Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 77

Tema: Tradhėtia

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293

Question Tradhėtia

Ok sapo hyra ne nje faqe te forumit dhe pashe qe shte folur shume per Dashurine dhe si lind ,pse na ben te vuaj ,puthja ..... e me rradhe por valle a keni menduar ndonjehere se dashuria ka dhe armikun e saj NR1 TRADHETIA.A e dini se sa zemra dhe sa shpirta kane qare nga kjo fjale?A e dini sa lote jane derdhur,sa nete pa gjume e sa pyetje pa marre kurr pergjigje jane bere vetem nga fjala TRADHETIA.ja dhe kjo copez poesie thote: NE ME DO SA TE DUA DO TE DUA SA ME DO NE ME THUA SE ME DO DO TE THEM MOS ME TRADHETO.Pra cfare eshte tradhetia cfare e shyn njeriun te shkoj drejt asaj??????
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

GuEsS...? Maska e Leandra
    Anėtarėsuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    185
    Asnjehere nuk kam tradhetuar dhe nuk me kane tradhetuar ne jeten time por sikur te me jepej rasti te kthehesha ne kohe e di cdo beja... Ndare se ndare, me ate qe doja te pakten tia kisha bere zemren copa-copa dhe ta kisha tradhetuar pa u ndare me te, keshtu qe tia kisha kthyer ate sjellejen e keqe qe ka bere ai ndaj meje....ah sikur...
    Une me ty pata fillu
    vec ta bej tjetrin xheloz,
    e tash me ty jam dashuru,
    ...kjo pune me ben nervoz....

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    :- Tradhetia kuptohet qe eshte si c`do hape tjeter ne dashuri, por ne kete aspekt dicka negative qe rezulton ne zemra te thyera.

Cfare shtyne njeriun drejt saj?

Varet, arsyet kuptohet qe jane te shumta.
    Une pervete mendoj se kur njeri nga partneret,shikon qe dicka nuk po shkon mire ne ate lidhje, fillon dyshimet. Dyshimi ,hapi pare qe me vone kthehet ne tradheti.Partneri/Partnerja nese mendon qe nuk ka kupim lidhja atyre se nuk e shef qe do zgjas per nje kohe te gjat, atehere fillon te shmanget deri sa situata k`thehet ne argument. Personalisht te dyshosh per njeri pas nje kohe te gjate dhe te hedhesh ate posht eshte tradheti. !Me mire mos ta kishe futur brenda me kembe e me duar, dhe ta kishe lene me heret se sa vone.

Tradhetia tek djemt me e avancuar. Arsyen te them te verten nuk di, sjam psikollog. Por pershembull vete mekanizmi i mashkullit punon ne menyre qe kur shef nje femer me te bukur se ate qe ka ne shtepi, tak i shkon mendja !Po Sikur!? Gjithmon flas per nje numer te paket por shifrat si din femrat jo me ti di une

Neise nuk po i futem ne thellesi se u lodha por Tradhetia eshte fakt i jetes qe te gjithe e kemi provuar ose do ta provojme ne nje hap te jetes.

Driloni...
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    TRADGETIA . kjo gje ndodh vetem atere kur nje dashuri nuk ushqehet mire dhe eshte e dobet . ne fjale vepra ndjenje mendime e te tjera . por kush dashuron fal . a e beni ju kete ? unre nuk e di . deri tani jo .

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Tradhetia...njer nder gjerat ma normale ne dashuri dhe ne nje lidhje...sa here ka ndodh dhe do te ndodhe...por nje gje nuk dihet cilat jane shkaqet e asaj.
    Pershendetje!
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    Tradhtia per mua eshte gjeja me e bukur e lidhjes.

Tradhtia eshte ajo qe e mban nje lidhje te gjalle per nje kohe te gjate.

Po te mos ekzistonte ajo ndjenja e rrezikut qe mund te kapesh

nuk e kuptoj se si njerezit arrijne te qendrojne bashke per nje kohe

relativisht te gjate.

une per veten time kam tradhtuar por vetem 1 here ama jo me shume.

Kjo tradhti zgjati rreth 1 muaj.

PS: nuk u kapa joooooo looooooool
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

kokeforte Maska e elisabet
    Anėtarėsuar
    06-10-2003
    Vendndodhja
    kendej
    Postime
    200
    Kur njeri nga partneret tradheton tjetrin them se ne nje fare menyre te dy kane pjesen e vet te fajit...pasi partneri qe tradhetoi nuk gjen ate qe kerkon tek partnerja e tij dhe fillon e kerkon ose shkon me te paren / parin qe i del para.
    Kam bindjen se meshkujt tradhetojne me teper, por mendoj se kjo nuk ndikon shume ne lidhjen qe kane.
    Ka raste qe disa me ane te tradhetise kuptojne se akoma jane te dashuruar me partneren e tyre..
    Ndersa kur nje femer arrin te tradhetoje partnerin e vet do te thote qe lidhja qe ka nuk vlen me per te..dhe ne shumicat e rasteve arrin ne ndarje...

Mgjte per mua tradhetia nuk ka asgje pozitive...
    Te tradhetosh njeriun me te cilin je do te thote qe ti jo vetem qe nuk e do por nuk e respekton, dhe eshte ajo qe te vret me shume.
    E dime te gjithe qe dashuria dhe mund te mbaroje, por ama respekti mbetet...
    O bote, o dreq
    une linda te te ndreq
    Po bota u shthur
    per te mos u ndrequr me kurre.
    :^Globi

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Mos u bie dhe tensioni kur lexoni dhe pergjithsoni meshkujt pas nje historie Mirele apo Penelope.E pastaj?Kush tha qe ndjenja e tradhetise nuk vertitet dhe ne mendjen e nje femre.Doni te shpalosim ketu histori,te jetuara dhe te degjuara?
    Tradhetia eshte pjese e jetes,shija e saj e hidhur ndihet kudo,ne maredheniet shoqerore,pune,e pse jo dhe ne dashuri.
    Me qarte akoma ,pa ju referuar brockullave te revistave te tipit bastarde PLAYBOY,ca njerez te mencur kane thene.
    "Tradhetine te gjithe e dashuruan,tradhetarin askush"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 29-07-2006 mė 22:54
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    ne 1 lidhje te paster/sinqerte/te lumtur(jo perfecte) nuk mendoj se ka tradheti.Tradhetia ndodh kur nuk ka komunikim midis 2 paleve,po ashtu jo sinqeritet.Po ashtu kur 2 partnerit nuk ju tregojne edhe aq interes partnerit te tij/saj.
    mluq pluq bunny
    How can she fall, if there is no one there to catch her

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-10-2003
    Postime
    153
    Postuar mė parė nga bunny
    ne 1 lidhje te paster/sinqerte/te lumtur(jo perfecte) nuk mendoj se ka tradheti.Tradhetia ndodh kur nuk ka komunikim midis 2 paleve,po ashtu jo sinqeritet.Po ashtu kur 2 partnerit nuk ju tregojne edhe aq interes partnerit te tij/saj.
    mluq pluq bunny
    i paster si uji apo i paster si loti.Tradhetia ndodh nga mospermbushja e pergjegjesive dhe josinqeriteti

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A justifikohet dhe a falet tradhėtia?!
    Nga DI_ANA nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 370
    Postimi i Fundit: 20-03-2024, 03:42
  2. Tradhėtia nėpėrmjet internetit!
    Nga Erlebnisse nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 23-02-2012, 21:55
  3. Kur tradhetia nuk te ēon ne divorc..
    Nga shefqeti11 nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-03-2007, 11:12
  4. TraDheTia..!!
    Nga Dj-GabrieL nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 27-04-2006, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •