Shikoni këto imazhet e mëposhtme edhe më thoni se çfarë shikoni. Në secilën keni dicka moderne të kohës sonë por që janë skicuar në kohë të lashta. Të paktën 12,000 vjet përpara. Që të keni një ide; siç janë skicat në shpellat e vjetra.
Shikoni këto imazhet e mëposhtme edhe më thoni se çfarë shikoni. Në secilën keni dicka moderne të kohës sonë por që janë skicuar në kohë të lashta. Të paktën 12,000 vjet përpara. Që të keni një ide; siç janë skicat në shpellat e vjetra.
Dhe tek e para dhe tek e dyta ka ngk nje zog, me duket se eshte shqiponje.
Me vjen keq por JO! Shqiponja nuk mund te jete dicka moderne, eshte shpend. Po te jap nje hint; shembull, Aeroplan!
teleferik
largpërçues
pjata fluturuese me antena të gjata
etj
tek e para keni nje Ure, si ato amerikanet, vetem skice, kurse tek e dyta nje anije qe po i afrohet Nje ishulli te rumbullaket.....
Edhe une pashe nje re sot qe ngjante si Skenderbeu mbi kale.
Po skenderbeu ishte me kale apo pa kale?
E para dhe e dyta jane anije ne det me dallge.
E para nuk eshte anije pr nje ure moderne. Ja dhe skica e saj e pastruar me "saturation" disi me mire.
e dyta eshte monument i i nje anije kolosale me dy kolona te cilat une mendoj se jane kolonat e herkulit. Po te shikosh me vemendje mbi kolone ka nje koke njeriu.
ja ku e ke ketu me mire.
shiko me vemedje aty ku thote syri pasi eshte emblema e Atlantasve. Eshte si puna a atij syrit te piramides tek leku amerikan.
Nuk eshte gje tjerer vecse nje mosaic i madh i "shtetit" atlantis. Jo vet qytetit. Megjitate kjo , besoj, se eshte bere nga Amozent sepse ndodhe atje ku kane jetuar ato. Sipas pershkrimeve te vjetra.
Ndryshuar për herë të fundit nga nikas : 06-04-2007 më 09:37
njekohesisht jo shume larg moasaikut ndodhet monumenti me i madh qe eshte ndertuar ndonjehere nga njerezimi. Tridenti i Poseidonit. E ndertuar nga Amazonet pas luftes me Gorgonet.
Eshte ne formen e "sfurkut". Te tre dhembet jane thjesht prej balte kurse pjesa tjerer mund te jete concret, beton.
Te gjitha keto ndodhen jo shume larg MALTES.
Krijoni Kontakt