Hej u guys this is not a chat room i think tema eshte tjeter deh do ishte mire nese do ishit disi ne teme...Postuar më parë nga degnis
pacim![]()
Hej u guys this is not a chat room i think tema eshte tjeter deh do ishte mire nese do ishit disi ne teme...Postuar më parë nga degnis
pacim![]()
Postuar më parë nga joanna
cfare do qe te besh ti ... do vije nje dite qe ai do e dredhi .. sepse jeta eshte e tille ... sado te doje ty ai .. sado i ndershem te jete .. nese ai do jete gjithmone ne qender te shikimeve te femrave ... hey mashkull eshte ai ..nuk do rezistoje shume .. no matter what ..
anyway ... mundohuni mos bini ne dashuri me meshkujt e bukur shume ... se me shume vuajtje dhe kokecarje ka ..
pink
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
edhe une e atij mendimit jamPostuar më parë nga Pink_Girl
po te biesh ne dashuri me nje njeri te bukur do cmendesh fare edhe do jesh shume xheloze te duket sikur do te ta marin te tjerat
pastaj ata qe jane te bukur gjithmone te tradhetojne![]()
megjithese mua deri tani sma mer mendja te me kete tradhetuar![]()
When I First Saw You...
I was Afraid To Meet You...
When I First Met You...
I was Afraid To Kiss You...
When I First Kissed You...
I was Afraid To Love You...
But Now That I Love You...
I'm Afraid To Lose You...
Une e kam pasur te dashurin me te bukur se vetja,shume me te bukur.S'beja gje tjeter veçse jetoja ndjenjen time.Krenaria qe e kisha te dashur s'qendronte aspak te bukuria,kjo ndonjehere per femrat qe i vinin verdalle me behej e bezdisshme.Kur nje njeri terheq vemendjen,femrat dine te jene tunduese dhe meshkujt dobesite e tyre i pranojne vete.Shyqyr per sa kohe ishte me mua s'ndodhi kjo gje.Xheloze s'jam,nese nje njeri do te veproje eshte i lire,ashtu si jam une e lire me pas te reagoj.
Personalisht asgjë më shumë se veçse ta admiroja bukurinëe tij.Postuar më parë nga korcarja_16
Elna
po pergjerisa un e quaj te dashu dmth ate sigurisht se i besoj dashuris te tij, dhe skam pse te jem xheloze, po arrita ta kem nje mendim te till se ai me i mire se un e le fare, se sa me vujt kot, e mar noj shentim.Postuar më parë nga korcarja_16
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
ehhhhhhhhhhh apo ku besohen keta djemte sot mo aman edhe te dashur ta kesh![]()
When I First Saw You...
I was Afraid To Meet You...
When I First Met You...
I was Afraid To Kiss You...
When I First Kissed You...
I was Afraid To Love You...
But Now That I Love You...
I'm Afraid To Lose You...
per te dashur e kisha fjalen se per lagjen nuk me intereson fare.Postuar më parë nga korcarja_16
po nuk arrite ti besosh shko murgesh yllo ma mire se me i thartu trute kot.
ca te mbjellesh korr thot populli boja hyzmetin se ta bon
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Tani qe mendohem my-x ishte me i bukur se un po te them te drejten sjam ndjer keq sepse ai vdiste per mu & un per te. Skam pasur frik se do ta mernin te tjerat se jam shum krenare dhe in love wiv myself.po te dilja me ndonje tip si Costantino do vdisja po te dilte. Do ta ruja nga prapa
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
Hallall po t'ishte me i bukur....po c'e do qe s'esht![]()
Krijoni Kontakt