besoj se ekziston po personalisht nuk e kam provuar. i kam pare femrat gjithnje ne nje prizem tjeter ose ndoshta nuk kam takuar femren e duhur per ta bere shoqe.
besoj se ekziston po personalisht nuk e kam provuar. i kam pare femrat gjithnje ne nje prizem tjeter ose ndoshta nuk kam takuar femren e duhur per ta bere shoqe.
Bushspeak: War is Peace
Egziston qe cke me te!!!
Patjeter qe PO
po ...por vetem ne ate shoqeri ku nuk ka te kaluar...![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
shoqeria ndermjet mashkullit dhe femres eshte me e pastra per mua.
te pakten nga eksperiencat e kaluara, megjithese varet nga tipat e njerzve qe takon
all u need is love
Paj,mvaret nga karakteri i te dy palve,nese njena nuk eshte ne nivel,atehere shoqeria kalon ne dicka me te fell (me intime).Nese vjen deri te e puthura,ajo veq kalon ne intime (zjari dhe baroti).
Nje fjale popullore thot:bira e nalte hape biren e poshteme.
mendoj se ka gjithmone nje arsye per te qene mik me nje djale/vajze. ajo me e zakonshmja eshte mos pelqimi fizik reciprok. e dyta eshte rasti kur tjetri ose te dy jane "te zene", e treta eshte kur tjetri ka nje difekt qe nuk perputhet fare me ate qe te terheq seksualisht tek nje djale/vajze. perndryshe miqesia mashkull-femer nuk ekziston. mendimi im modest
Shoqeria midis femres e mashkullit ekziston sipas menyres qe filloi. castin qe ajo lidhje eshte e ikur cdo gje ndryshon.
Gjithashtu varet tek personaliteti i femres dhe mashkullit dhe qellimet e verteta perse ajo mardhenie filloi.
Domethene asnje pergjigje nuk eshte e drejte apo gabim ne lidhje me kte teme.
une s'kam asnje shoke mor aman...!si shpjegohet kjo???
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Krijoni Kontakt