Une perfundimisht kalova nga kolombi ...
Doni apo sdoni me me dhen divorcin nga skuadra x(
Une perfundimisht kalova nga kolombi ...
Doni apo sdoni me me dhen divorcin nga skuadra x(
...Tintarella Di Luna !!!
Do bohesh pishman shpejt !
...maje mend kete
Kemi informata qe MR Kolombus abuzon jashte mase me lojtaret e brishta dhe simpatike .
Hajde ka ne te nershmit -lol-
Kam imformata se ene ne ketej shfrytezojme deri ne djershen e fundit te sqetllave trajnjeret :P
P.s -- Ti thua te vij vet ne goje te ujkut una eee ups harrova je Deus tashti :P
...Tintarella Di Luna !!!
ty nga te volet?Postuar më parë nga StormAngel
Ne cilin krah do qendrosh ti?Ne te majtin apo te djathin
Pershendetje!
mundem ti nderoj nje here nga e majta dhe nje here nga e djathta qe mos te te mbetet atri![]()
![]()
_Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
-jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P
KY ESHTE EKIPI JONE, EKIPI FITUES......Postuar më parë nga ledio
Ciklo (p)
Vjosa (mb)
Redi (mb)
Kolombi (mb)
Del Monako (mb)
Bayern (me)
Astreoid (me)
Titi (me)
Storm Angel (s)
Cyclotomic (s)
Inter forever (s)
REZARVAT
Debatiku (p)
Deus (mb)
Twist (mb)
Dordi (mb)
Bledi (me)
Leci (me)
Zeus (s)
Ballack (s)
Tranjer---Bledari
President klubi------Gabriel
Mjeku i klubit------Ledio
![]()
SI PRESIDENT....
KERKOJ ME SHUME STERVITJE SE NGELET TU U VERDALLIS GJITHE DITEN NGA BLLOKU DHE SHUME SHPEJT DO PERFUNDONI SI PARTIZONI DHE INTERI.....
SI SEKRETARE PO MOR LORUSHEN..... (S'BESOJ T'JU NGELET HATRI)
JU TE TJERET TE GJITH N'STERVITJE....
Ketu or daj qekan bo kontratat sikur jemi tek pazari i ri, fruta perime... prit ti kontrolloj komisioni firmat i her , se nuk hecet kshu vallaj....
Pastaj a do filloj ky kampionat a jo? cjane keto faza pergatitore, kjo merkato qe ska fillim edhe ska fund...do ngrej ndonje komision transparence se me shume dallavere jeni duke u morr...
Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 17-03-2004 më 10:11
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Luaj ne krah te djathte atehere.Me mire.Postuar më parë nga joanna
ty nga te volet?
mundem ti nderoj nje here nga e majta dhe nje here nga e djathta qe mos te te mbetet atri![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Hec iher si ronaldo i ardhshme qe jom...(Modest skam qen na iher) pres kontratat... Kush ofro me shume?
A ka na nji qe e derdh lekun si deveja shurrën ? Ha pra kush jan Abramovicet e forumit.....![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
hej, mos me ngaterro mua me lojtaret ti. une jam manaxherja dhe do t'ju mbaj kohen ne stervitje e do t'ju shoqeroj me biciklete kur ju te rrendni, ok?!!!Postuar më parë nga StormAngel
Luaj ne krah te djathte atehere.Me mire.![]()
-jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
Postuar më parë nga bayern
Hec iher si ronaldo i ardhshme qe jom...(Modest skam qen na iher) pres kontratat... Kush ofro me shume?
A ka na nji qe e derdh lekun si deveja shurrën ? Ha pra kush jan Abramovicet e forumit.....![]()
po kalo njehere nga zyrat e skuadres tone te te shikojme, te te provojme ( ne loje ) dhe pastaj sipas aftesive te tua do te bejme edhe propozim.![]()
po te jesh keshtu sic thua do jemi te lumtur te te kemi ne skuadren tone![]()
hajde se po te presim
Krijoni Kontakt