Lol cyclotomic me duket se doli piramid Del monaco me gjithe keto lojtare ylla qe kemi ne
Joannen caku fute shpejt ne skuadren tone![]()
Lol cyclotomic me duket se doli piramid Del monaco me gjithe keto lojtare ylla qe kemi ne
Joannen caku fute shpejt ne skuadren tone![]()
...Tintarella Di Luna !!!
spaske pa gjo ti goce une kam 3 femra ne ekip dhe ne venet kyce te lojes :PPostuar më parë nga joanna
hej hej hej
prisni o njerez pak se po rrendni shume
me duket mua apo ne keto 11-tshet tuaja nuk permendet asgjekundi ndonje emer femre?!
ty do te marr ndihmese trajnere se merzitem vetem ne pankine tu u bertit ketyne derrave![]()
asgjesikurhena si me ke dale me ato syze mi amon po pse ashu do me rrish ne porte ti e pispillosme
eheeeeeeeeeeeeeeee ime e kapa une do mashtrosh sulmuset ne tak do u kapesh topet me fal topin![]()
caku syzet i kam per mbrojtje mer punen e topave e rregullojme![]()
p.s ahh me te pa ne tiron ckam me te bo![]()
hihihih nuk vi ne tirone une me kan ba shume presione
po deshe hec ne el
ej sa e mire qe je mi per te tere ato qe ste njofin online
Po po kur te te boj ta kendosh hymnin para partise ta shohesh ti (ri mire se u nisa per ne torino lol kom ene aleat qe me nimojn me te gjet hihih )
Cka u be me ekipet?![]()
Mbaroj pjese loja e pare...aj aj informata please.
Pershendetje!![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Tani, per tani ekipet jane ulur ne bisedime edhe po mundohen ta ndajne neshjen ne tavoline. Pritet nderhyrja e USA-s pasi ndeshja i ka ndezur gjakrat keq. Topi eshte care dhe loja zhvillohet me mjete rrethanore.
Per me teper informacion do te rilidhemi se shpejti me stadiumin madheshtor Niko Dovana.
""me duket se doli piramid Del monaco ""
Jo mer ca flisni ju. Une kam pusat e naftes ne Irak, po dun me mi morr keta merikonat. Markata mbetet e hapur.
HOLLAND...
thnx per ftesen!!!Postuar më parë nga kacaku basket
spaske pa gjo ti goce une kam 3 femra ne ekip dhe ne venet kyce te lojes :P
ty do te marr ndihmese trajnere se merzitem vetem ne pankine tu u bertit ketyne derrave![]()
ta paca borxhkur te bej skuader basketbolli
![]()
_Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
-jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P
joanna te ofroj vendin e menaxheres se ekipit tim.
he si thua dakort je?
asgjesikurqiriu mire se te vish po ketu ka male si ne kurveleshe bajne luften gra e pleq
Krijoni Kontakt