Personat qe tradhetojn kan karakret te dobet...
Personat qe tradhetojn kan karakret te dobet...
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
nga Baby gurila Personat qe tradhetojn kan karakret te dobet...
Me nje mendim me ty jam ,Por Vet Dashuria eshte Dobesi![]()
edhe une jam me ty, se ashtu eshte nuk mundete me partneri ose partnerja ti then me njerit tjetrit TE DUA se me nuk ja vlen ato fjale edhe nuk eshte per ti besuare ......Postuar mė parė nga BruNe EmBeL
tradhetija eshte e rende kush do qe thote pore nuk eshte e mire
ashtu eshte kur te vjen ai momente qe dy palet ta tradhetojne njeri tjetrin ma se mire lete kerkojn divorc se ajo lidhje nuk eshte e gjate me veq sa probleme edhe mos respekte ndaj njeri tjetrit.qe dua te them aty nuk ka jete te lumture ma.Postuar mė parė nga ^AngeL^
e keshtu qe mos tradhetoni po dashuroni me respeket e zemer
se kush dashuron edhe fiton .e kush tradheton e humbe te dashuren qe e don
mos tradhetoni ,po dashuroni
tung nga GJermani
tradheti eshte me e thell se karakteri i dobet....tradhetia eshte po aq e thell ne arsyet pse tradhetojme, po sa e thelle eshte dashuria ne arsyet pse dashurojme...
Tradhetojne ata qe e kane siguresen e tundimit te djegur![]()
![]()
![]()
''Nėse puna ju shkakton lodhje ,atėher pasiviteti ju shkaton kalbje.''
radhetia faktikisht nuk eshte e nevojshme te behet me veprime. kush mohon se tradheton me mendje eshte te pakten hipokrit. atehere jemi te gjithe (ose te pakten ata qe dine qe egzistojne) tradhetare. te fala Sokratit.
per cfare flasim ketu dhe njehere? hahahaha
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Postuar mė parė nga White_Angel
Tradhetia per Dashurine...eshte si Djalli per Perendine !
Postuar mė parė nga White_Angel
Kryesisht budallalleku: cdo arsyetim tjeter eshte perseri budallallek.
Dito.
Gjithmon njeriu provon dicka ,gjithmon eshte ne kerkim te asaj qe eshte e ndaluar: te bej,te doj apo jetoj.Gjithmon njeriu ka prirje per te ber ate qe i ndalohet .Pikerishte ketu
lind TRADHETIA ne qellim ,ne mendim ,ne ide,ashtu sikurse dhe ne dashuri.Tradhetia
eshte veprim i fshet qe pakashum te ter e perdorin ne jeten e tyre, ne drejtime te ndyshme.
Tradhetia ne dashuri eshte rebelim i ndjenjes ndaj instiktit,prandaj robi qe tradheton eshte gjithmon nen nje trysni tundimi dhe mendimi. TE TRADHETOSH NUK DO TE THOTE SE JE PA MORAL,PA DINJITET APO I DOBET.PERSONAT QE TRADHETOJN JAN NE TE SHUMTAT E RASTEVE
PA KURAJO,VEPROJN NEPERMJET HESHTJES DHE DESHIRES SE TYRE.KETA PERSONA SKAN QETESI ,NGA NJE ANE E DUAN DICKA E DESHIROJN ME SHPIRT ,NE ANEN TJETER JANe PA FORCEN PERKATSE(TE BEJN VEPRIMIN HAPUR) NE DREJTIM TE AMBJENTIT SHOQEROR QE JETOJN.(shyqyr qe vet se kam provuar shijen e hidhur te tradhetise deri me sot,thon se eshte e hidhur shum;P)
Me Respekt Bebushja
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 09-09-2006 mė 18:17
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Krijoni Kontakt