RRĖFIMI I NJĖ LOLITE TĖ VONUAR
Prej disa vitesh kam harruar emrin tim tė vėrtetė .Qarkulloj vetėm si nickname.Pėr mbiemėr kam passėord-in tim .Pra kam shumė mbiemra .
Password . mjaftojnė 6 gėrma qė tė lumturohem . Njė klik aty , njė klik kėtu dhe .unė shkoj atje nė sigurinė time tė pasigurtė . Nė mbretėrinė time ku mbretėroj si skllave .Atje , nga ana tjetėr e klikut presin ata .Sa mirė ! Msn . Dritare chati . Asl-ja juaj ju lutem? Ohhhhh kėndshėm ! Mė pėlqen . Wet ? Ummmmmmm si tė tė them tani u laga pak.
Po shpirt. Kur tė mė njohėsh mė mirė do mė duash mė shumė . Po ti si je ? Unė jam mė i miri nė botė .Jam kėshtu e jam ashtu . Po ti pse je e dėshpėruar? Ahhhh , e kuptova ,your ex Dukuri e rėndomtė kjo zemėr ,por harroje atė ,harroje
Papritur hapet njė dritare tjetėr dhe pėrsėri asl , pėrsėri pyetje , pėrgjigje dhe adrenalinė . Msn ? Chat ? E mail ? (Hot)mail ?
O Zot sa kėnaqėsi ! Tashmė nė ekran janė shfaqur katėr miq qė unė i quaj miq .Janė miq tė mirė tė mitė .Kam vetėm njė javė qė i njoh online dhe e ndjej qė i kam vėrtetė miq . Ata mė duan shumė dhe unė ngrohem e tėra nga dashuria e tyre . Fillimisht mė zbaviste ,por mė pas e ndjeva qė mė pėlqente shumė kjo lloj miqėsie . Sa keq qė nuk kam nja dhjetė kompjutera e tė chatoja me dhjetra miq njėkohėsisht !Qindra mesazhe .qindra e mail-e Oh Zot , sa mė duan ata edhe pa mė parė asnjėherė ! E ndjej dashurinė e tyre . E ndjej brenda meje .Ndonjėherė qesh me veten time kur them kėtė fjalė . E ndjej . Ndjeshmėri e lartė mesa duket . I ndjej tė gjithė brenda meje sic nuk kam guxuar kurrė ti ndjej nė jetėn time reale .Po pėrse vallė bėhem aq fatkeqe dhe e palumtur sapo miqtė e mi e humbasin virtualitetin e tyre teksa mė presin nė ndonjė hyrje aeroporti ?
Para ca kohėsh njoha dikė .Si gjithmonė online . Unė i trembem njohjes reale . Vetėm kur ndonjė nga miqtė e mi e kalon sprovėn e online-it mund ta realizoj atė takim tė shumėdėshiruar , por kjo ėshtė njė histori mė vete .
Fakti qė unė vazhdoj ta jetoj jetėn time online dėshmon pėr atė qė realiteti shpesh mė dhunon e mė shpesh mė zhgėnjen .Ndėrsa zhgėnjimet online zhduken aq lehtė me njė klik tjetėr . Dora mbi mausin dhe hopa zhgėnjimi zhduket duke ia lėnė aq shpejt vendin njė miku tė ri ,pasionant e shpesh edhe seksi ,inteligjentė dhe robėrues nė ato qė mė thonė e mė shkruajnė
Vetėm me Billi Gejtsin nuk kam chat-uar akoma . Por kurrė nuk ėshtė vonė . Ku i dihet ?
Sa lumturi dhe siguri qė ndjej e fshehur pas nick-ut tim!
Tju them njė sekret ? Kam dhjetė nick-e dhe password-et e tyre mė bėhen lėmsh . Edhe emrat e miqve i pėrdor tashmė pėr password-e . Nick-et e tyre janė orgazma ime virtuale . As nė Bibėl ,as nė Kuran ,as nė enciklopeditė britanike tė astrologjisė , biologjisė,meteorologjisė ,mjekėsisė apo arkitektures nuk mund tė gjėnden emra aq turbullues e dehės. Po ato fjalėt e tyre aq tė ėmbėla qė mė dehin e mė cojnė nė qiellin e shtatė . Sa tė mirė ,sa tė ndjeshėm , sa xhentilė . Po fotot e tyre tė mrekullueshme Aq shumė mė dėrgojnė saqė do ta lė me shkrim nė testamentin tim qė me to tė tė hapet njė ekspozitė fotografike pėrreth varrit tim . ( vetėm varrin nuk do ta kem online ).
Ata mė duan shumė dhe ah ta dinė se sa mė mungojnė kur mesazhet e tyre vonohen . Bėhem si e tėrbuar nga harresa e tyre e pėrkohshme . Ata zakonisht nuk harrojnė .
Pra kam njohur dikė qė hiqet ndryshe nga ata tė tjerėt .Ndoshta vėrteė ėshtė ndryshe . Mė tėheq shumė .Ndonjėherė mė duket se kam rėnė nė dashuri me tė ,por pastaj e kuptoj qė kjo simptomė mė shfaqet edhe nė raste tė tjera I ka online-i kėto simptoma. E kam tė vėshtirė tia shpreh dashurinė time me fjalė pa u ndjerė pėrsėritėse e dhjetra fjalėve tė thėna edhe mė parė online.
Ah magjia e online-it. Kam njohur me dhjetra njerėz inteligjentė aty . Aq inteligjentė sa nuk ma kėrkonin qė natėn e parė tė chat-it . Ishin vėrtetė tė zgjuar .Ishin tė durueshėm dhe unė qeshja me durimin e tyre . Ndonjė durimmadh edhe mė nervozonte. Por durimi i tyre zgjaste vecse pak ditė . Mė pas fillonin tė puth tė pėrqafoj mė ka munguar
Njė ditė kam postuar fjalinė oh sa mė mungon ! nė dhjetė adresa tė ndryshme. Dhe zemrat e tyre mu pėrgjigjėn me tė njėjtėn ėmbėlsi dhe pasion brenda tė njėjtės ditė. E kuptoni cdo tė thotė tė merrni nė njė ditė tė vetme dhjetė shpirti im ,kur nė jetėn reale vetėm nja tre herė e kam dėgjuar kėtė fjalė .?
Nganjėherė ata janė tė rinj ,tė njomė , aq naivė dhe tė ciltėr sa mė vjen ti ha me gjithė nick .Qėllon tė jenė edhe moshė e pjekur . kėta fillimisht hiqen si tė vetėpėrmbajtur ,por pas disa seancave spiritizmi online me mua squllen dhe bėhen mė keq se fėmijėt nė atė kėrkesėn e tyre universale mashkullore.
Po kur kėrcet xhelozia nė online .Hahahahahaha.Jam lojtare ,ndonėse e vonuar e kėtij lloj sporti . Jam mjeshtre .Mjeshtria ime i zbėrthen tė gjithė ,megjithėse tė gjithė ata i imagjinoj tė zbėrthyer . Tė vetėzbėrthyer genetikisht .
Po pėrse jam kaq e palumtur edhe pse kam gjithė kėta miq online ?
Ka njė secret kjo puna e online-it . E jeton mrekullinė pėr aq orė sa e do ,pėr aq orė sa ajo ekziston . Kur ajo tretet paffffff njė klik dhe jeta vazhdon . nė jetė fatkeqėsisht ky klik ekziston vetėm pėr castin e parė tė njohjes dhe jo pėr atė tė ndarjes .
Pra kam njohur dikė . Njė outsider .
Kur miqtė e mi mė pyesin unė iu pėrgjigjem dinakėrisht jam e dashuruar ! ,por pa iu thėnė me cilin . kjo gjė I intrigon ata dhe I bėjnė tė mendojnė se secili prej tyre ėshtė princi I kaltėr I ėndėrrave tė mia online .
Ndėrsa outside-rit I thashė Jam e dashuruar me ty !.
Kjo ska ndodhur kurrė mė parė apo ka ndodhur dhe unė thjeshtė e kam harruar ?
Krijoni Kontakt