ne pyetjen time qe do te parashtroj nuk do te me vinte aspak mire qe te beheshin komente per pergjigjet e asnje shkruesi secili mund te shkruaj ate qe din edhe une e them sinqerisht qe do te ja di shume per nder qofte musliman,katolik,ortodoks protestant, ose cfaredo feje tjeter.
pra u drejtohem te gjitheve qe nese munden te na shkruajne dicka qe te mesojme me shume rreth ceshtjes qe do te parashtroj.
Planifikimi familjar,kjo eshte ceshtja qe une nuk kam shume dijeni se si trajtohet as nga rregullat e fese time islame dhe as nga fete e tjera,prandaj me lindin nje varg pyetjesh.
1)Si trajtohet ne fene tuaj planifikimi i familjes?
2)A eshte e lejuar qe edhe familjet e te dy bashkeshorteve te nderhyjne ne numrin e femijeve?,gje e cila sado qe ta mohojme ndodh vazhdimisht.
3)A eshte i lejuar abortimi,dhe cfare kushtesh duhet te merren parasysh nga bashkshortet?
4)A eshte e keshillueshme ejakulimi jashte organit gjenital te femres ngaqe te mos ngeli shtatzene?
5)Cfare thote feja juaj persa i perket numrit te femijeve,pra shtimit tellojit njerezor?
6)cfare keshillohet per perdorimin e mjeteve qe parandalojne shtatzanine si nga mashkulli edhe nga femra?(e kam fjalen kur jane te fejuar ose te martuar )
nuk e di ndoshta mund te duken edhe si pyetje qesharake por mua me interesojne thjesht nga arsyeja qe me duken probleme jetesore qe cdo njeri i has ne realitet............................
Krijoni Kontakt