Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar Maska e Joni_80
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Vendndodhja
    mbrapa diellit
    Postime
    52
    nje shqiptar sapo kishte hyre ne marine dhe e kishte udhetimin e pare qe po bente ne oqean.
    mbas 3 ditesh i shkoi mendja keq per p***, dhe pyet nje tjeter se ku mund te gjente. me keqardhje ky i thote qe udhetimi zgjat nje vit pa ndalesa dhe e vetmja menyre ishte nje kinez qe qerronte patate ne kuzhine.,por shqiptari kundershtoi se nuk kishte q*** asnjehere mashkull.
    mbas 1 muaji perseri i njejti dialog,perseri shqiptari nuk pranoi.
    mbas tre muajsh nuk duroi dot me dhe i thote se ku mund ta gjente kinezin. ne rregull i thote ky , po kinezi kushon 500$.
    shqiptari habitet per shumen e madhe .tjetri i pergjigjet se

100$ i do kapiteni se nuk i ka qejf fare keto gjera,
    100$ i zv kapiteni se edhe ai nuk i ka qef keto gjera.
    100$ me takojne mua si ndermjetes.
    po 200$ te tjerat i thote shqiptari?

200$ te tjerat do ia japim 2 marinareve me te fuqishem te anijes qe te mbajne kinezin se ai nuk i ka qejf fare fare keto gjera.
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Vendndodhja
    mbrapa diellit
    Postime
    52
    po lahej babai me cunin e vogel e vogel 5 vjecar.
    befas djali reshket ne dush dhe duke rene mbahet ne k*** i te atit dhe nuk bie.
    "TE KISH QENE JOT EME DO THYEJE QAFEN,TE KEQEN BABI" i tha i ati.

Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Vendndodhja
    mbrapa diellit
    Postime
    52
    NJE SHQIPTAR , 1 AMERIKAN 1 GJERMAN PO MBURRESHIN DUKE LEVDUAR VENDIN E VET.
    GJERMANI: NE KEMI PISHINA AQ TE MADHA SA LAHEN 5 LAGJE NE NJE KOHE.
    AMERIKANI:NE KEMI PALLATE AQ TE MEDHAJA SA QE JETOJNE 8000 FAMILJE.
    SHQIPTARI DHE UNE KAM NJE SHOK NGA FIERI QE E KA K****
    1 METER TE GJATE.

NUK KA MUNDESI HIDHEN NJEHERESH AMERIKANI DHE GJERMANI.
    SHQIPTARI::PO PSE JU CI KINI KETO PISHINA QE LAHEN 5 LAGJE NJEHERESH I THOTE GJERMANIT.

GJERMANI:5 LAGJE JU GENJEVA .POR 2 LAHEN PA FRIKE FARE

.SHQIPTARI :PO PSE JU I THOTE AMRIKANIT CI KINI KETO PALLATE QE JETOJNE 8000 FAMILJE?

AMERIKANI:PO 8000 JU GENJEVA .POR 1500 JETOJNE PA FRIKE

.SHQIPTARI :PO MIRE O EDHE UNE JU GENJEVA .AI SHOKU ESHTE NGA KORCA,NUK ESHTE NGA FIERI.

EUROFIGHTER Maska e Eurofighter
    Anėtarėsuar
    18-11-2003
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    13
    NJE NJERI KISHTE 1 PAPAGALL.DUKE PAS SHTEPIN NE KAT TE 1 E LENTE NE BALLKON SE NUK PUSHONTE.PARA BALLKONIT KALONTE 1 POLIC CDO MENGJES PER TE SHKU NE PUN.PAPAGALLI E SHIFTE DHE E SHANTE.
    O POLIC TA ..... MOTREN
    I IKTE TRUNI POLICIT PO CA ME BO.1 DIT 2 3NUK BONI MO DURIM, DHE I THA EGJO KETU TI PAPAGALL,PO KALOVA NESER KETU DHE ME SHAVE ,ESHEF KETE,(i tregon pistoleten) do te ti zbraz te 7.PAPGALLI U TREMB PER MOMENTIN DHE HESHTI.TE NESERMEN POLICI KALON ATY PARA DHE PAPAGALLI BERTET O POLIC,O POLIC,KY I KTHEHET HE CA KISHE ,DUKE TREGU ARMEN.PAPAGALLI I THOT: E DI VET TI...!
    Friendships are the wings of life...if you cut them you'll lose the ability to fly...!!!

Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Vendndodhja
    mbrapa diellit
    Postime
    52
    del njeri nga burgu dhe shkon ne shtepi.
    befasohet kur shikon 3 femije ne oborr qe luanin me njeri -tjetrin.
    e habitur ky e pyet gruan e vet se kur hyra une burg ne kishim nje femije. po keta 2 te tjeret ca jane - i thote ai.
    gruaja po mundohej te shfaqesohej.
    -po ja e mban mend qe para se te hyje ne burg ti me le shtatzene mua.
    po mire nje e morrem vesh-i thote i shoqi
    po ky i vogli ceshte?
    gruaja u zu ngushte e i thote.
    po ca ke me ate ai vetem kos ha.

.................................................. .....................................
    .................................................. ........................................
    .................................................. ........................................

Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Vendndodhja
    mbrapa diellit
    Postime
    52
    Ishin burr e grua po ktheheshin nga nje dasem
    Burri ishte ber tap dhe me tu zhgaravitur mesi arin te dera e shpise.Ncjer celsin mundohet ta fut te vrima ,por se gjen dot(eresire e madhe)dhe i thote gruja...po he mor burr ke nje ore dhe sgjen dot nje vrime..burri i thote...se mos qe me lesh dhe se gjeta ne 1 sekonde.
    --------------------------------------------------------------------------------
    .
    .Na ishte njoni ene e kishte ka**n aq te madh sa i varej deri tek gjunjt.
    Ky tipi degjon qe kishte nje shpi publike ku shkonin femrat me bo dashni me pare, ene vendos me shku.
    Kur arrin tek porta e ndal roja dhe e pyet se cfar kerkonte. Ky i pergjigjet qe kerkonte pune meqe e kishte aq te madh.
    "Ehuuu"-pergjigjet roja "Une e kam deri ne fund te kembeve dhe prap nje roje jam"
    Edhe ky tipi e pyet rojen nese mund te hynte dhe te hidhte nje sy brenda, edhe roja i pergjigjet qe eshte ne rregull.
    Duke hecur neper koridor hyn ne nje zyre dhe takon nje njeri.
    Ky njeriu e pyet se cfar kerkonte, edhe ky i thote arsyen qe per cfar kishte ardhur.
    "Ehuuu"-pergjigjet ky njeriu "Une e kam tre here te lidhur pas brezit dhe jam sekretar" dhe ne keto momente degjohet ne korridor: "ooopp, ooopp, ooopp," ky tipi e pyet sekretarin se cfar po ndodh, sekretari i pergjigjet: "Jane 10 burra qe mbajne ne supe ka**n e drejtorit per ta cuar ne banjo"
    .................................................. .................................................. ..............................
    Nje polic do festonte ditelindjen ne shpi dhe do ftonte kolektivin me grate e tyre.I tha gruas qe ne nje qoshe te shtepise te vendosnin nje kafaz me nje zog qe ta zbukuronin.Derguan ēunin e tyre 20 vjeē tu blinte nje zog.Merr leket ēuni dhe tek shkonte te dyqani kalon ne nje shpi publike ilegale.Si reziston dot tundimit dhe me leket shkon me nje kurve te shpise publike aty.Me pas i penduar ēa kishte bere po rrinte i merzitur.E pa pronari i shpise publike dhe i tha:"Cfare ke?".I tregoi ky,kshu kshu puna.I tha pronari:"Mos u merzit te jap papagallin e shpise publike borxh per nje nate.Vetem mbuloje kafazin me ēarēaf deri sa ta ēosh ne shpi".Con kafazin ne shpi ky me ēarēaf,e vendosin te qoshja pa ja heq ēarēafin.Vijne te ftuarit dhe polici per tua bere surprize i thote:"Ejani tu tregoje zogun tim te ri".Mblidhen te gjithe rreth kafazit dhe ky heq ēArēAfin.Papagalli sheh aty gra dhe polica dhe berrtet:
    -Ikni kurva se policia!
    .................................................. .................................................. ..............................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga StterollA : 28-05-2004 mė 00:43

Tema tė Ngjashme

1. Barcaleta e dites
    Nga prenceedi nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 204
    Postimi i Fundit: 01-04-2022, 08:56
  2. Barcaleta
    Nga anaksimenus nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 17-09-2006, 19:23
  3. Barcaleta krahinore
    Nga Arlind nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 22-01-2004, 10:08
  4. Barcaleta ne anglisht; some rated
    Nga diikush nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2004, 15:33
  5. barcaleta qe nuk egzistojne
    Nga THE_TIGER nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-07-2003, 05:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •