Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga donna76
    une s'kam asnje shoke mor aman...!si shpjegohet kjo???
    Nuk paske besim tek meshkujt, kjo eshte e gjitha! lol
    My silence doesn't mean I am gone!

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar më parë nga Davius
    Nuk paske besim tek meshkujt, kjo eshte e gjitha! lol

nuk e ke gabim ti
    ajo eshte!
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    po ekziston
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    PO!
    ka raste qe ekziston
    Sa me siguri qe shkruaj une...
    ..duke u ritur dhe meson thot populli!
    Ka ardhur nje kohe e till qe dhe djemve me fustan sju kihet me besim se ka raste qe gjejn ndo nje femer qe ju pelqen shume dhe gjoja kthehen ne normal aty ku sta pret mendja!!! (i swear eshte gje qe ka ndodhur me nje shoqen time!)

Vajza ju qe mendoni se keni ndo nje shok mashkull i cili ju shikon 100% si shoqe...pyeteni a do te flej me ju sot...dhe te shofim ca do thon!!!
    Nga eksperimente qe jan ber 75% e djemve (e atyre qe kan pasur shoqerin e sinqert..)kan then po!!! (gjera qe po bejm ne mesime kto jo fjal ne ajer )

Jeta eshte e cuditshme!!! Maska e *SaBiNa*
    Anëtarësuar
    24-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    82
    Nje aksiome matematikore thotejafton nje kundershembull per te hedhur poshte vertetesine e nje teze.Pra nqs keni nje shembull real te nje miqesie mes meshkujve dhe femrave ath duhet te egzistoje kjo lloj miqesie..
    Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga marlboro1
    Une per vete jam nje cik konfuz persa i perket kesaj.
    dikush ka thene se ndryshimi midis miqesise dhe dashurise qendron tek nje e puthur!!!!

te dashuren time me pelqen me shume ta shof me ndonje shoqe se me ndonj eshok :P

Miqesia e dy femrave fillon ose mbaron prej nje komploti ndaj nje te trete. Ky eshte fakt i pamohueshem sepse dihet qe dy femra jetojne sebashku vetem ne baze te thashethemeve dhe jo miqesise.

Miqesia e mbeshtetur mbi estime? Ajo i ngjan dashurise se bazuar mbi martese. Pra eshte e kuptueshme qe miqesite kane gjithmone nje qellim te paracaktuar i cili jo domosdoshmerisht duhet te jete negativ. pra nje miqesi mund te kete edhe qellimin e te ndjerit mire me dike, por gjithsesi ai eshte nje qellim.

Thuhet se dashuria ka gjemba: ajo eshte nje lule. Po kush? Miqesia? Ajo eshte si nje zarzavate. Dashuria dihet qe fal nje periudhe te shkurter parajse, sepse verberia e pasionit mbyll dyert e arsyes dhe nuk lejon askend ta gjykoje apo shqyrtoje ate, Ndersa miqesia presupozohet nje zarzavate e cila dihet per destinacionin e saj te shkurter ne 90% te rasteve.

Femrat i japin miqesise ate qe i marrin borxh dashurise. Per kete jane femrat te cilat duhet ta dine me mire te shtjellojne kete ide te parashtruar nga une Ditoja.

Midis burrit e femres mund te kete dashuri, adhurim, armiqesi, passion……Miqesi? Kurre! Jo pa shkak e theksova me germa te kuqe dhe bold kete ide, sepse kjo eshtee verteta e hidhur. Zakonisht me theniet qe une shpreh ne kete forum acaroj, nevrikos, tipa te cilet nuk duan te jetojne realitetin por hidhen ne mjegullnajen ashtu si une ne mal qe them, dhe pak edhe arrita ne destinacion. Eshte fakt i pamohushem qe sexe te ndryshme nuk munden kurresesi te lidhin miqesi qofte dhe te perkoheshme sepse keshtu ata do te pranonin kunder natyren. E kam studiuar mjaft natyren dhe ligjet e saj dhe kurre nuk gjeta nje difekt ne te, e perse duhet te besoj kunder natyren e miqesise midis dy sexeve te ndryshem te cilet dine te shtiren per te qene prane me dike qofte edhe duke genjyer vetveten.

Dito.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-12-2005
    Postime
    44
    Citim Postuar më parë nga Dito
    Po e nis se pari me miqesine midis dy femrave qe te kuptojme sebashku me mire akoma botkuptimin e miqesise midis gjinive.

Miqesia e dy femrave fillon ose mbaron prej nje komploti ndaj nje te trete. Ky eshte fakt i pamohueshem sepse dihet qe dy femra jetojne sebashku vetem ne baze te thashethemeve dhe jo miqesise.

Miqesia e mbeshtetur mbi estime? Ajo i ngjan dashurise se bazuar mbi martese. Pra eshte e kuptueshme qe miqesite kane gjithmone nje qellim te paracaktuar i cili jo domosdoshmerisht duhet te jete negativ. pra nje miqesi mund te kete edhe qellimin e te ndjerit mire me dike, por gjithsesi ai eshte nje qellim.

Thuhet se dashuria ka gjemba: ajo eshte nje lule. Po kush? Miqesia? Ajo eshte si nje zarzavate. Dashuria dihet qe fal nje periudhe te shkurter parajse, sepse verberia e pasionit mbyll dyert e arsyes dhe nuk lejon askend ta gjykoje apo shqyrtoje ate, Ndersa miqesia presupozohet nje zarzavate e cila dihet per destinacionin e saj te shkurter ne 90% te rasteve.

Femrat i japin miqesise ate qe i marrin borxh dashurise. Per kete jane femrat te cilat duhet ta dine me mire te shtjellojne kete ide te parashtruar nga une Ditoja.

Midis burrit e femres mund te kete dashuri, adhurim, armiqesi, passion……Miqesi? Kurre! Jo pa shkak e theksova me germa te kuqe dhe bold kete ide, sepse kjo eshtee verteta e hidhur. Zakonisht me theniet qe une shpreh ne kete forum acaroj, nevrikos, tipa te cilet nuk duan te jetojne realitetin por hidhen ne mjegullnajen ashtu si une ne mal qe them, dhe pak edhe arrita ne destinacion. Eshte fakt i pamohushem qe sexe te ndryshme nuk munden kurresesi te lidhin miqesi qofte dhe te perkoheshme sepse keshtu ata do te pranonin kunder natyren. E kam studiuar mjaft natyren dhe ligjet e saj dhe kurre nuk gjeta nje difekt ne te, e perse duhet te besoj kunder natyren e miqesise midis dy sexeve te ndryshem te cilet dine te shtiren per te qene prane me dike qofte edhe duke genjyer vetveten.

Dito.

Une nuk pajtohem aspak me kete. Miqesia midis mashkullit e femres ka ekzistuar, ekziston dhe do ekzistoje. Sa per mua une kam shume miq meshkuj e femra dhe per asgje ne bote nuk do i shikoja ndryshe por veç si mik, dhe ata njejte me shikojne mua. Por, ka njerez qe e njohin vetem ndenjen e dashurise, pasionit e ata njerez nuk mund te kene miq, fatkeqesisht.

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Citim Postuar më parë nga babybell
    mendoj se ka gjithmone nje arsye per te qene mik me nje djale/vajze. ajo me e zakonshmja eshte mos pelqimi fizik reciprok. e dyta eshte rasti kur tjetri ose te dy jane "te zene", e treta eshte kur tjetri ka nje difekt qe nuk perputhet fare me ate qe te terheq seksualisht tek nje djale/vajze. perndryshe miqesia mashkull-femer nuk ekziston. mendimi im modest

Dhe shoh qe mendimi yt nuk eshte...... fare modest. Nese do quajme modest nje mendim te tille, atehere kush jane ata te guximshmit ....

Me lejoni te guxoj qe per here te pare ti jap te drejte bebybell-it. Ne menyren e saj te mendimit nuk ka asgje racionale, asnhjehere s'ka patur! Ndoshta eshte pikerisht eshte kjo arsyeja qe kesaj radhe e ka qullosur. E pra ishte koha te thoje dhe ti nje te drejte!!!!

Nuk eshte cudi por teoremat mund te vertetohen ndonjehere duke u nisur nga e anasjellta. D.m.th nga mendimi i bebybell-it, qe mendon gjithmon ne te kundert!!!

Nese kuptova drejte aludimet e tua, ti i ndan personat e seksit tjeter ne dy grupe.
    1) Ne krahun e pare ke renditur personat seksualisht terheqes per personin tuaj, te ashtuquajturit dashnor(hamshor).
    2) Ne krahun e dyte ke renditur personat seksualisht jo terheqes per personin tuaj, te ashtuquajturit miq(impotent).

Domethen te jesh miku yt, do te thote qe seksualisht je 0(zero). Te te beje nje pyetje................. Ake shume miq? Mos me thuaj po se na nxorre popull impotent.

Po nuk na fole asgje rreth preferencave te tua seksuale qe ta dime ne c'krah te listes suaj ta shkruajm emrin?!
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga molleendaluar
    Une nuk pajtohem aspak me kete. Miqesia midis mashkullit e femres ka ekzistuar, ekziston dhe do ekzistoje. Sa per mua une kam shume miq meshkuj e femra dhe per asgje ne bote nuk do i shikoja ndryshe por veç si mik, dhe ata njejte me shikojne mua. Por, ka njerez qe e njohin vetem ndenjen e dashurise, pasionit e ata njerez nuk mund te kene miq, fatkeqesisht.

Ju pershendes.

Problemi i kundershtise suaj nuk me habit aspak dhe e dini perse? sepse njerezit jetojne ne botet e tyre dhe midis botekuptimeve te tyre, per aspekte nga me te ndryshmet!
    Ajo qe une desha te te them me tej eshte kjo: Vertet mendoni se e konceptoni qarte fjalen miqesi? une them jo. Sepse nese do ti referohesh shkrimit tend atehere do te thoja qe ti ose ke miq ose nuk ke fare. Nuk po futem ne boten e shpjegimit te miqesise e cila jo rrallehere kapercen ate te vellazerise, por po ju them kaq qe nuk mund te kesh shume shume miq pasi pastaj kjo do te vinte ne sproven e vuajtjes per miqesine dhe kete dyshoj qe ndonjeri prej nesh ta perballoje.
    Nuk e di sa me ke kuptuar ne ate c'ka desha te trasmetoj por gjithsesi besoj e kupton qe ajo shumica ne miqesi eshte teper absurde sepse miqte nuk mund te jene shume, te panumert, ata numurohen me gishta (Miqte).

Dito.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    459
    Mashkulli mund te behet shok shume i mire i femres nese ka ndermend qe ta propozoje pasi ta kete njohur mire.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush eshte per ty tipi i femres apo i mashkullit ideal ?
    Nga ALBA në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 16-01-2024, 05:15
  2. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  3. Gruaja në Islam
    Nga Acid_Burn në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 09:39
  4. Barazi midis mashkullit dhe femres
    Nga skerdi në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 27-06-2004, 08:22
  5. Prirjet qe Kundershtojne Rolet e Mashkullit dhe te Femres
    Nga Arb në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-04-2004, 00:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •