Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 77

Tema: Tradhėtia

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2006
    Postime
    14

te luteeeeemm

Citim Postuar mė parė nga Leandra
    Asnjehere nuk kam tradhetuar dhe nuk me kane tradhetuar ne jeten time por sikur te me jepej rasti te kthehesha ne kohe e di cdo beja... Ndare se ndare, me ate qe doja te pakten tia kisha bere zemren copa-copa dhe ta kisha tradhetuar pa u ndare me te, keshtu qe tia kisha kthyer ate sjellejen e keqe qe ka bere ai ndaj meje....ah sikur...
    Leandra se pari ju pershendes sinqeriht dhe dua tju korigjoj:

Deklarata juaj bie ndesh me thenien standarde qe mbani poshte cdo postimi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2006
    Postime
    14
    me falni qe dhash replike dikujt perpara se te jap mendimin tim personalisht...
    Te jem i sinqerte kam tradhetuar ne te vertete dhe per te sqaruar tradhetine do nisem nga vetja....

Te tradhetoj me ka shtyre naiviteti dhe epshi..jo vetem ai seksual por dhe shume te tjere......nder ta ka qene dhe kompleksi per prestigj dhe fame...kam tradhetuar te dashuren time per ndonje femer qe kiste goxha fame dhe ceshte me e keqja kete e kam publikuar vetem e vetem qe te teret te tone: HMMMMM KY PASKA ARRITUR TA SHTIN NE DORE KETE.....ka dhe shume motiv te tjera qe shtyjne njeriun te tradhetoj por kjo teme do thoja se mund me se miri te sqarohet nga ndonje psikolog

me pelqyen dhe me ndimet e te tjereve shume

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga mystic_romeo
    ceshte me e keqja kete e kam publikuar vetem e vetem qe te teret te tone: HMMMMM KY PASKA ARRITUR TA SHTIN NE DORE KETE...
    S'ja paska qene gjo kjo perderisa ka vajtur me nje cun pa e kuptuar qe po e perdor,me nje cun qe ka te dashur,me nje cun qe shkon me nje femer vetem per "prestigj"(prestigj i thenēin se une nuk shoh ndonje gje prestigjioze ne tradheti )
    Kam vetem nje limit: qiellin!

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Pra cfare eshte tradhetia cfare e shyn njeriun te shkoj drejt asaj
    Ēfarė? Nė tė shumtėn e rasteve qė njoh, arsyeja qė personi tradhėton atė me tė cilin/ėn ėshtė bashk, ėshtė se i pėlqen edhe njė tjetėr... disa njerėz kanė zemėr shumė tė madhe, ku ka vend edhe pėr njė tė dytė...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Sa e bukur Dashuria Sa e keqe xhelozia,,, Sa e embel simpatia sa e rend qenka Tradhetiaaaaaaaaaa......... Nese une vdes apo do te tretem kjo pizi per ty do te jet kujtimi i jetes
    #VamosArgentina

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Pffffffffffff hajt hajt poezin jeti hahahahahaha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga White_Angel
    Ok sapo hyra ne nje faqe te forumit dhe pashe qe shte folur shume per Dashurine dhe si lind ,pse na ben te vuaj ,puthja ..... e me rradhe por valle a keni menduar ndonjehere se dashuria ka dhe armikun e saj NR1 TRADHETIA.A e dini se sa zemra dhe sa shpirta kane qare nga kjo fjale?A e dini sa lote jane derdhur,sa nete pa gjume e sa pyetje pa marre kurr pergjigje jane bere vetem nga fjala TRADHETIA.ja dhe kjo copez poesie thote: NE ME DO SA TE DUA DO TE DUA SA ME DO NE ME THUA SE ME DO DO TE THEM MOS ME TRADHETO.Pra cfare eshte tradhetia cfare e shyn njeriun te shkoj drejt asaj??????
    Ishte bere heret nje grua dhe nje nene dhe nuk ishte me shume se 22 vjece.ishte akoma nje vashe e mrekullueshme por pak e ngateruar .
    ajo ishte nje person i vecante per mua dhe kurre nuk mund ta harroj .shpesh here e shoh ne ender dhe kujtimi per ate me sjell nje melankoli kaq te deshiruar per shpirtin tim.
    ajo ishte shume po shume e bukur , ishte dhe pak e ndrojtur dhe kur u njohem pashe te ajo nje njeri kaq te pasur me ndjenja te forta pasioni saqe mendoj se kurre me nuk do gjeje me nje grua te tille.
    ne fillim e konsideroja nje shoqe dhe e shihja si nje moter,
    pas shume bisedash dhe duke u njohur me mire ,me tregoi boten e saj shpirterore.
    ajo ishte e martuar por jo e plotesuar .
    kishte nje bashkeshort qe ndoshta nuk e shihte si nje diamant te mrekullueshem.
    sidoqofte ,ajo ghithnje thoshte qe e donte burrin e saj dhe qe kurre nuk do e lendonte ,por kur u njoh me mua ,ndoshta ajo u dashurua me mua,them ndoshta pasi nuk e di nese vertet me ka dashuruar.
    ajo me detyroi te shkoja ne shtrat dhe se bashku kaluam kohe te vyera dhe te paharruara,
    por
    me pas ajo u kthye te burri dhe femija e saj.
    nese ajo e ka dashur burrin kaq shume pse e beri me mua ?
    ke ka dashur me shume nga ne te dy ?
    une mendoj qe nuk ka dashuruar asnje nga ne te dy.
    as mua as burrin e vet.
    ajo ka qene thesht nje egoiste qe ka dashur te plotesoje pasionet e saj seksuale dhe shpirterore ne dem te ne te dyve.
    nje njeri qe nuk e di se cfare i ndodh .
    ne kete menyre ajo ka tradhtuar edhe burrin e vet edhe mua.
    me premtoi qe nuk do me haronte kurre dhe une kam plot 3 vjet pa ditur asgje per ate .
    ah dhe dicka tjeter;
    ghithnje ajo thoshte qe do i tregoj burrit tim qe kam pasur lidhje me ty domethene me mua;
    te keni parasysh qe nuk kisha te beja me ndonje femer te rrugeve por me nje grua nga familje e mire ,e shkolluar dhe mjaft e respektuar.
    tashme nuk e di se cfare ka bere dhe se ku eshte?
    ndoshta eshte ndare nga burri?
    ndoshta ka vdekur ?
    eshte kaq e keqe dhe me ka lene ne nje agoni dhe merak te paimaghinueshem.
    me thoni pra ;
    si mund te quhet nje njeri i tille?

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga maratonomak
    Ishte bere heret nje grua dhe nje nene dhe nuk ishte me shume se 22 vjece.ishte akoma nje vashe e mrekullueshme por pak e ngateruar .
    ajo ishte nje person i vecante per mua dhe kurre nuk mund ta harroj .shpesh here e shoh ne ender dhe kujtimi per ate me sjell nje melankoli kaq te deshiruar per shpirtin tim.
    ajo ishte shume po shume e bukur , ishte dhe pak e ndrojtur dhe kur u njohem pashe te ajo nje njeri kaq te pasur me ndjenja te forta pasioni saqe mendoj se kurre me nuk do gjeje me nje grua te tille.
    ne fillim e konsideroja nje shoqe dhe e shihja si nje moter,
    pas shume bisedash dhe duke u njohur me mire ,me tregoi boten e saj shpirterore.
    ajo ishte e martuar por jo e plotesuar .
    kishte nje bashkeshort qe ndoshta nuk e shihte si nje diamant te mrekullueshem.
    sidoqofte ,ajo ghithnje thoshte qe e donte burrin e saj dhe qe kurre nuk do e lendonte ,por kur u njoh me mua ,ndoshta ajo u dashurua me mua,them ndoshta pasi nuk e di nese vertet me ka dashuruar.
    ajo me detyroi te shkoja ne shtrat dhe se bashku kaluam kohe te vyera dhe te paharruara,
    por
    me pas ajo u kthye te burri dhe femija e saj.
    nese ajo e ka dashur burrin kaq shume pse e beri me mua ?
    ke ka dashur me shume nga ne te dy ?
    une mendoj qe nuk ka dashuruar asnje nga ne te dy.
    as mua as burrin e vet.
    ajo ka qene thesht nje egoiste qe ka dashur te plotesoje pasionet e saj seksuale dhe shpirterore ne dem te ne te dyve.
    nje njeri qe nuk e di se cfare i ndodh .
    ne kete menyre ajo ka tradhtuar edhe burrin e vet edhe mua.
    me premtoi qe nuk do me haronte kurre dhe une kam plot 3 vjet pa ditur asgje per ate .
    ah dhe dicka tjeter;
    ghithnje ajo thoshte qe do i tregoj burrit tim qe kam pasur lidhje me ty domethene me mua;
    te keni parasysh qe nuk kisha te beja me ndonje femer te rrugeve por me nje grua nga familje e mire ,e shkolluar dhe mjaft e respektuar.
    tashme nuk e di se cfare ka bere dhe se ku eshte?
    ndoshta eshte ndare nga burri?
    ndoshta ka vdekur ?
    eshte kaq e keqe dhe me ka lene ne nje agoni dhe merak te paimaghinueshem.
    me thoni pra ;
    si mund te quhet nje njeri i tille?
    mendimi im eshte se te ka dashur vertet
    por ka qen nje sakrific nga ana e saj per te ikur nga ty(nga dashuria e saj)
    sepse dashuria e per femijen i kalon te gjitha kufijte,deri ne vetmohim
    ajo eshte kthyer ke buri per femijen.frika se mos humbte femijen e ka ber te haroj . me respekt bebushja
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga qorri_30
    Njerezit ndahen ne dy grupe tradhetare dhe besnik

Tradhetine e kan ne gjak

Besnikerine e kan ne shpirte

po ata qe skane asnje nga keto si mund te quhen????

te pershendes

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga bebushja
    mendimi im eshte se te ka dashur vertet
    Po ta kishte dashuruar do te ishte tash te ky, e jo te ai qe e ka tradhtuar ne bese, te burri i vet.
    Kete far "kapadaine" qe shkon pas femrave te martuara (plus paska patur edhe fėmije) ajo vetem e ka shfrytzuar dhe ia paska punuar qe e ka lene ajo ne ate moment qe ky eshte dashuruar ne te. (jam i sigurt qe ky nuk eshte i vetmi ne listen e saj)

por ka qen nje sakrific nga ana e saj per te ikur nga ty(nga dashuria e saj)
    Sakrifica e saj ne kete rast eshte diēka tjeter, si p.sh. burri i saj i mjere qe e ka zene sherri me te, e jo "dashuria e saj", siē po e quan ti.

sepse dashuria e per femijen i kalon te gjitha kufijte,deri ne vetmohim
    ajo eshte kthyer ke buri per femijen.frika se mos humbte femijen e ka ber te haroj . me respekt bebushja
    Ky eshte kulminacioni ...

Oj Bebushe, po ta donte ajo femijen e vet (familjen) aq shume nuk do t'ia kishte bere me te keqen femijes se vet, familjes se vet.
    Femijes se saj neser ia bene dikush me gisht dhe thot "shiko, ky eshte djali / vajza i asaj kurves" ose "ja nenen e ketije/kesaj e kam ....."

Njeriu tradhton sepse eshte njeri pa kurrfar fytyre, pa kurrfar morali, kulture, edukate, bese, pa kurrfar respekti ndaj familjes se vet, eshte egoist/e i/e poshter pa kurrfar ndjenje qe i shkatrron te gjith per rreth, vetem per ti knaqur epshet e veta, i tradhton te gjith (jo vetem burrin e vet, por edhe prinderit, vllezerit, motrat, femijet dhe vetveten) vetem per nje orgasm disa sekundesh. Ia humb fytyren te gjith fare e fisit per asgje.

Me nje fjale : Njeriu tradhton sepse eshte njeri i keq. Ky eshte i vetmi shkak.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 06-10-2006 mė 20:55

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A justifikohet dhe a falet tradhėtia?!
    Nga DI_ANA nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 370
    Postimi i Fundit: 20-03-2024, 03:42
  2. Tradhėtia nėpėrmjet internetit!
    Nga Erlebnisse nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 23-02-2012, 21:55
  3. Kur tradhetia nuk te ēon ne divorc..
    Nga shefqeti11 nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-03-2007, 11:12
  4. TraDheTia..!!
    Nga Dj-GabrieL nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 27-04-2006, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •