Roeli, na trego pak per semundjen dhe si e luajtet pjesen ne kufi... hahahaaha, une s'e dija fare qe te paskan lene mbresa kaq te imta te gjitha keto qe ke treguar me lart.
Roeli, na trego pak per semundjen dhe si e luajtet pjesen ne kufi... hahahaaha, une s'e dija fare qe te paskan lene mbresa kaq te imta te gjitha keto qe ke treguar me lart.
Rolua,
Sa shume mbake mend kur ke qene vetem 5 vjec. Mbase sepse kane qene nje ngjarje qe ka ndrryshuar jeten tende. Kur te kem kohe do te tregoj edhe une si u largova nga Shqiperia.
Teme e bukur.
Per c'fare arsye i trazon plaget e vjetra?
Nuk te sosin qe sheh pasojat e veprimeve para fytyres sate ne cdo moment?
Shenjat more, shenjat as ato nuk i sheh? Apo jane riperterire?
te thuash se nuk ke vene re ndonje thinje ne koken tende?
koken nuk e ke te rende? trurin se ke te rrudhosur?
fytyra ste ka ndryshuar ndopak? Zeri, trupi, karakteri, personaliteti, a jane te njejte si ne ditet e femijrise?
Pse? Pse? pse...........??????
Mendohu dhe pergjigje mos jep?
Tora arqizw na vlepo egw![]()
He Roel, vazhdo, po jo kujtime femijrie se une pres ndodhira refugjati me dhaskalet ne klase e alvanoset ne TV.
Pershendetje
Si fillim mua me pelqeu, ishte interesant. Do e kishe prishur fare po ta kishe ndryshuar.
kiss kiss
Po ti qe me kenaqe mua?
C'qe kjo?
Mos me ler duar thare....jepi babam!!!!
Qyfo syhapur
iiiiiiiiii ky! qeke i forte ti! po mos e lej pergjysem, se hyn edhe ti pastaj ne rangjet e nitrosheve e kullaqeve pastaj. qe thua ti, edhe une kur erdha ne angli me kerkoi mamaja t'i dergoja nje leter me gjithe peripecite e rruges. eh, bela! e nisa une, po rruga, nga vlora ne londer mua me zgjati plot nje muaj, dhe nje leter nuk mjaftonte, por fletore te tera me fjale. keshtu qe shyqyr zotit, me erdhen ata te shpise, se pervec se po qelbesha nga te palaret, po edhe me duhej te shkruaja nga tre kater ore per nate. une nuk e mbarova roel, por ben vaki i rikthehem, kesaj rradhe per qef tim, jo te mamase. ti mbaroje kete qe ke nisur, se une do filloj te hy kastile per kete pune ke ditari tani, te shikoj zhvillimin e aventurave te roel pikaloshit.
gjuha jote eshte blu blu blu blu blu ne portokalli
pershendetje nga Fieri,
me falni per mungesen edhe ndalesen e istorise per gjysem.
ika nga greqia pa e kuptuar mire edhe u gjenda diten tjeter ne Borshin e Sarandes.bukur nje muaj pa pc, tv,radio,gazeta .....ishte vetem fshat po ja kalova shum bukur nje muaj plazh me dhome me qera.tani jam ne fier edhe sa po gjeta nje pc afer edhe u futa se me kishte mare malli per Albasoulin.
po tani mbas nja 5 ditesh ma ha mendja do kthehem ne bazen time edhe do vazhdoj shkrimin...
"roeli"
Fieri eshte qyteti endrrave te mia
Fieri qyteti ku kaloj femirija
Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time
......................^_R_o_L_u_A_^
Krijoni Kontakt