Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 87
    i/e regjistruar Maska e joti
    Anëtarësuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    michigan
    Postime
    54
    HE HEEE e bukur kjo teme
    Une te dashuren me te bukur nga vetja e kam.
    Pak a shume te them te verteten shumicat e te dashurave me te bukura nga vetja i kam pasur gjithmone se nuk jam ndonje yll kushedi.
    Por me gocen qe jam tani vajtem kater vjet bashke.
    Nuk me ben ndonje pershtypje qe eshte me e bukur ajo,
    por ndonjehere dua s'dua futem ne sher me ndonje qe
    i ngul syte sikur s'ka pare njerez ndonjehere.
    por i don't mind fighting.
    nuk futem ne sher se s'kam besim tek goca por kur te shef tjetri ashtu eshte mungesi respekti kundrejt meje
    sikur te thote qe ja une do e ngacmoj nuk me ha k*** per ty.
    xheloz nuk behem sepse kam besim tek ajo
    po ndonjehere behem merak kur eshte vetem gjekundi
    mos e ngacmoje njeri mos e bezdis njeri.
    but... Life is great
    mos degjoni kisha e xhamija
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

s'du Maska e Lela01
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    ku m'do qefi
    Postime
    146
    Hallall joti .. pergjigje e bukur.
    Nqs je i lumtur mos bertit
    se trishtimi e ka gjumin e lehte....

Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Rendesi ka njeriu pa bukuria shkon e vjen
    O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-03-2003
    Vendndodhja
    me gaxhinjte
    Postime
    8

ue jevge

ua e jevge qafsha arixhinjt e lagjes e ke then mir qafsha parmen qe ste rrej

Ps: ja kto te marrin shembullin tim ne te parmes parma eshte per ti gjut me domate tprishme ne prap un se hedh posht

ahahhah jevge Muahz babe
    100 % gaxhije, pa turp dhe pa shije

^Elka^ Maska e korcarja_16
    Anëtarësuar
    30-05-2003
    Vendndodhja
    detroit-michigen
    Postime
    43
    Citim Postuar më parë nga joti
    HE HEEE e bukur kjo teme
    Une te dashuren me te bukur nga vetja e kam.
    Pak a shume te them te verteten shumicat e te dashurave me te bukura nga vetja i kam pasur gjithmone se nuk jam ndonje yll kushedi.
    Por me gocen qe jam tani vajtem kater vjet bashke.
    Nuk me ben ndonje pershtypje qe eshte me e bukur ajo,
    por ndonjehere dua s'dua futem ne sher me ndonje qe
    i ngul syte sikur s'ka pare njerez ndonjehere.
    por i don't mind fighting.
    nuk futem ne sher se s'kam besim tek goca por kur te shef tjetri ashtu eshte mungesi respekti kundrejt meje
    sikur te thote qe ja une do e ngacmoj nuk me ha k*** per ty.
    xheloz nuk behem sepse kam besim tek ajo
    po ndonjehere behem merak kur eshte vetem gjekundi
    mos e ngacmoje njeri mos e bezdis njeri.
    but... Life is great
    epo meqe i ke patur te dashurat me te bukura se vetja ti sdo jesh vete i bukur atehere hahahahha just kidding
    edhe une i bashkohem mendimti tend shume i drejte edhe interesant
    When I First Saw You...
    I was Afraid To Meet You...
    When I First Met You...
    I was Afraid To Kiss You...
    When I First Kissed You...
    I was Afraid To Love You...
    But Now That I Love You...
    I'm Afraid To Lose You...

Dj Visi Maska e shqiptari02
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    192
    Do kisha shume deshire ti pergjigjesha kesaj pyetjeje po neve ketej nga Bajza vetem Lope kemi pare edhe femrat i dallojme me emra karakteristike psh : Balashke, Arapke, Kuqke,Zeske, Prandaj jo gjithmone kta njerez qe jane ne forumi jane aq te shkolluar edhe nga ca tema psh duhet qe me mire mos pergjigjen fare, per mua psh do ishte nje teme interesante sikur te flinsim per bagetite per pllenimin e tyre per shumefishim artificial, jane tema qe te kenqet shpirti kur i degjon. Po megjithate fat dhe lumturi me balashkat dhe kuqkat tuaja.
    Ti korcare 16 mos u merzit se ai qe ke ti sma mer mendja se eshte me i mire se ty!
    Opinion is like ass.. Everybody has one!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Citim Postuar më parë nga korcarja_16
    Hi everyone!

nje pyetje e vogel: Cfare do te benit nqs se e kishit te dashurin me te mire se vetja ose me mire te them me te bukur?

Si mund te krahasosh bukurin e nje vajze me ate te nje djali????...seriozisht nuk ben dot krahasim se ca do ket me te bukur se une ai...muskujt tek stomaku dhe tek krahet? ajo dihet qe ka me shume dhe i duken bukur...apo do ket kemet me te drejta nga une...who cares si i kan cunat kemet, nuk veshin mini qe tju duken...apo do ket syt me te bukur se une (no way )...si ka se dhe po ti ket une do ti "vizatoj" te mit dhe prap ja kalova ne bukuri...

so, mbas shpjegimeve 'shkensore' dalim ne konklusionin qe e vetmja menyre qe te jet me i bukur se une ai eshte qe te jet Gay...dhe nga momenti qe vajzat nuk lidhen me gay nuk do ken as nje here b/f me te bukur se vetja....

ps...nuk po them qe te gjith cunat simpatik sjan 'normal' se ka cuna si shpirt qe te vjen qef ti shikosh..;--)....thjesht them qe nuk behen dot me te bukur se vajzat...ndoshta jan me te fort etj por jo me te bukur.

Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar më parë nga shqiptari02
    Do kisha shume deshire ti pergjigjesha kesaj pyetjeje po neve ketej nga Bajza vetem Lope kemi pare edhe femrat i dallojme me emra karakteristike psh : Balashke, Arapke, Kuqke,Zeske, Prandaj jo gjithmone kta njerez qe jane ne forumi jane aq te shkolluar edhe nga ca tema psh duhet qe me mire mos pergjigjen fare, per mua psh do ishte nje teme interesante sikur te flinsim per bagetite per pllenimin e tyre per shumefishim artificial, jane tema qe te kenqet shpirti kur i degjon. Po megjithate fat dhe lumturi me balashkat dhe kuqkat tuaja.
    Ti korcare 16 mos u merzit se ai qe ke ti sma mer mendja se eshte me i mire se ty!
    hahahahhahhhahaa Sa kam qesh o Zot Tu bofte dita njimije o Elvis se te paskma ne komshi ketu ne mich.Po pse mer lal s`paske pas noi goce ti?j/k se qeke i forte vallaji :
    O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

shpirtushka Maska e Irisi
    Anëtarësuar
    04-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    37

Thumbs up

Cfare do beja sikur ta kisha te dashurin me te bukur se vejtja...
    Te dashurin e kam me te bukur se vetja dhe me vjen shume mire qe eshte i tille sepse kjo tregon qe kam qene e zonja qe e kam bere per vete dhe me behet qejfi kur te tjeret thone se ai eshte really cute. Nuk jam aspak xheloze sepse njeriu qe te do asnjehere nuk te tradheton, sepse ne fund te fundit femrat njesoj jane....dhe nese ti nuk i le shkak te dashurit tend ai ska pse te shkoje tek dikush tjeter. Nga ana tjetet njeriu nuk vleresohet shume nga bukuria sepse kjo eshte e perkohshme...so korcarja_16 don't worry une e di qe i dashuri jot te do shume dhe he will not break up with you, never....

Dj Visi Maska e shqiptari02
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    192

O Angel!

Citim Postuar më parë nga White_Angel
    hahahahhahhhahaa Sa kam qesh o Zot Tu bofte dita njimije o Elvis se te paskma ne komshi ketu ne mich.Po pse mer lal s`paske pas noi goce ti?j/k se qeke i forte vallaji :

Degjo White_Angel ne duhet te ndihemi krenare qe ne mezin tone kemi Avokate kemi kemi shkensetare po gjithashtu kemi edhe fshatare si puna ime qe kto tema ti diskutojme me zjar e zell te madh, Pastaj neve si shqiptare jemi shquar neper shekuj qe te qajme hallet e te tjereve pa na thene pa le pastaj kur na thone, Tani e keqja tone e fshatareve dmth eshte se ne jo qe nuk ja zgjidhim hallin popullit po ne themi "Doni me per Belulin" Nuk diskutohet qe ka edhe njerez qe flasin me kopetenca dhe bindje te medha ndaj hallit te njerezve dhe kjo per ne ka nje vlere shume te madhe Dhe po qe se populli flet me bindje te medha neve skemi ruge tjeter por vec ti nenshtrohemi fjales se popullit. Mezi gjeta kete lap top qe ma ka derguar djali nga Pescara edhe ja qe ketej po ju flas qe nga maja e thanes, Me kenaq shpirtin puhiza e embel e bajges eshte mjet pa te cilin nuk mund te rojme dot jemi lindur dhe do ritemi me kete arome te kendshme!
    Opinion is like ass.. Everybody has one!

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Nëse do të kishit dhe 1 orë kohë jetë?
    Nga KOKASHTA në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 24-01-2024, 05:04
  2. Babai vret veten se vajza iku me te dashurin
    Nga toni007 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-05-2009, 13:53
  3. Nëse kishit takuar një idhull, ju kishit bërë...
    Nga Davius në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 15:14
  4. Deri ku do arrinit per te fituar dashurin e nje vajze?!
    Nga FierAkja143 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 14:21
  5. Po të kishit 'tiketën universale'?
    Nga Manci në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 21-02-2006, 13:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •