Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    kureshtar Maska e chi_mai
    Anëtarësuar
    27-10-2005
    Vendndodhja
    perkohesisht tirane, vendbanimi alternativ
    Postime
    373
    meqenese vazhdoj per arkeologji besoj se me takon te shkruaj dicka
    megjithese si hera e pare qe shkruaj ne kete nen-forum thjesht dua te pershendes per inisiativen qe me sa shikoj qenka goxha e vjeter..
    ne te ardhme besoj se duhet te hap ndonje teme te re
    all u need is love

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-03-2004
    Postime
    10
    per te gjithe ata qe jane te interesuar mbi studimet antopologjike duhet te dini se Kolegji Utica ne New York organizon shkolla vere per antropologji ne Shqiperi

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,977
    Citim Postuar më parë nga kalivo
    per te gjithe ata qe jane te interesuar mbi studimet antopologjike duhet te dini se Kolegji Utica ne New York organizon shkolla vere per antropologji ne Shqiperi
    E vërteta mbi pellazgët do të zbulohet kur të zbulohet dodona e vërtetë. Dodona e vërtetë do zbulohet kur të vazhdojnë gërmimet në dodonën e vogël të Janinës të pezulluara qysh më 1878 me mbishkrimin-"EPIQINDINA", (e RREZIKSHME)
    Këtë informacion të vërtetë shum veta e fshehin.Pse??

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga Ali Baba Tepele
    E vërteta mbi pellazgët do të zbulohet kur të zbulohet dodona e vërtetë. Dodona e vërtetë do zbulohet kur të vazhdojnë gërmimet në dodonën e vogël të Janinës të pezulluara qysh më 1878 me mbishkrimin-"EPIQINDINA", (e RREZIKSHME)
    Këtë informacion të vërtetë shum veta e fshehin.Pse??

sepse kane frike qe del toke shqiptare dhe qe ne te kane jetuar pellazgët qe flisnin shqip dhe qe ishin para helene .

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anëtarësuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,977
    Citim Postuar më parë nga bela70
    Pershendetje dhe nga un per ket dhom ne lidhje me arkeologjin,me pelqen shum,e kam pasion te hulumtoj.

Pasi e kam pasion kisha pas deshir nese dikush me sugjeron se qfar literature te blej,ku t'i blej,pasi nuk kam literatur ne lidhje me arkeologjin,pra ju lus qe te mi tregoni ndonje titull dhe mundsisht ku mund ti blej.

Me te mira Bela.
    Në qoftë se ka njeri tjetër nga shqipëria që interesohet për zbulime arkeologjike, po ju tregoj dy vëndbanime shum të lashta të cilat nuk janë fare në hartat arkeologjike dhe as që i di njeri.Jan me shum interes të zbulohen por do ca investime dhe profesionizëm.Bëhet fjalë për dy vëndbanime të lashta të cilat hedhin dritë mbi zhvillimin e një qytetërimi të mbuluar nga koha dhe kryesor për gjith jugun.Ky qytetërim i lashtë shtrihet në fshatin Miricë dhe Vagalat të rrethit Tepelenë.Janë përballë njëra tjetrës këto dy vënde dhe janë pika strategjike që deri më tani nuk jua ka vën veshin njeri.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •