Close
Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 160
    Shevchenko
    Anėtarėsuar
    05-07-2003
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    95
    Postuar mė parė nga ballack
    O djemaaaaa,mo u zini,pse ziheni,ka groshe per te gjithe!!!Ore vazhdoni akoma ju eeee??Po kupen e kampioneve,kush ja dha se nuk e mora vesht,vjet???Berluska?//DUA PERGJIGJE!!!
    Po pse re edhe ne Europe te kemi kaq fuqi ne re??//habitem!!Megjithese,nqs kemi dhe atje fuqi,per te korruptuar(meqe interistet mendojne kete gjo)hallall na e bofte Zoti!!
    Ju rrini aty ku jeni,ne vend numero!!!
    No plako na i dha ai Bayerni jot me gjithe ate Ballack dhe me gjithe OLIVER KA(*)HN JA KUSH NA I DHA CHAMPIONS LEAGUE NE.

Shevchenko
    Anėtarėsuar
    05-07-2003
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    95
    Postuar mė parė nga Cyclotomic
    Ehu me ca merreni dhe ju, ky kampionat ka ik me kohe, kur ne marrim te Kuqe dhe Nesta qe beri karate sot i theu turinjte lojtareve nuk merr as te verdhe car pret me shume ti. Shofim punen tone ate te bejm ne.

Me ndeshje e merzitshme kjo e Milanit nuk e ben nena, ata te Sampdories qe fluturojn me ekipe "te tjera" lujten pa shpirt fare. Mu duk si ndeshje stervitore pjesen e dyte. Ky Cipriani qe lun shtrihet bohet me Interin, rri si peshk tani ne fushe. Hajde futboll hajde.
    Nesje presim sot ne darke me Romen.
    Te qash edhe icik me shume mund ta mari Nesta kartonin e kuq iken albitri te shpia dhe ja jep te kuqin Nestes po ti nuk po qan aq shume qe tja japi.Prandaj ke dhe 2 ore kohe futi 1 te qame te mire per ja 10 min dhe pastaj me Juven nuk luan Nesta se ka karton te kuq aight?

Shevchenko
    Anėtarėsuar
    05-07-2003
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    95
    Postuar mė parė nga inter_forever
    Milanista e pate Juven sot !!!! Hajde VJEDHJE hajde!!!
    Do jua marre kampionatin se sben !! Hahahahahaha....
    Filloi mediaseti duke u cjerr qe Juvja po vjedh ndeshjet hapur...Te marresh ndeshjen me penallti dhe gol pozicion jashte loje eshte ne MREKULLIT e Juves....
    Ah Mediaset kelysh , tani te erdhi zeri se po te djeg JUVJA 3 pike larg...Vjedhjen qe i bene Interit ne kupe e kaloi shpejt e shpejt....
    NJE URRA PER HAJDUTET E ITALISE ...JUVE+MILAN !!!
    obobobobobobo akoma ben tifoz ti eh?Ncncncncncncncncnc ti nuk di ca flet.Nejse ska gje 1 gje dua te pys un ty.

JA SHPARTALLOJ MILANI ATE MRAPA ATIJ INTERIT TAT KTE VIT TE TE DYJA NDESHJET?

VETEM KAQ ME THUAJ TI MUA KAQ DUA TE DI NGA TY UNE NQS TI THU QE INTERI E RRAFI TE TE DYJA NDESHJET MILANIN UN SDO E HAP ME GOJEN,NQS I KA FITUR MILANI TI HAPE GOJEN SE JU INTERISTAT DO E GJENI QE DO E GJENI I GJE SE KENI INAT SE JAU SHPARTALLOJME PORTEN ICIK SI SHUME NE JUVE NGA 3 GOLA E ME SHUME SKA GJE JU SKENI PSE TE MERZITENI,SE ALBITRI ME ANSORET I KAN BERE ATO 3 GOLAT NQS KA BERE 3 MILANI SI KAN BERE LOJTARET E MILANIT OK?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ABIONTOP : 07-03-2004 mė 16:14

Shevchenko
    Anėtarėsuar
    05-07-2003
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    95
    O BLEDAR KUR TE HAPESH NDONJE TEME TJETER MILAN VS INTER MOS E BEJ ASHTU PO BEJE KSHU MILAN VS PLERAT.

PRISNI SHIKONI TJAU SHPARTALLOJ ICIK ATE PORTEN TOTTI ME CASSANO PER JA 1 ORE.MOS QANI JO PER GJE POR JUVE DUHET TE JENI MESUR DERI TANI ME KETO HUMBJET QE BENI,ME EMPOLI,BRESCIA,UDINESE,MILAN,E ME SHUME SI MAJ KUSH TJETER JAU SHPARTALLOJ KTE VIT.

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anėtarėsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    3-1 ME PASTER SE KAQ SKEMI NEVOJE NE PER ARBITRA.JENI TAMAM SI ATO HUMBESIT QE DUAN TA BEJNE HUMBJEN E TYRE SA ,E DINJITOZE.SA PER JUVEN NUK ESHTE GJE E RE U BENE 60 VJET QE PO FITON ME ANE TE FIAT-it DHE I MADHI GIOVANI AGNELLI E KA THENE BOTERISHT KUR E KAN PYET NE LIDHJE ME ALBITRAT "QENI LEF ATY KU HA"

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    E hengret....edhe albitrat vu ndihmojne po prap e morret golin.
    pastaj mos ju ndegjoj muhabete albitrat keshtu albitrat ashtu.
    Pershendetje!
    Roma-Inter 1:0
    Cassano 45
    Pjese loja e pare.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Eshte e kote te merremi me replika si "plaka te keqija". Un te thashe nje here qe postimi im eshte ne referim me artikullin qe shkruajta me siper. Me bere qe te pranoj se duhet te kem konsiderate jo vetem per medien e Berluskonit kur flas po edhe per tifozat e Milanit qe jane shqiptar.

Nqs ti do qe un forumin ta moderoj me cdo seriozitet qe kane dhe forumet e tjera behet shume kollaj... un nuk flas fare, dhe te gjithe ketu sipas rregullores duhet te kene paralajmerime, shkrime te fshira etj etj. Sa kam qene une moderator nuk eshte ankuar njeri, ti je i pari qe ankohesh. Dhe pse? Sepse un shkruajta per Milanistat, dhe as te permenda ty asnje tjeter. Shkrimi im qe ne referim me artikullin e mesiperm. MEGJITHATE un kerkova falje edhe pse "ofendova rende" pa adrese, ose me mire media-n e Berluskonit siper fare. Prandaj nuk ke pse i merr personale gjerat... megjithate un kerkova falje me siper edhe pse shava media-n.

Sic te thashe jam une qe nuk flas me ske pse iken ti dhe tema nuk eshte e imja fare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hyllien : 07-03-2004 mė 19:31
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e ballack
    Anėtarėsuar
    23-01-2004
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    267
    O djema ca keni me lale??Mos u zini!!Edhe une jam ZI me Tomken Devil por S'eshte njeri i keq mistreci;p!!VAri lesht atyne gjojnave,ato morin leke ju boni blla blla blla!!
    O Albtopi,lexo mire ato qe une kam shkrujt,adoloshent!!Une jam Milanist,edhe sa per bayernin eshte ekip i madh,dhe nickun e kam vone se jam gjermoon,ok??//
    Tomka,me vjen keq per interin lale,4-1,ishte shum,poo nejse,ta kam thone zach,eshte nyje k***!!S'e marr vesht se ca loje bon!!!
    Ale;-"Ti piace il calcio?"
    Franz;-"Si!"
    Ale;-"Che squadra tifi?"
    Franz;-"Inter!"
    Ale;-"Ma non hai detto che ti piace il calcio?!"

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    O Kacako , po te shofesh me vemendje postimet me lart ,
    Cyclomotik eshte pergjigjur pas disa postimeve te njerit qe futet nje here ne vit , leshon ca parrulla e te shara kunder interit dhe iken. Jam i sigurt qe nuk e ka pas me postimin tend , se postimi yt nuk kishte asgje acaruse.
    TI U KAPE PAS 2 FJALEVE QE THA CYCLOMOTIK...
    Ai desh te thoshte Bilani eshte ekip degjenerat ( sic eshte me te vertet)...Ekipi mund te shahet por jo tifozet , kjo eshte e vertete...
    Ne interistet asnjeher nuk kemi share ndonje anetar , per kete te siguroj, perkundrazi kane qene tifoze te ekipeve te tjera qe provokojne...
    Nejse...

PO BEHET BUJE PER GOLAT E ANULLUAR TE ROMES !!!!
    1) Goli i Emerson.
    Emerson ishte ne pozicion te rregullt . Gaboi anesori (flamurin e ngriti para se te gjuante Emerson)
    2) Goli i Tottit.
    POZICION JASHTE LOJE I TOTTIT , PASI TOPIN E GJUAJTI MANCINI (e pranuan edhe media anti-inter apo sky ne trasmetim direkt)
    3) Goli i Samuel.
    TOPIN E KAP NE FILLIM TOLDO. ME PAS SAMUEL PRISH EKUILIBRIN E PORTIERIT , TE CILIT I BIE TOPI..'''NE ZONEN E PORTIERIT NUK LEJOHET AS TA PREKESH PORTIERIN E JO TA RREZOSH'''-thone rregullat

KU JANE ATO GOLAT E FAMSHEM QE NA U ANULLUAN ????
    PRA 1 GABIM PRO INTER U BE !!!!!
    PO PENALLTIA NE FAVOR TE ROMES ??????DHE E KUQJA E CORDOBES????
    Vertet Casano e kish topin , por Cordoba eshte mbrojtesi me i shpejte ne bote dhe ne momentin qe ju afrua Cassano u tregua dinak , ndaloi vrullin dhe zhvendosi trupin , detyrimisht qe do perplaseshin...
    NJE PENALLTI E DISKUTUSHME ....POR JU SIGUROJ QE INTERIT KJO PENALLTI NUK I JEPET KURRE....
    Ne ato momente INTERI ishte 1-2 dhe kish minuta te tera qe ROMA ish mbyll ne mbrojtje . Pra po e zoteronte komplet lojen dhe pa kete penallti te dyshimte gjithcka ishte e hapur.Sic tha dhe Capello ''Na kish hyre pak frike ne ato momente''....
    NDONJE PERSON QE NUK E KA PA NDESHJEN MUND TE THOJE QE ROMA ARRITI NJE FITORE TE LEHTE DHE E SHKATERROI INTERIN , POR REZULTATI NUK TREGON LOJEN QE U BE.
    PENALLTIA E 3-1 U DHA NE 88' DHE GOLI I KATERT U BE NE 93'

DHE NJE FAKT ...ARBITER PIERI QE ARBITROI VJEDHJEN E JUVES ME BRESCIAN , ESHTE AI QE QUAJTI TE RREGULLT GOLIN POZICION JASHTE LOJE TE DI VAIOS NE NDESHJEN JUVE-INTER 2-2....

foto ...Mancini pason per Tottin, qe eshte ne pozicion jashte loje ( goli dyte i anulluar)
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Analog Brain Maska e josif
    Anėtarėsuar
    26-02-2004
    Vendndodhja
    madagaskar
    Postime
    245
    ANOTHER GLORIOUS LOSS FOR INTER!!!

Tashme synimi i vetem i Interit mbetet hyrja ne librin Giness si ekipi me i deshtuar i historise.
    Nuk e di se per sa kohe do te na argetoje Interi por shpressoj te zgjase ...
    He walks among us, but He is not one of us ...

Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •