut kot persa i perket niseshtes, nuk u dashka niseshte.
Ne fillim u perzika gjalpi me sheqerin, gjalpi te jete ne room temperature.
Pastaj i futet soda, pastaj pak nga pak mielli.
Edhe i pjek, edhe i pret me forma, edhe te befshin mire.
Nuk e di si do te te dalin, po keshtu me thane e keshtu po te them moj Qefke....
![]()
U s'me rrihet ne pune moj Shefke...tani qe e mora vesh, mezi po pres.le vete qe me ka rene nepsi, po kam tre pale goje qe po presin te shijojne gurabiet e mrekullueshme alla shqiptarce
gjalpin nuk e prisja te ishte kaq shume....do te dergoj ca cope kur te me behen te mira (ose do ti porosis tek lebanezi, sipas rastit)
Po rrofsh, ti rrofsh
Atyre gojeve te tjera thuaji te tunden e t'i bejne vete....Postuar më parë nga Larsus
![]()
Ju preferoj:
Mignon banane-nje nder embelsirat qe me teper preferoj.
Eshte me oblando(brum embelsire) ne fund dhe permbi te ke te vendosur banane dhe permbi kete ka cokollate (kakao) qe i shtohet.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
ballokumet mmmmmmmmm.....gjella me e mir n'bote
sa kohe u be pa e provuar....
Krijoni Kontakt