Si mund ti besohet nje qenie njerzore kur ka 7 dite gjakderdhje dhe ne fund nuk vdes ....
Si mund ti besohet nje qenie njerzore kur ka 7 dite gjakderdhje dhe ne fund nuk vdes ....
femeres i besohet sepse ajo eshte vetem nje mjet transportues , gabimi me i madh eshte ti besosh aparatit te sofistikuar te cilin ajo e mban me vete dhe i cili peson gjakderdhjen e cuditshme............lol
.
jo te tera, ka femra qe jane shume besnike por shume te rralla!
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
Postuar mė parė nga gIn
po ata femra qe kane 6 dite e poshte gjakderdhje u besohet, j/k
besimi dhe besnikeria e femres nuk shikohet tek gjakderdhja e saj,,,se edhe ju djemte derdhni gjera te tjera me shume se ne, edhe prape nuk vdisni, per dreq, mundesisht cdo nate, dy-tre here ne nate,,,,prandaj per besim mos flisni,,,,por ama nuk e kundershtoj qe femra edhe tradheton edhe e dredh cep-me-cep e qoshe-me-qoshe,,,
ja nje rast konkret, isha me babane tim ne wood-green tek banka Co-operative ne mos gabohem, kur degjoj nje shqiptare qe i thote nje shoqes se saj,,,,
"ai kali im (burri i saj, dmth) punon shtate ditet e javes si kafshe, kur vjen ne darke ska takat me honger buke, jo me ma dhon mu, ai vec te punoj se leket e kartat e bankes i ka ky lal ktu, kush i le gjo atij,une jam tu bo qef me baloshin (dashnorin)tim, si me del e me tepro, me mban ne pellembe te dores.........",
ju betohem qe nga ajo dite nuk kam vajtur me ne ate vend te degjeneruar, me erdhi turp dhe as nuk i bente pershtypje qe kishte njerez-rreth saj, ajo ishte veshur e mbathur, lyer e zhgerryer nga fytyra, me femijen ne karroce, e dordolliste rruges si ku*ve...
ja pra keta jane disa femra, por me lejoni te citoj JO TE GJITHA,,,,
por ka edhe djema qe jane ko*ila qe ta dredhin perpara syve, e te thone qe sbera gje une, e kishte fajin ajo,,,,prandaj kjo bote eshte e barabarte mendoj une ne kete ceshtje,,,,,
me respekt AnA
Mendohet qe bota eshte krijuar nga Zoti,,,,po ZOTIN kush e krijoi???
ke te drejt............................................
.......prandaj Adami han portokalle..........
....nga nje femer e psoj......
Me rrespekt
Si eshte e mundur qe djemte flasin per besnikeri kur vete ata as nuk e njohin kete Ky eshte kulmi i kulmeve
Sa seriozisht e merr njera.Postuar mė parė nga Ervisa
Forumi Shqiptar > Argėtim & Zbavitje > Humori Shqiptar > Humor .... jo per te gjithe
Titull i pershtatshem per kete teme.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Nuk i besohet femrave jo,po na futen ne dhe te gjalle.Ca na bene mer ca ne bene?offfffffffffff![]()
![]()
![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
EPO THONI CFARE TE DONI
JU PA FEMRAT NUKMUND TE RRONI![]()
XHELOZIA FILLON QE NE FRYMEMARRJEN E TE DASHURIT TUAJ
Krijoni Kontakt