Une do i beja zili te tjerave... lol![]()
Une do i beja zili te tjerave... lol![]()
Nqs je i lumtur mos bertit
se trishtimi e ka gjumin e lehte....
Te jete cuni me i bukur qe ka bo nona,por femra e ka zotsin ta ule ne gjunje....Pra koken lart vajza!!!E kemi sekretin tek bishti i syrit ne!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
asgje s'do beja! Le te jete 1 milion here me i bukur se une n.q.s eshte tra..p nga trute I do not give a sh...t about him!! Jo per gje por ne fillim le koken pas tij kur e shikon te bukur, por po doli pa brume fare nga trute, ce do te ruaj dhite?!![]()
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
E shikoni Ervisa ke te drejte,degjoni Ervisen se e kemi psikologe apo jo grupi????
Pershendetje
"MAKE WAY FOR THE BAD GUY"
nese do e kisha vajzen time me te bukur se vetja nuk do beja asgje tjter pervecse do isha krenar dhe se e meritoj bukurine e saj vetem sepse une jam i tille i bukur pra , bukuria eshte e vlevshme ashtu si dhe debora por edhe deboren e shkelin me kembe pra eshte bukuria e shpirtit me vlefshme se ajo e trupit ,
Po experjenca e te gjithve ka treguar se si djemte ashtu edhe vajzat kane deshire te kene te dashurin ose te dashuren me te mire se vetja te pakten si portret,
por por kjo nuk zgjat shume sepse pasi jane te dashuruar per ca kuhe vazhdojne dhe behen gjeloze, dhe sigurisht pala qe behet gjeloz eshte pala qe nuk eshte <bukorosh/i/e>
respekte Gjahtari
Te vrafte gjiu qe te kam thene.<ha, ha , ha>
une vdes ta kam te dashurin me te bukur se vetja se jam si krenare(ose dua te mburem si i thone)Postuar më parë nga GJAHTARI
Po experjenca e te gjithve ka treguar se si djemte ashtu edhe vajzat kane deshire te kene te dashurin ose te dashuren me te mire se vetja te pakten si portret,
por por kjo nuk zgjat shume sepse pasi jane te dashuruar per ca kuhe vazhdojne dhe behen gjeloze, dhe sigurisht pala qe behet gjeloz eshte pala qe nuk eshte <bukorosh/i/e>
respekte Gjahtari![]()
po nga ana tjeter jam edhe xheloze![]()
When I First Saw You...
I was Afraid To Meet You...
When I First Met You...
I was Afraid To Kiss You...
When I First Kissed You...
I was Afraid To Love You...
But Now That I Love You...
I'm Afraid To Lose You...
reana i bashkengjitem mendimit tendPostuar më parë nga reana
per mua bukuria nuk ka rendesi
edhe sikur te ishte me i bukur se mua nuk do beja asgje
se ne qoft se ai do me donte do me donte keshtu sic isha..
dhe nuk besoj se do me tradhtonte me ndonje tjeter...
se per dashurine e vertete nuk ka bukuri![]()
do kisha lepire non stop qe te rudhet pakes
Do e doja te dashurin te dukej i bukur ne syte e mi, dhe jo ne sy te botes...Nuk ka dashuri pa xhelozi, dhe te shemtuar ta kesh te dashurin, kur e do ti, te duket sikur e duan te gjitha, dhe ja ke pak friken. Por me e rendesishmja eshte qe dashuria te jete e dyanshme, ndermjete ty dhe atij, dhe harroje boten!
A man loses his sense of direction after 4 drinks--A woman after 4 kisses.
Krijoni Kontakt