Me mire Edi FlamaPostuar më parë nga XimiD
![]()
Me mire Edi FlamaPostuar më parë nga XimiD
![]()
Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
Behu vete atehere nqs je kaq kompetent !!
uragani zhvendoset NANO IK vvendoset ne Washington jeni te mirptitur ne dat 29/03 2004 ora 1 deri ne 3Postuar më parë nga XimiD
Sa pune te bukur do beni ! Hallall 100 pike do merrni ! ishalla po ja u hyjne ne dru ta shifni pastaj Nano IK ne Washngton ! Vjen kryeministri shqiptar ne Shtepine e Bardhe dhe dhe ju do dilni ti thoni Nano Ik !
Nuk e kuptoni qe eshte nder per ju qe ai vjen ne Usa pavarsisht se kush eshte ,mjaft qe ai eshte shqiptar dhe kryeministri i vendit tone.
Turp per te gjithe ata qe kane ndermend te organizojne nje maskarade te tille Nano Ik ne Washigton !
Ju qe e anashkaloni kete teme mendoj se po beni nje gabim.
Me aq sa kam lexuar per historine e Kombit tone , me aq eksperience te vogel qe kam si mbartes i emrit "Shqiptar" , me aq sa kam arritur te gjykoj karakterin e kesaj popullsie qe lindi , u rrit dhe mbeshtet koken brenda kufijve te nenes Shqiperi , kam arritur ne konkluzionin qe , derisa ti pjelle koken atij Lideri nena , Shqiperia do mbetet si anija pa busull ne detet me stuhi.
Vellezer , a nuk e pranoni qe ne jemi si tufa e deleve ?
A nuk jeni me nje mendje me mua qe nese dy veta marrin nje drejtim , pas atij turret edhe i treti ?
A nuk besoni qe nje Bari i afte eshte e vetmja zgjidhje qe delet ti kthehen ne stan pa u cenuar nga ujku ?
Ne te njejten kohe kemi edhe vetine tjeter qe kundershton dhe ballancon teorine e pare :
Jemi nje-mendesh , urrejme njeri-tjetrin , nuk duam askend siper vetes !
Pak abstrakte por e vertete! Cuditem edhe vete pse jemi kaq rremuje!
Nga njera ane nuk duam te na drejtojne , te na japin mend etj , por nga ana tjeter e ndjejme qe kemi nevoje per dike qe te na udheheqi , packa se nuk e pohojme.
Skenderbeu ishte ai burre , qe kete popull me te percare se kurre , arriti ta mbledhe ne nje vend te bashkuar dhe te pathyeshem.
Ku eshte pasardhesi i tij ?
Prandaj ju pyes juve qe njihni me mire , historine , politiken dhe ajken patriotike shqiptare!
Por me c'po shoh , as ju nuk dini me shume se une...
Pershendetje!
Pse nuk thoni cilat duhet te jene kriteret dhe shinat qe duhet te eci nje njeri qe te meritoje besimin e qytetareve te vet per ti sherbyer atyre me korrektesi???
Eshte mire te flasesh per kritere se sa per emra "SKENDERBESH"...
Koha e Skenderbeve ka kaluar.Tani eshte koha e EKIPEVE QEVERISESE TE SUXESHME.
TE PAKTEN NE BOTEN E ZHVILLUAR DHE QE NE E KEMI AQ PER ZEMER TE SHKOJME FLITET GJITHMONE PER KRITERE DHE JO PER NJEREZ TE PERVECEM, (APO SKENDERBE, APO UDH-RREFYES APO UDH-HEQES).
Deus une e kam dhene mendimin tim per liderin qe na nevojitet ne Shqiptareve, por fatkeqesisht edhe Forumi ishte ne periudhe tranzicioniPostuar më parë nga DeuS
: Koha e nderrimit te forumit te vjeter me kete aktualin.
Lexova me vemendje ato qe ke shkruar me lart. Dua te shtoj vetem diçka ne lidhje edhe me pergjigjet e anetareve te tjere. Lideri 'perfekt' qe i nevojitet Shqiperise aktualisht nuk ekziston, ne duhet te zgjedhim me te mirin nder me te keqinjte. Mirepo edhe tek alterniva e dyte po jepen pak shembuj dhe pa asnje arsye bindese.
Gjithe te mirat!
Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
po e jap edhe une mendimin tem ; se pari du te them se ne shqiperi eshte nje gabim me vete shqiparet ; ne nuk kemi qene dhe nuk do jemi kurre te bashkuar , cdo mbret udheheqes apo lider kane ndjekur rugen e quajtur [ perca e sundo ] ne radghet e kundershtareve te tyre ; keshtu ka qene dhe keshtu eshte POR VETEM I MADHI SKENDERBE [ ndjese paste dhe ju rit ndera ] ka qene i vetmi udheqheqes shembull per vendin e shqiponjave ; as me para dhe as me mbrapa historise nuk ka ndjekur shembullin e tij ; nje tjter e keqe jona eshte se ne shqiparet perziej,me patriotizmin me politiken ; ALI PASHA KA THENE MIRE [ UNE DO HA KOKAT TUJA PARA SE JU TE HANI TIMEWN ] [ndjese paste i shkreti se iku si nje kusar ordiner por ishte mjaft imire me te tijet dhe per kete i shkruj poezi , se dhe turperoi dinjitetin kombetar grek te asaj kohe ] ; TANI UNE TE NDERUAR KAPEDANE DHE KAPEDANESHA TE FORUMIT PO PARAQES VOTEN TIME ; AJO VOTE I PERKET LEKA ZOGUT , PRINCIT QE NUK KA NENSHTETESINE SHQIP[TARE POR KA ZEMER TE SHQIPES ; ky njeri mund te veje ne vend dinjitetin tone kombetar ; ai shkateron prostituconin qe na ka turperuar ; kriminalitetin qe spo zvogelohet me aty ne shqipe ; ky do heqe fenomenin gjakatar te hakmarjeve ne veri ; ky do zhduke korupsionin e politikaneve ; ky do heqe trafikimin me skafe te vlonjetebve plera ; ky do sjelle nje kohe mireqenie per shqiptaret dhe do perkrahe emigracionin dhe do heqe varferine qe eshtew pjella e gjithe te keqijave ne shqiperi ' ; me nje mbreteri te bashkuar ky njeri me ndihmen e zotit dhe shqiptareve do sjelle dite ma te mira per brezat e ardhshme ; dhe per ne ; E DIME QE BABAI I KETIJ E SHITI SHQIPERINE POR KY MUND TA BLEJE ME VOTEN E LIRE TE POPULLIT ; tani nuk e di po per mu ky eshte lideri qe i duhet shqipes tone te varfer ; RROFTE SHQIPERIA DHE SHQIPETARET ;
Krijoni Kontakt