Leandra se pari ju pershendes sinqeriht dhe dua tju korigjoj:Postuar mė parė nga Leandra
Deklarata juaj bie ndesh me thenien standarde qe mbani poshte cdo postimi
Leandra se pari ju pershendes sinqeriht dhe dua tju korigjoj:Postuar mė parė nga Leandra
Deklarata juaj bie ndesh me thenien standarde qe mbani poshte cdo postimi
me falni qe dhash replike dikujt perpara se te jap mendimin tim personalisht...
Te jem i sinqerte kam tradhetuar ne te vertete dhe per te sqaruar tradhetine do nisem nga vetja....
Te tradhetoj me ka shtyre naiviteti dhe epshi..jo vetem ai seksual por dhe shume te tjere......nder ta ka qene dhe kompleksi per prestigj dhe fame...kam tradhetuar te dashuren time per ndonje femer qe kiste goxha fame dhe ceshte me e keqja kete e kam publikuar vetem e vetem qe te teret te tone: HMMMMM KY PASKA ARRITUR TA SHTIN NE DORE KETE.....ka dhe shume motiv te tjera qe shtyjne njeriun te tradhetoj por kjo teme do thoja se mund me se miri te sqarohet nga ndonje psikolog
me pelqyen dhe me ndimet e te tjereve shume
S'ja paska qene gjo kjo perderisa ka vajtur me nje cun pa e kuptuar qe po e perdor,me nje cun qe ka te dashur,me nje cun qe shkon me nje femer vetem per "prestigj"(prestigj i thenēin se une nuk shoh ndonje gje prestigjioze ne tradhetiPostuar mė parė nga mystic_romeo
)
Kam vetem nje limit: qiellin!
Ēfarė? Nė tė shumtėn e rasteve qė njoh, arsyeja qė personi tradhėton atė me tė cilin/ėn ėshtė bashk, ėshtė se i pėlqen edhe njė tjetėr... disa njerėz kanė zemėr shumė tė madhe, ku ka vend edhe pėr njė tė dytė...Pra cfare eshte tradhetia cfare e shyn njeriun te shkoj drejt asaj![]()
Sa e bukur Dashuria Sa e keqe xhelozia,,, Sa e embel simpatia sa e rend qenka Tradhetiaaaaaaaaaa......... Nese une vdes apo do te tretem kjo pizi per ty do te jet kujtimi i jetes![]()
#VamosArgentina
Pffffffffffff hajt hajt poezin jeti hahahahahaha![]()
Ishte bere heret nje grua dhe nje nene dhe nuk ishte me shume se 22 vjece.ishte akoma nje vashe e mrekullueshme por pak e ngateruar .Postuar mė parė nga White_Angel
ajo ishte nje person i vecante per mua dhe kurre nuk mund ta harroj .shpesh here e shoh ne ender dhe kujtimi per ate me sjell nje melankoli kaq te deshiruar per shpirtin tim.
ajo ishte shume po shume e bukur , ishte dhe pak e ndrojtur dhe kur u njohem pashe te ajo nje njeri kaq te pasur me ndjenja te forta pasioni saqe mendoj se kurre me nuk do gjeje me nje grua te tille.
ne fillim e konsideroja nje shoqe dhe e shihja si nje moter,
pas shume bisedash dhe duke u njohur me mire ,me tregoi boten e saj shpirterore.
ajo ishte e martuar por jo e plotesuar .
kishte nje bashkeshort qe ndoshta nuk e shihte si nje diamant te mrekullueshem.
sidoqofte ,ajo ghithnje thoshte qe e donte burrin e saj dhe qe kurre nuk do e lendonte ,por kur u njoh me mua ,ndoshta ajo u dashurua me mua,them ndoshta pasi nuk e di nese vertet me ka dashuruar.
ajo me detyroi te shkoja ne shtrat dhe se bashku kaluam kohe te vyera dhe te paharruara,
por
me pas ajo u kthye te burri dhe femija e saj.
nese ajo e ka dashur burrin kaq shume pse e beri me mua ?
ke ka dashur me shume nga ne te dy ?
une mendoj qe nuk ka dashuruar asnje nga ne te dy.
as mua as burrin e vet.
ajo ka qene thesht nje egoiste qe ka dashur te plotesoje pasionet e saj seksuale dhe shpirterore ne dem te ne te dyve.
nje njeri qe nuk e di se cfare i ndodh .
ne kete menyre ajo ka tradhtuar edhe burrin e vet edhe mua.
me premtoi qe nuk do me haronte kurre dhe une kam plot 3 vjet pa ditur asgje per ate .
ah dhe dicka tjeter;
ghithnje ajo thoshte qe do i tregoj burrit tim qe kam pasur lidhje me ty domethene me mua;
te keni parasysh qe nuk kisha te beja me ndonje femer te rrugeve por me nje grua nga familje e mire ,e shkolluar dhe mjaft e respektuar.
tashme nuk e di se cfare ka bere dhe se ku eshte?
ndoshta eshte ndare nga burri?
ndoshta ka vdekur ?
eshte kaq e keqe dhe me ka lene ne nje agoni dhe merak te paimaghinueshem.
me thoni pra ;
si mund te quhet nje njeri i tille?
mendimi im eshte se te ka dashur vertetPostuar mė parė nga maratonomak
por ka qen nje sakrific nga ana e saj per te ikur nga ty(nga dashuria e saj)
sepse dashuria e per femijen i kalon te gjitha kufijte,deri ne vetmohim
ajo eshte kthyer ke buri per femijen.frika se mos humbte femijen e ka ber te haroj . me respekt bebushja
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Postuar mė parė nga qorri_30
po ata qe skane asnje nga keto si mund te quhen????
te pershendes
Po ta kishte dashuruar do te ishte tash te ky, e jo te ai qe e ka tradhtuar ne bese, te burri i vet.Postuar mė parė nga bebushja
Kete far "kapadaine" qe shkon pas femrave te martuara (plus paska patur edhe fėmije) ajo vetem e ka shfrytzuar dhe ia paska punuar qe e ka lene ajo ne ate moment qe ky eshte dashuruar ne te. (jam i sigurt qe ky nuk eshte i vetmi ne listen e saj)
Sakrifica e saj ne kete rast eshte diēka tjeter, si p.sh. burri i saj i mjere qe e ka zene sherri me te, e jo "dashuria e saj", siē po e quan ti.Postuar mė parė nga bebushja
Ky eshte kulminacioni ...Postuar mė parė nga bebushja
Oj Bebushe, po ta donte ajo femijen e vet (familjen) aq shume nuk do t'ia kishte bere me te keqen femijes se vet, familjes se vet.
Femijes se saj neser ia bene dikush me gisht dhe thot "shiko, ky eshte djali / vajza i asaj kurves" ose "ja nenen e ketije/kesaj e kam ....."
Njeriu tradhton sepse eshte njeri pa kurrfar fytyre, pa kurrfar morali, kulture, edukate, bese, pa kurrfar respekti ndaj familjes se vet, eshte egoist/e i/e poshter pa kurrfar ndjenje qe i shkatrron te gjith per rreth, vetem per ti knaqur epshet e veta, i tradhton te gjith (jo vetem burrin e vet, por edhe prinderit, vllezerit, motrat, femijet dhe vetveten) vetem per nje orgasm disa sekundesh. Ia humb fytyren te gjith fare e fisit per asgje.
Me nje fjale : Njeriu tradhton sepse eshte njeri i keq. Ky eshte i vetmi shkak.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 06-10-2006 mė 20:55
Krijoni Kontakt