Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 160
    Analog Brain Maska e josif
    Anėtarėsuar
    26-02-2004
    Vendndodhja
    madagaskar
    Postime
    245
    PAK MEDITIM!!!

Mendoj se ja vlen te mendojme pak se cdo te benin keta zoterinj Interista sikur Milani te fitonte perseri Champions-in.
    Ma merr mendja se skane me fytyre te merren me diskutime futbolli, ose minimumi duhet tia mbathin vrapit para Milanistave.
    He walks among us, but He is not one of us ...

i/e regjistruar Maska e ballack
    Anėtarėsuar
    23-01-2004
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    267
    Shifeni interista,edhe mos boni blla blla blla
    CALCIO
    16.28 Inter, ridotta la squalifica a Stankovic
    Il serbo disponibile per la gara di domenica col Chievo
    ROMA - Dejan Stankovic potrą giocare domenica contro il Chievo. La Caf, infatti, ha accolto il ricorso dell'Inter riducendo da due a una giornata la squalifica inflitta al centrocampista serbo dal giudice sportivo (e poi confermata dalla Disciplinare) per l'espulsione in Inter-Brescia dello scorso 29 febbraio. Stankovic ha gią scontato la squalifica domenica scorsa, contro la Roma. Confermata, invece, l'ammenda di 2.500 euro.
    Jeni ne rregull me qeverine??///Mendoj se jua bone edhe ju qejfin,sikurse keni thene me pare qe Dejan ja falen kur ishte te Lazio,ne rastin kur ju do u ndeshnit,apo s'eshte kshu???Per sa i perket gjojnave te tjera,se mbaj mend se kush tha"kal i ngordhur"me perpara per Depor,por ky kali i ngordhur eshte akoma ne champions dhe nqs keto jane akoma ne champions dhe quhet kal i ngordhur,s'e kuptoj ju ineristat ca emri do kishit,s'arrij dot ta imagjinoj!!!!!
    Hajt shnet!!!
    P.S.
    Nje njeri kur te takon ne rruge thote;-Si jeni??-Dhe jo si keni qene,se nuk eshte pyetje e sakte!!!Ne te gjith Boten pyesin;
    Ca va??How are u?Come stai?Wie gests??/Ma merr mendja se duhet ta kuptoni,megjithese ju jeni interista,ca nuk pret nga ju!!!
    hahahahhahahahahhahahaaaaaaaa,Tomka thhote ne 1950,s'kishe lind akoma baba im!!!!Ma fammi u piacere aaa!!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ballack : 12-03-2004 mė 14:11
    Ale;-"Ti piace il calcio?"
    Franz;-"Si!"
    Ale;-"Che squadra tifi?"
    Franz;-"Inter!"
    Ale;-"Ma non hai detto che ti piace il calcio?!"

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Josif,
    Bllofi im?
    Ku qe bllofi im tek e verteta e hidhur? Ju e filloni historine kur tju teket. Dmth nqs x rapresenton vitet qe ju permendni, duhet te bej teori set-esh une(meqe ka dhe matematiciena ketu).

Sa per matematike un thashe statistike dhe jo matematike. Kur ta kuptosh ndryshimin hajde flasim bashke per distribucionet statistikore, testet e ndryshme qe do nxjerrin ne pah se sa KONKLUZIV eshte koleksioni i data-ve per kete statistike.

Bllofi im? Prap bini brenda me argumentat tuj ju... si bumerang i keni, vete i hidhni vet goditeni me car hidhni.

ballack, ka nje shprehje populli gjithashtu "lan m.... me sh...."
    mbasi morri 7 te skualifikuar i dhane nje lojtar mbrapsht.
    FAIR PLAY
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Akoma vazhdoni ju te milanit me keto diskutime te kota e lagu se lagu!!!stankovic lujti apo slujti sdryshon nai gjo ke interi se nuk eshte nai lojtare pale se cfare!!! po me vje inat me disa diskutime te kota qe keni hap ne forum psh ne jemi me te mire se interi ,,ne kemi me shume kupa se ju ,,ne kemi histori me te mire se ju ,,etj etj!!!milani -- dhe interi per mendimin tim te dyja jane ekipe te medha si me histori ashtu edhe me trofe po vetem se kane ndryshim vitesh psh interi dominonte ne vitet 60--70--80 pa e ulur milanin se edhe ato ndermjet ketyre viteve kane marre trofe por nuk kane qene aq dominant sa interi ndersa milani dominoi vitet 90 i cili ishte i pathyshem me 3shen hollandeze edhe interi mori disa trofe po te jemi realist nuk ishte me dominant se milani 15 vitet e fundit kjo do te thote qe te dy jane ekipe te medhaja edhe me histori te madhe po vetem se kane qene dominant futbolli ne dekada te ndryshme !!! po jo sic thoni juve mirmengjes o interes tifozi po nuk qe realist nuk eshte tifoz!!!masanaj se nuk i pelqen nanjonit ajo eshte pune tjeter!!!! me respekt titi

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anėtarėsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla

interi ka 40 vjet pa fitu champions mer daje
    dhe u ba qe ne 1989 pa fitu scudeto
    ne 1994 uefa cup

skeni faj lal qe jeni kaq te acarum ju keni 14 vjet tifoz dhe ekipi juaj ka fituar vetem 2 tituj qe ju mani mend

une vallaj jam merzit se nelem tu fitu jo per gja

Go Pistons Maska e ledio
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    diku ne bote
    Postime
    625
    FATI NDIHMON ME TE FORTIN!!!

Josif nje skuader e forte nuk i nevoitet fati. Sepse eshte e forte.
    Do zoti ne finale del Milan dhe Real dhe te shohim sa do jete rezultati

i/e regjistruar Maska e ballack
    Anėtarėsuar
    23-01-2004
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    267
    Te dali kush te dete,edhe Interi,ooppss interi s'eshte mo ne champions,sorry.U mesova se u bote 80 vjet dhe s'keni mungu asnjehere ne champions,dhe fati s'ju ka ndihmuar asnjehere,saqe edhe 2 champions mezor i fitut.O Ledio,o DEPUTET,o Interist,po ne te paktem dalim ne finale,marrim leke,blejm nji futbollist dhe bohemi skuader,ju bleni 30 dhe s'jeni skuader,pastaj une Realit nuk ja kam friken,ia kisha friken kur ishte nji qe quhej,Makelele,qe bridhte gjithe fushen edhe i jepte topin Zidanit,Raulit,Figo,ikni i thoshte se e mbaj une mesfushen.Tani qe ka ik ai,edhe Helguera e tha,qe s'ka se kush rekuperon topa ne mesfushe.Zidane e kompani duhet te bredhin me shume,por nji gje eshte e sigurte,qe ato nuk mbajne me 90 minuta djale,prandaj,duhet te dish te shprehesh!!
    O tomka,po ca te bojme ne se s'keni mesfushore ju!!!
    Ale;-"Ti piace il calcio?"
    Franz;-"Si!"
    Ale;-"Che squadra tifi?"
    Franz;-"Inter!"
    Ale;-"Ma non hai detto che ti piace il calcio?!"

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Postuar mė parė nga ledio
    FATI NDIHMON ME TE FORTIN!!!

Josif nje skuader e forte nuk i nevoitet fati. Sepse eshte e forte.
    Do zoti ne finale del Milan dhe Real dhe te shohim sa do jete rezultati
    Ne do fitojme me 3:0 ...mire aj mos e teproj do fitojme me 3:1
    Forza Milan
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Postuar mė parė nga StormAngel
    Ne do fitojme me 3:0 ...mire aj mos e teproj do fitojme me 3:1
    Forza Milan
    Po ju kam thene se Milan do e fitoj dhe kete champion league.
    Jo shume larg titullit jemi perseri.
    Milan Eshte Brazili i klubeve boterore, Nje Brazil ke ne Bote per nacionalet dhe nje Milan per klubet.
    Forca kampione forca zemra jone forca Milan.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Brazili luan futboll spektakel sulmon ben hatane, driblon, Milani ka nje taktike, rri ne porte, lodh kundershtarin dhe ka nje kundersulm te fuqishem fale Shevchenkos, penalltira fale inzaghit dhe ndonje gol me koke duke u mbeshtetur tek kundershtari.

Mos e ngaterro lojen spektakolare te kariokave me ate te cattenaciove italiane, pasi asnje ekip ne itali nuk meriton titullin e Brazilit te evropes.
    Ai eshte Reali Madridi vetem, kush nuk e pranon kete nuk shef futboll por endrra. Dhe un do ju lej te enderroni pasi nuk jam askushi tja u prish keto endrra.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •