hallall bebushja qenke njeshe per psikologe !!! do me sherosh pak pliz kam dhimbje zemre!!! kiskis
hallall bebushja qenke njeshe per psikologe !!! do me sherosh pak pliz kam dhimbje zemre!!! kiskis
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Si Fillim desha tju them se Tema eshte plotsisht e drejt tem qe na perket jetes e perditshme bravo .
Ne ditet e sotme, behet fjal per tradhti ne drejtimin si persh...e Cifteve ose te dashurve , famijarve te martuarve desha te them .
Sinqeriteti eshte dicka qe mund ti bente njerzit te ndihen te lumtur dhe te qet askush nuk ka perse t i trembet sinqeritetit . Disa element ju mer shum koh qe ta kuptojne .Sic i thon [me mir von se kurr ]. rendsi ka kur ata e kuptoj nje dicka te till .
Nuk ka gje me e hidhur se tradhtia ,pak rendsi ka se ku qendron ajo e cfar do lloi karakteri qe te jet ajo quhet me hipotezen e tradhtarit .i cili eshte i pa vlefshem kudo ne shoqerin e perditshme .
Shoqe me tradhtoj jo e (dashur ) kur behet fjala , cilsoj shoqe sepse ashtu ishim me hidhroj mendoj se me shum nqofte se dote kisha pir ndonje lloi helmi .
Prandaj mendoj se kush tradhton kurr nuk fiton
Gjyshja ime ndjes past me thoshte mos u jep fja len shokve kur nuk mundej tju pergjigjesh se quhesh tradhtar dh e i pa bes .
Njesoj si kafeja ime e hidhur( Pikro )dhe nuk eshte mir
Sinqeriteti do te bej gjithmon te lumtur .
Prandaj ju percjell kete mesazh kushdo qofte mundouni te jeni te sinqert ne jet keshtu vetem mund te qetsoni shpirtin
Faleminderit per temen nga Gucci Borsh
A mund tė mė tregojė dikush se ēka ėshtė tradhėtia nė kėtė kuptim qė e pėrdorni ju nė kėtė temė?
Postuar mė parė nga SaS
HMMMM SEMUR JU EE
OK SAS VETEM SE GJITHMON PARA SE TE MJEKOHET NJE PACIENT
DUHEN TE DHENAT ,MBI KOHEN KUR U NDJET I SEMUR?,SHKAQET
SIMTOMAT?,DHE SA KOH KE QE VAZHDON NE KETE GJENDJE?
JO PER GJE POR NJE KARTEL PACIENI DUHET TE JET E PLOTESUAR
ME SA PO DEGJOJ NGA TY SAS TI KE NEVOJ PER CARDIOLOG JO PER PSICOLOGE
I KEQ NGELE SI GJITHMON ,,, TE PUC
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 11-09-2006 mė 03:53
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
te tradhetosh do te thote per mua te zhgenjesh tjetrin me koshience te plote. si rrjedhim kuptimi eshte i gjere : ndodh qe te tradheton i dashuri, "dashnori", shoku, vellai, komshiu a ku di une. ke tradheti te vogla dhe te medha, dmth disa qe falen e disa qe s'falen. Njerezit jane te ēuditshem se nganjehere tradhetojne edhe kot pa asnje arsye, ose me mire kane ca arsye qe vetem vete i kuptojne.
Ne rastin e tradhetise ēifterore, jam e bindur qe femrat dhe meshkujt jane sh te ngjashem. Per mua nuk egziston teoria: meshkujt tradhetojne me shume se nganjehere mendojne me ***. thjesht mendoj se femrat jane me dinake per sa i perket fshehjes se tradhetise se vet dhe detektimit te tradhetise se partenerit.
Po qe se tradheton per inat eshte keq...
Po qe se tradheton per qejf eshte mire...
Evolution Explains Everything
Sa e bukur dashuria, sa e keqe xhelozia, sa e embel simpatiaaaaaaaaaaaaaaaa
sa e rend qenka tradhetiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
#VamosArgentina
Njerezit ndahen ne dy grupe tradhetare dhe besnik
Tradhetine e kan ne gjak
Besnikerine e kan ne shpirte
''Nėse puna ju shkakton lodhje ,atėher pasiviteti ju shkaton kalbje.''
D.m.th vetėm njė grup qenkan...lol...
:P Shijoje jeten sa ta kesh re :P
!Sa do roē do mesoē!
Po ku pyesin ketu ne usa per tradheti re ketu jan femrat fare dalim per qef te dashurin me vete ajo vete puth nje shok tjeter e nuk i thot qe i dashuri kjo jete eshte amannnnnn futja tja futim lol
ALBANIA SPIRIT
STAY"S FOREVER
WITHIN IN THE SPIRIT
Krijoni Kontakt