Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 71
    Jam i bindur se jeni viktimë pasi deri 18 vjeç ke jetuar në Shqipëri. Edhe klasa politike, intelektuale në Shqipëri pa marrë parasysh tranzicionin = pseudodemokracinë 15 vjeçare, janë viktima apo të droguar nga komunizmi. Nuk po gjykoj, por po të lutem, se të mendosh e dëshirosh të presësh me thika të tjerët të bën dëm /po ju nuk e besoni./ Sikur vërtetë ti presësh atëherë dihet, bën krim. Nuk kam menduar, as nuk mendoj se nuk ka ateistë njerëz të mirë e të ndershëm, por ata të mirë e të ndershëm nuk dëshirojnë të presin askën me thika.... Ata që zgjedhin njeriun, i zgjedhin të gjithë, dhe ashtu si janë... Nuk e di çka është misticizmi iracional, por di se nga disa mistikë kam mësuar disa gjëra që nuk kam mundur ti gjejë në libra fetarë as filozofik. Janë shumë gjëra që nuk i shohim e ekzistojnë si vrimat e zeza kosmike, elektriciteti, valët e radios, të celularve, tv. etj.
    Ju vazhdoni sipas dëshirës Tuaj të besoni vetëm në at që shihni...
    Ini, bėhuni, pėrhapni dhe jetoni dashuri!

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Lutja ime ...
    Zot ruajna nga budallenjte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    fillova te lutesha qe ne greqi, pasi u pagezova dmth 7 vjece....e filloja lutjen duke u lutur ne greqisht (po tani e kam harruar fare)...thoja dicka si "agjo sto theos" ...pastaj filloja me emrat e familjes..."te lutem o zot ishalla sherohe (nje person qe e dua me gjithe zemer), dergo nje engjej te mbrroj mamin, babin, motrat, nenen, gjyshin, dajon P...me familjen e tij, dajon M...me familjen e tij, tezen gjithashtu me familjen e saj...xhaxhallaret, dhe gjithe boten qe ka njerez te mire...te falenderoj shume qe i ke mbrojtur," dhe puthja kryqin ne qaf dhe ja kepusja gjumit :P

kurse tani e kam me te shkurter..."O zot im i dashur, te lutem mbrroje familjen time, prinderit dhe motrat, ishalla sherohet sa me shpejt engjelli i vogel, dhe te lutem falmi mekatet qe kam bere, dhe dergo nje engjell qe te mbrroj familjen time, dhe gjithe njerzit e mire...
    Amen

nganjehere varet nga dita, nese kam nje problem qe jame shqetesuar i lutem...biles me perpar i lutesha Zotit te mirrja note te mire ne provime ...oh dhe ne makine cdo here bej kryqin
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Per mua lutja varet nga dita apo situata, por me e rencishmja esht besimi dhe besa per zotin qe kam sepse ajo esht gjeja me pozitive qe duhet mbajtur per cdo here edhe ne momente te veshtira!

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    O Zot jepi edhe atij qe rri kot. (Mu dmth..lool)
    HOLLAND...

revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anėtarėsuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704
    O Allahu im, na meshiro, na ndihmo, na udhezo ne rruge te drejte, na forco neve muslimaneve, kudo ne rruzullin tokesor !

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,428
    Citim Postuar mė parė nga bOndi_oo7
    O Allahu im, na meshiro, na ndihmo, na udhezo ne rruge te drejte, na forco neve muslimaneve, kudo ne rruzullin tokesor !

Amin!!!!!!!!!!!!!
    HOLLAND...

Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anėtarėsuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Citim Postuar mė parė nga leci
    Ati im
    me fal urtesine dhe gjykimin per ēdo dite te veshtire
    ruaj prinderit dhe te dashurit e mij nga e keqja.
    me fal mekatet dhe me ndihmo te shoh te drejten.
    E njejta lutje

Citim Postuar mė parė nga bOndi_oo7
    Edhe na jep ca bomba me teper me plas neper autobuza....
    Ca esht kjo lutje mer burre i dheut..
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    Postime
    1,428
    Citim Postuar mė parė nga Chingy
    E njejta lutje

Edhe na jep ca bomba me teper me plas neper autobuza....
    Ca esht kjo lutje mer burre i dheut..

Ncncn po pse mer njeri i mire, do griceni ju per te gjitha! Eshte edhe Bajram.

Te fuqizohesh nuk do te thote vetem me numer armesh edhe me artileri te rend. Te fuqizohesh dmth, fuqizim intelektual, fuqizim paqe, fuqizim edukimi, fuqizim ne cdo skaj te jetes, dhe jo ushtarakisht. Fuqizim i atyre qe shtypen dite per dite. Qe te kene edhe ata demokraci te vertet. Edhe femijet e tyre te shijojne shkolla, shoqeri edhe jo te ecin rrugeve duke u rruajtur nga ndopnje bomb qorre. Shpresoj qe kjo te ndodhe nepermjet konsensusit edhe jo me luftra.

Mos i merr fjalet shabllon.

Pst: Kerkoj ndjese per nderprerjen e lutjeve.
    HOLLAND...

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    I lutem vetes time cdo mengjes....

O X puno se po nuk punove nga qielli nuk vjen gje

O X mendo dysho se rreth e rrotull eshte plot me njerez krokodile qe mezi presin te kafshojne sahere te shohin qe je ne gjendje te mire

O X shfrytezoje kohen se eshte thesari me i cmuar dhe e vetmja gje me vlere qe po iku nuk kthehet me.

O X fitoji zemrat e atyre qe ke prane se i vetem je nje hic ne kete bote

O X mbaj gjakftohtesine dhe ruaj karakterin ne raport me felliqesirat.Mbaje koken lart mos iu perkul asnjerit.Nderi dhe krenaria do te bejne mbret.Perulja nuk eshte per tu.O X ti duhet jesh krenar.

etj etj

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A pėlqeni tė drejtoni makinėn/veturėn.
    Nga Davius nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 11-12-2005, 22:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •