Close

Rezultati i Sondazhit: A do te shikosh filmin "The Passion Of The Christ" ?

Votues
25. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po, do ta shikoj filmin.

20 80.00%
  • Nuk e di.

1 4.00%
  • Akoma nuk di aq shume per filmin.

1 4.00%
  • Jo, nuk do te shikoj filmin.

3 12.00%
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 62
    Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anėtarėsuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Po se kuptoj a kekove te dish per filmin ti edhe te tjeret?
    Kete e postova pasi pashe komente te gabuara si psh fjala e drejte shiko se cthote?
    E verteta eshte kjo dhe se bera per asnje qellim tjeter pervecse tju tregoj se cpermban ky film.
    Tung.
    Injoranca nuk zhduket me top

i/e regjistruar Maska e Shpresmiri
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Zagreb (CRO)
    Postime
    405

Jezu Krishti = Shpresa e jetės

Mel Gibson, siē kam lexuar diku, ka qenė i varur nga alkoholi. Nga kjo sėmundje kishte filluar tė dyshoj nė tė gjitha qė kishte fituar deri mė tani. I kishte arritur tė gjitha, mirėpo prapėseprap nuk ishte i lumtur. Nė humnerėn e errėsirės sė jetės sė vet drita e vetme qė e ndriēoi ishte Jezu Krishti i kryqėzuar. Dhe vetėm nė Tė e gjeti kuptimin e jetės. Me siguri duhet ta ketė shtyrė pikėrisht edhe kjo ngjarje bėrjen e kėtij filmi.

Ėshtė interesant se si mund tė shikohet njė ngjarje unike nga aq shumė pikėvėshtrime dhe si njė ngjarje e mirė pėr dikė mund tė shikohet si kėrcėnim. Madje nga disa shihet edhe si propagandė. Po t`i kishim pyetur kėta atėherė nuk do tė guxonim asnjė tė mirė tė bėjmė sepse dikush do tė ofendohet.
    Mendoj se secili ka tė drejtė ta dėshmojė tė vėrtetėn e jetės sė tij. Nuk mund tė bėhet propagandė me tė Mirėn, me shpėtimin e jetės sate. Nuk dėshiroj tė hy nė polemika (edhe pse disa ta ngrisin tensionin pėr tė folur edhe kur duhet heshtur). Tek e fundit nuk mund t`ia ndaloj askujt ta quajė si tė dojė kėtė ngjarje, veēse e vėrteta ėshtė se Krishti i kryqėzuar ka ngjallur dhe zgjon shpresat e shumė tė pikėlluarve.
    Ai qė ėshtė kundėr kėtij Krishti ai dėshiron t`ua marrė njerėzve tė pikėlluar Shpresėn e vetme tė njerėzimit. Ai qė tė mirėn e konsideron si kėrcėnim, ky njeri duhet tė kthehet. Nuk mund tė jesh dashamir i sė mirės nėse nuk e pranon tė mirėn.
    Me tė vėrtetė kur Juda pyeti: A mos jam unė Zotėri tradhėtari, Jezusi mirė i tha: Vetė e the. Kėshtu ėshtė puna edhe me propaganduesit qė pa i pyetur e tregojnė veten. Kush ka veshė pėr tė dėgjuar le tė dėgjojė!
    IHS

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,446
    Postimet nė Bllog
    22
    E keni hapur kete teme per te hedhur pershtypjet mbi filmin, apo mbi Mel Gibson?

Shikoni filmin dhe jepni pershtypjet mbi te, pastaj ne fund vleresoni punen e regjizorit te filmit.

Albo
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

Une e pashe filmin, dhe eshte nje nga gjerat me te mrekullueshme qe dikush mund te bente per te treguar realitetin e dhimbjeve dhe pasionit te Krishtit.
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    mesazhi i ketij filmi eshte i qarte , nepermjet vuajtjeve dhe agonise se jesu krishtit njerezit do shikojne sakrifivcen e madhe qe bewri zoti perendia qe esht5e vvetem nje dhe i vetem dhe ai eshte JEZU KRISHTI , AI vuajti si njeri dhe si perendi , shume njerez do tronditen nga skenat masakruese dhe te dhimbshme ne kete film dhe shpresojme te zgjohen nga eresira e tyre dhe te marin seriozisht kete veper te zotit qre vete njrezitr e kane interpretuar dhe perdorutr sipas ineresave te tyre gjate gjithe historise se njrezimit . pra duhet ta shohin dhe te kuptojne dhe te ndiejne se pse JESUI VDIQ NE KRYQ DHE U RINGHALL NE TE TRETEN DITE . pershtypjet e njerezve mund te jene te ndryshme per kete film varet nga vete ata [shkollimi traditat fetare , mentaliteti , ineresat , qe ata kane por pershtypja me e mire dhe mesazhi i ketij filmi eshte PENDIM BESIM DHE JETE TE PERJETSHME ,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Te shtunėn shkova ta shikoja. I vetmi filėm qė me ka pėlqyer shumė, por s'dua ta shikoj pėrsėri sepse ėshtė shumė i dhėmbshėm.
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Filmi me PELQEU. Nuk e di po mund ta shikoj me sepse eshte shume i prekshem, shume i dhimbshem, i paharrueshem. Kane kaluar tre dite qe kur e kam pare dhe kudo qe shkoj do flas per filmin Pasioni I Krishtit.

Lexova per aktorin qe luajti rolin e Krishtit u vra disa here dhe u qellua nga nje rrufe. Gjithashtu u vu re se shkronjat e para te emrit e te mbiemrit jan te njejta me Jezu Krishtin dhe mosha eshte njesoj si Jezusi kur u kryqezua.
    Be yourself and you will always be in fashion.

Kur filmi mbaroi dhe duhej te shkoja ne shtepi, jam ndiere qe nuk doja te shikoja me as televizor, as filma, sepse ky filme ne nje fare menyre me mbushi gjithe boshlleqet e cdo gjeje qe do te kisha deshiruar te shikoja ndonjehere. Krishti vdiq per mua, nuk me duhet as gje tjeter. Gjithcka qe me duhet Ai ma ka plotesuar. Ky film e ben realitet ate qe une besoj dhe me ben ta shikoj ne menyre me jetesore vuajtjen dhe pasionin e Krishtit per mua, per gjithe njerezimin.
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-09-2003
    Vendndodhja
    shelby twp mi
    Postime
    6
    Une e pashe filmin.
    Me thene te drejten nuk mund te thirret"film"
    Eshte jeta me gjithe kuptimin e saj
    Eshte dashuria e pafundme qe vetem zoti mundet
    ta jape
    Eshte nje shembull per te gjithe Indritet dhe te tjeret
    qe pa e pare filmin japim gjykime idiote dhe te pakuptimta
    O shovene te pandreqshem altare te mosdashurise.

"Duajeni njeri tjetrin ahtu si une u desha juve"
    What else do you need.
    one certain given day
    make me feel like a kid,
    free of trials

. Maska e alDI
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    une per vete filmin se kam pare . po me thane se kur e pyeten mel gibsonin per sulmet qe iu bene atij nga kreret cifute ai u pergjigj'' keta skane problem me mua apo me filmin qe po nxjerr .keta kane probleme me biblen sepse une nga bibla e mora skenarin e filmit. komenti im rreth kesaj gjeje eshte. akoma sqekan te kenaqur cifutet me ndryshimin qe i kane bere bibles gjithe keto shekuj .hala duan ta ndryshojne . kot si thone asaj fjale te urte qe ''zullumi te ze syte''. ndersa per filmin skam shume tnevoje ta shoh sepse nqs se ai nxjerr ne ate film qe jezusi eshte zoti dhe ai u kryqezua ,une thjesht nuk i besoj kesaj dokrine sepse per mua si mysliman qe jam eshte e rrene .po deshet hapni teme tjeter per kete gjee qe une e thashe dhe pastaj iu shpjegoj une pse eshte e rrene.
    .

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kino-ditari - Filma tė rinj nė 2007 !
    Nga autori nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 347
    Postimi i Fundit: 05-01-2008, 09:11
  2. Ne Liban
    Nga D@mian nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 670
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 15:33
  3. "The Passion of the Christ"
    Nga Drilona nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 26-04-2004, 07:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •